Kösz, na akkor még meg kell beszéljem a szerelővel h majd egy ilyen kormánykapcsolót "szerezzünk", mert a többi Kawán is mind majdnem új.
Hanem rákattintottam a melléled képedre és hát értettem (majdnem) mindent csak nem tudtam a kis fehér kézzel mit akartál mutatni. 1 cm-ről is próbáltam, hátha jobban látom. Nem jöttem rá, aztn megérintettem a tapipadot és átváltozott nyílra. Okvetlenül el kell mennem most már szabira.
Plug'n'pray
Elviekben csak a három vezetéket kell összekapcsolni, ezt simán kipróbálhatod ha szétszeded a bal kormánykapcsoló házat.
Azonban a vészvillogó gombban 5 vezeték van, alap állapotban összekapcsol kettőt, csak nem tudom a képeimen kivenni melyiket is...
Piros alapon kék csíkos és kék alapon sárga csíkosnak tűnik.
Nekem sincs vészvillogó gomb, nem "merek" venni egy kormánykapcsolót mivel kérdés hogy plug'n'play (vagy inkább pray :) ). Vagyis ki van e minden alakítva és csak ezen kihagyták a gombot . Nincs valakinek felesleg kipróbálásra? Igaz 15eFt kicsit sok .
Ha megkérhetlek írj nekem egy mailt a zzrrs@citromail.hu-ra
Küldöm milyen fog érkezni.Szép az tuti.
Én most le kell lépjek,és ahogy hazaérek válaszolok rá.Kb 7-8 óra.
Nemrég Veled tárgyaltam bukó ügyileg, ugye?
Na sityakom azóta is a régi van, mert már teljesen elvesztem a kínálatban
Kell nekem egy bolt, ahol fél napig válogathatok és próbálgathatok a milliónyi buksi között
Miért nincs csak 3 féle, sokkal egyszerűbb lenne az életem
A helyedben én nem vinném be a szobába
A tél folyamán a szobámban volt kábelkorbács, az nem gáz, az idomok sem annyira. Műszerfal sem. Azonban a karburátor... Kibeleztem, az apróságokat felhoztam, letakarítottam, de még úgy is olyan benzin szagot árasztott, hogy az éjszaka közepén levittem, mert nem tudtam aludni tőle
Sztem nézzél körül, mert nagyon jó állapotú, keveset fogyasztó gépek vannak, mindenféle márkában
Csak éppen Kawát nem találtam. De ha jó lesz neked Suzuki is, az van!
Ja,ez nagyon ÁLLATI!
Bejön.Épp azon agyalok mindjárt megyek mamáért a munkahelyére,onnan az Ósanhoz,mert jönnek pestről egy bukóért.Sztem ha már ott leszek veszek egy ilyen gépet.
Van eladó három komplett első fékbetétem:
Nissin - 2p214 st (1 db)
EBC - FA158 (2 db)
8.000 Ft,- / db
Eladó 4 db index búra és fék lámpa.
Asszem az indexek olyan 4 eFt vannak.