Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15 pénz,ha neked megfelel.Passzol a tiédre,ez tuti.És a bovdeneket sem kell toldani,nekem sem kellett.
Nem sürgős, csak elgurult a gyógyszerem és nem emlékeztem, viszont keresgéltem valami képeket és láttam a mágneses tankvédőt ZZR-re ami elvileg eladó , a kávé termosz meg itt van az asztalon hogy egyszer majd csak ..., kimosva kiszárítva, és nyitva ne penészedjen be. Régi szép idők , a bécsi fiúk ...
Ja és én szombattól nem vagyok, majd 3 hétig, úgy hogy .. legyetek rosszak és óvatosak!
vagy kibic
szasz Papa! úgy is van. ha előbb mongya ma beugrottam vóna vele. csüt-pénteket nemtom, de jövő héten biztos lesz alkalom. ja, don't call the police!
Kell túsztárgyaló? És közjegyző?
Szia, a mágneses tankvédőm ott van nálad ha jól emlékszem, ugye azt kölcsönbe adtam csak? Egy túszcserét mikor csinálhatnánk: a 3 éve nálam lévő termoszod és a tankvédő
Egy próbát megérne az tuti.De ugye még megy a hercehurca.Kérdéses mikor látok pízt és mennyit.
Az enyém sem egyezett meg (ha jól tévedek, két milliméterrel volt vastagabb az én villám, mint a hondáé, amin eredetileg volt) de gond nélkül felment rá. A régi Zizi villája biztos h 43-as, az újét most fejből nem tudom, de kétlem h bármi gond lenne a felrakással.
Az baráti.Kérdés,hogy megegyezik-e az övé (C-modell) és az enyémen lévő kormányok.Ha igen,nem is lenne gond.
Csak ajánlani tudom, én imádom az LSL kiemelővel átépített kormányt, és a bowdenezéssel/magas plexivel együtt sem került többe 40 forintnál az egész akció. (15 volt a kormány és a kiemelő, 15 a plexi és 10 a bowdenek)
Szia!
Nagyon jól hangzik!Kérdés csak,hogy jó-e a te fajtád az én modellemre?
Ennek még utánajárok!
Mi lenne az ára?
Szia.Van nálam egy túrakormány LSL tartókkal,az enyémen volt fenn.
Találtam egy közelebbit is Németo.-ban!
Ráadásul olcsóbb is!
Az egyetlen értelmes választás: lesz motorod, lesz egy halom pótalkatrészed, és várnod sem kell, míg elkészül (egy halom pénzből) a vas: csak ráülsz az újra, egy olajcsere és gooo
Halló-halló!
Én valamit nagyon elszámoltam az előbb.Ezt akár még meg is tudnám venni.
Persze nem 100000 lesz.Annyi csak a kipuffogó.Nem akarnék ettől megválni ha nem muszály.Ezt már legalább tudom mi van benne,nem lutri a gép.Jó lenne ezzel újra hasítani.
Azért a 100 000 forintosnál csak többet fizet...
Szia!
Köszi!
Az a baj,hogy most kipótolni nem tudnám amit a biztosító ad.Ezért agyalok a talpraállításban.
Kicsit drágábban szép állapotú
Vedd meg EZT. Elég olcsó és csak a rendszámot kell át tenni
Sziasztok!
Lehet béna vagyok,de nem találok a mozdonyhoz kipuffot,illetve kormánycsutkát.
A kormány lehetne akár túra is,a kipuffot meg totál cserére vette a bácsi,tehát sport is érdekel!
Valakinek esetleg ötlet?
E-bayon sem találtam.Ez lehet?
Nem rossz ötlet, de lehet kirúgnának ha kiderülne, az meg nem éri meg
jah nem... de a warezről már folynak magához a 06-90 sms-ek, amiért 70 oldalnyi műszaki tartalommal kiegészítve beszkennelte a cikket " minden ami ZZR" címmel
Elég felszines cikk, sokkal többet lehetne irni róla, de nem húzták le nagyon öreg kora ellenére sem a Zizit. Többet nem árulok el
Hőálló szinter, vagy a festés... Nekem szinter van, nem dobta még le magáról