Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én látom de így sincs már több. Max a melegítés!
Köszönöm a segítséget!
Jó éjt!
Látatlanban elfogytak az ötleteim
Meg van a lánc és végtelenített!

Nyíregyházi Kawasaki boltba rendeltem.
M betű az egyes szemekre nyomva az egyikre meg M 5W
Amennyiben van, akkor ez egy megoldás. A did oldalán nincs a 250eshez vezlánc, legalábbis nem találtam
Mondjuk jó lenne tudni, hogy Hieinek megvan-e az új lánc, és az végtelenített, avagy sem?!
A láncon nem láttam semmi ahol szét lehetne szedni!
Nem a hellyel van a probléma.
A képen nem látszik a főtengely fogaskereke mögött van egy fém valami amit nem lehet kiszedni mintha a blokk része lenne és az nem engedi kifordítani a láncot és ha engedné akkor sem férne ki az egyik csavartól szóval szerintem le kell azt a fogaskereket venni.
"..újat hogy rakod a helyére?.."

nittszem? mondjuk nekem vm.lánchoz nemvan csak bekérdeztem, mint hülyegyerek az activitybe
Flexelj ki a nyúlványból
Gondolom már próbáltad kifűzni, elforgatni, kicibálni mindenféle képpen
Kettévágni a láncot nincs értelme, az újat hogy rakod a helyére?
Mennyi hely kellene hozzá, hogy ki tudd szedni?
Amit én megpróbálnék, ha még nem tetted: A lánc külső részével felfektetni arra a kiálló hengeres részre, így minél jobban szétnyílna a vezérműlánc, és a főtengelyt úgy fordítani, hogy a fog ebbe a résbe essen, és ha szerencséd van, ki lehet húzni. Számomra ez tűnik logikusnak
Akkor viszont hogy vegyem ki a láncot?
Biztos hogy leszedhető? Manualban, alkatrész-katalógusban nagyon úgy néz ki mintha nem lenne külön cikkszáma
"Háború előtti időkre" - épp ezért kérdezem .
Ezüst szárnyak?
Egyszer régen keresgéltem valami miatt graffitiket, és talán ott találtam. Még az is lehet, hogy nem pont így volt a szöveg. Ki emléxik már a háborúk előtti időre....
Azt hiszem a "csajok a motoron" csapat honlapján van ez a szlogen
Próba cseresznye! Köszi!
Még most is ezen jár az agyam ki is mentem csapágylehúzóval megpróbálni leszedni de meg se mozdul. Mondjuk nem adtam bele mindent ne hogy kárt okozzak. Teljesen ötlettelen vagyok még a melegítés amit nem próbáltam.
"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak pedig ahova csak akarnak."
Imitrike nem iszik
Ő mondta.
A nagy motormágus Hát nem hiszem, hoyg Tőle lehet olyat kérdezni, amire nem tud válaszolni
Nem akarlak elkeseríteni, de a hozzáértők elég ritkán segítenek - sajnos. Inkább a lelkes amatőrök akik segítőkészebbek Ez tapasztalat.
Esetleg kérdezz rá Nála. Segítőkésznek tűnik, és átment már pár motor a kezén. Vagy valami szerelőt a környéken, sztem a lánc leakasztásáért nem kérne olyan sok pénzt, mint amennyi energiába kerül utánajárni... De te tudod, a pénz meg nagy úr
isznak...
Ha itt sem lesz sikered, esetleg a Suzuki RF fórumon is próbálkozz, ott vannak "elvetemült" motorosok akiktől eddig nem nagyon tudtak olyat kérdezn, amire ne tudtak volna válaszolni
Most eltűntek valahova, de sztem holnap olvassák és talán tudnak Neked segíteni
Írtam oda is!
Nézzél be a Motorszerelés fórumra (ha még nem tetted meg). Talán ott is van olyan hozzáértő személy, aki tud Neked segíteni online vezérműlánc cserélni
Ok, akkor valaki biztos tud segiteni abban az egy kérdésben. Türelem vezérműlánc-cserét terem Ha meg eddig is te csináltad, akkor semmi ok az aggodalomra.
...igy van. Én sem szakszervizre gondoltam.
Csupán 1 kérdésem van! Biztos ki tudom cserélni! Mindig magam szervizeltem minden motorom és eddig megoldottam!
Bocs, hogy a másik "szőke" is belekotyog, de ne a Kawa szakszervízbe vidd, ott tuti a hajadat is ott hagyod egy rátekintésért is. Élnek ebben az országban hozzáértő szerelők, akik nem szervíz áron dologznak, csak meg kell találni őket