20000 alatt tankolsz és lelépsz.Ez alatt a rendőrség nem foglalkozik veled.
Jegyzőhöz megy az ügy,nekik meg legtöbbször nincs kapacitásuk az ilyen ügyekkel foglalkozni.
Szia!
Lett volna igen,de így sajnos most kilőve a nyaralás.
Lábra állításban agyalok,kértem bontott cuccokra is ajánlatot,lehet hogy azzal simán megoldható a dolog.
Nekem sem eszik kevesebbet, ki lehetne persze sajtolni kisebb fogyasztást is, ha normálisan közlekednék
De akkor oda az élvezet. Tegnap a környékbeli kanyargóson mentem egy adrenalindúsat
Benzinkutakról hogy lehet üzemanyagot khmm vételezni "olcsón"?
állítólag az enyém is sokat kap.... már benyából.....csak nem értem mééér....nekem,meg neki is jó az az 5.6-6.0 L
mi a faszt basszak neki
én nem merem eltekergetni
Szia!
Köszönöm,már a család barátja,aki szintén kimondottan ilyen ügyekkel foglalkozik,elkezdte begyűjteni az iratokat.Egyenlőre még várok,ha sikerül picit elcsalni a jav. értéket,és meg tudom csináltatni a motort,akkor hagyjuk a fenébe,nincs kedvem bíróságra járni.
Csak akkor lépünk az ügyvéddel,ha tényleg Tk lesz.
Kicsit sok volt már neked sztem a sokkból...
Először leamortizálja a gyerek a gépet, aztán meg a biztosító is...
Csodálom, hogy még nem kaptál agyvérzést.
Elég rendes volt az ember,szerencsére kiderült az előző munkahelyemről ismerjük egymást.Még Ő is kiszámolja pontosan mennyi lehet jelenleg a motor értéke,a helyszínen ezt csak nagyjából tettük meg.Illetve pontos alkatrész ár is holnap,de azok alapján amit számoltunk,TK.
Remélem nem,mert akkor pénzem most megcsináltatni nincs.Ráadásul motorom sem lesz.
Bízom valami isteni csodában.
Üdv Kedves Társak!
Itt volt az ember megszakérteni a motort.
A jelek szerint TK.
Nem tuti,még megpróbálunk valamit kiagyalni.
Még a bácsi is számol egyet,meg mi is újraszámoljuk holnap a javítási értékeket.Sajnos még elkummantani sem tudjuk a dolgokat,mivel ha javíthatjuk a gépet,akkor kéri a cserélt eredeti alkatrészeket a biztosító.Le kell adni.De ebben az esetben sem fizeti ki minden káromat,mivel avulást számolt az ember.
Helló mindenkinek
Egy kis segítséget kérnék, kipucolnám a karbit a zizi 500-on,és az vona a kérdésem,hogy a keverék állító csavart kb mennyire kell állítani első körben
Előre is köszi a segítséget, széles utat mindenkinek.
Bituman köszönöm holnap felhívom!
&rash szerintem is úgy van rögzítve holnap kérdezősködök 1 kicsit meg egy esztergályos csinál nekem egy lehúzót meg veszek olajat + desztillált vizet és remélhetőleg holnap össze is rakom.
Beszélgettem egy ismerőssel, azt mondta hogy melegitve van rárakva, szóval a fogaskereket felmelegited, a tengelyt meg lehűtöd.
De inkább kérdezz meg valakit aki ért hozzá
Tegnap este még keresgéltem, rajz van róla, de egyben ábrázolja, képet angol ebayon találtam, de kicsi.
Van valakinek képe egy 250 zizi főtengelyéről? Olyan kellene mi ki van szedve a blokkból akár rajz is jó lenne! Egyáltalán le lehet szedni a főtengelyről a fogaskereket?
Jegyzőhöz megy az ügy,nekik meg legtöbbször nincs kapacitásuk az ilyen ügyekkel foglalkozni.