Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye? Szerintem nagyon állat Szó szerint
ÓÓÓ
Nagyon menő!
Nyuszit nem találtam. Kutya is jó lesz?
Küldök képet
Picit kérdezősködtem,elméletileg 50%-ot levon avulás címszóval.
Ha ezzel örömet okozunk nyuszis lesz
Azért ezt a szobában tartást átgondolnám
Remélem nem fog Veled vacakolni a biztosító...
Jöhet,de inkább ilyen nyuszis kismotor kellene.Az jobban bejön.
Mind1,a lényeg hogy a biztosító kifizessen (rendesen).Legalább tudjam működőképes állapotba hozni.Az tuti jövőre itt bent lesz a szobában,ki sem viszem az utcára.
Csak hogy ne érezd olyan rosszul magad, küldjünk Neked egy lábbalhajtós motort?
Olyan hupikék törpikéset
Azzon aztán brümmöghetsz ezerrel, bedőlhetsz a kanyarban, és ha nem sikerül, akkor nem esel olyan nagyot
Egyébként rettenetes érzés lehet hogy mehetnél de mégsem
Itten meg eldönthetetlen az idő.
Ahogy egyik kedves ismerősöm mondaná: nincs az a faszlengető májusi meleg
És az a tarhonyaszárító idő sem.
De sztem nem tudja eldönteni, hogy essen vagy ne essen...
Itt tiszta jó az idő,ezerrel süt a nap.Mindjárt kimegyek motorozni.
Hajtom magam lábbal és közben majd brümmögök.
Én megyek. A garázsba. Gyertyaképet nézni Meg láncot kenni. Esik a eső
Szerencsés vagy.Én benne vagyok.Tőlem mehetnének a Marsra felfedezőnek is.
Hozzuk össze őket, és küldjük el őket valami távoli galaxisra
Hála isten nekem nem kell minden nap találkoznom vele
Nekem is ez a bajom,hogy sógor is itt van.Ha nem lenne boldog ember lennék.
Hátttt, az sem egészséges sajnos, de a legtöbben erre vannak "rászorulva".
Én most külön, de nem egyszerű... Éppen délelőtt gondolkodtm rajta, nem lenne e érdemes visszacuccolni haza.
De akkor sem maradna több pénzem, elmenne benzinre a pénz, meg a rezsibe otthon is be kellene szállni.
Nahát a sógornőmmel meg egy 7vége is sok, nem egy élet....
Ne is mondd.Anyóséknál csövezünk már egy éve.
Igen,én megbecsülöm,mert nekem kellett összeszedni az árát.
Nekem abszolút nem büdös a munka,anyum tesójáéknak lovai vannak.
Évekig ott dolgoztam a lovak körül.Trágyázás,etetés,itatás,miegymás.
Mezőgazd-ban kukorica címerezés,apasor vágás stb.Sok ember azt sem tudja mi ez,de ha tudná 1-2 napnál tovább nem csinálná.A Nissanban is,én elméletileg a szalonban voltam bent,de a nap végére koszosabb voltam mint az a szerelő aki egész nap szerelt.
Érdekes módon, mikor diákmelós voltam tudtam félretenni abból a kemény 900 forintból, amit napi 12 órás szórólapozással lehetett keresni
Most meg normális munkahelyen dolgozom, de a kecó elviszi a fél fizumat esély sincs spórolni bármire is
Na ez gáz...
Na jó bevallom, néha én is azt gondolom, a fenébe de rossz családba születtem...
De nekem jó érzés arra gondolni, hogy én dolgoztam meg érte, és ott egye meg a fene, hogy nem vadiúj. Szerintem Ti is így vagytok ezzel, nem?
Én most is bevállalnék még melót, hogy egyszer legyen egy jobb gép is - bár a röfikét asszem megtartanám, már úgy hozzám nőtt - de elég nehéz. Pedig nem lóg két gyerek a nyakamon és nem nagyon szokott büdös lenni semmi munka. Dehát másodállás, meg rugalmas munkaidő...álmodozzak
Igen,mi is a párommal egy évig laktunk albérletben suli mellett.Sokszor éjszakai műszakot vállaltunk,mert az dupla pénz volt.Este 10-től reggel 6-ig.Hazaértünk és 8-ra mehettünk be a suliba,ha mázlink volt 2-re otthon voltunk,ha nem csak 4-re.
Amit megkerestünk akkor,azt el is vitte a lakás,pedig albérleti díjat nem is kellett fizetnünk.Csak a rezsit,de télen csak a fűtés 40 volt.
13 éves korom óta meló... elején még csak nyaranta egy hónap, aztán utána diákmeló. Reggel hatkor kelés, suli, aztán meló 2-10ig. Nem minden nap. Egy idő után másféle munkám lett, rugalmas munkarendel - rugalmasan alkalmazkodunk hozzá... Jelenleg egy héten 4-5-6 napot dolgozok. Suli mellett. Néha 12 óra vagy még több.
Két év alatt gyűlt össze a motorra, nem kevés lemondással járt.
Néha irigylem azokat, akiknek a szülei megtehetik hogy a gyerek alá toljanak valami frankó motort. Nincs azzal baj - amennyiben tanulmányi téren megdolgozik érte, mert azért be kell látni, a sok munka képes a suli rovására menni.
Nem bántom,aranyosak,időnként hoz némi tojást,krumplit,barackot,ami épp terem náluk a kertben.
Igen,én is választhattam volna,persze jobban tetszik az 1,4-es kawa,de fizessek még 8 évig részleteket,és ne tudjam tankolni?
Ez is 10 éves motor.De legalább tudtam mi van benne,én raktam rendbe,tudtam ez nem hagy ott.
A szomszéd ablaka alá Persze csak ha nem vagytok jóban.
Olvastam korábbi oldalakon, hogy tevékenykedtél itt-ott külhonban Ez rendben is van, nem is Rád értettem.
Csak láttam a 17 éveseket elég komoly gépekkel, és elgondolkodtatott. Ja, és nem is úgy néztek, ki hogy nagyon öreg járgányok lennének. Az enyém elég öreg, és nem volt olcsó, amire meg fájt a pici szívem nem tudtam megvenni, mert nem volt rá elég zsé. Vagyis lett volna, csak nézegetném a garázsban
Pedig én kerestem vadul az amerikai nagybácsit, de nem találtam meg
Van garázs,már hely nincs a telken.Mind1,marad az ablak alá parkolás.