Jöhet,de inkább ilyen nyuszis kismotor kellene.Az jobban bejön.
Mind1,a lényeg hogy a biztosító kifizessen (rendesen).Legalább tudjam működőképes állapotba hozni.Az tuti jövőre itt bent lesz a szobában,ki sem viszem az utcára.
Csak hogy ne érezd olyan rosszul magad, küldjünk Neked egy lábbalhajtós motort?
Olyan hupikék törpikéset
Azzon aztán brümmöghetsz ezerrel, bedőlhetsz a kanyarban, és ha nem sikerül, akkor nem esel olyan nagyot
Egyébként rettenetes érzés lehet hogy mehetnél de mégsem
Itten meg eldönthetetlen az idő.
Ahogy egyik kedves ismerősöm mondaná: nincs az a faszlengető májusi meleg
És az a tarhonyaszárító idő sem.
De sztem nem tudja eldönteni, hogy essen vagy ne essen...
Hátttt, az sem egészséges sajnos, de a legtöbben erre vannak "rászorulva".
Én most külön, de nem egyszerű... Éppen délelőtt gondolkodtm rajta, nem lenne e érdemes visszacuccolni haza.
De akkor sem maradna több pénzem, elmenne benzinre a pénz, meg a rezsibe otthon is be kellene szállni.
Nahát a sógornőmmel meg egy 7vége is sok, nem egy élet....
Igen,én megbecsülöm,mert nekem kellett összeszedni az árát.
Nekem abszolút nem büdös a munka,anyum tesójáéknak lovai vannak.
Évekig ott dolgoztam a lovak körül.Trágyázás,etetés,itatás,miegymás.
Mezőgazd-ban kukorica címerezés,apasor vágás stb.Sok ember azt sem tudja mi ez,de ha tudná 1-2 napnál tovább nem csinálná.A Nissanban is,én elméletileg a szalonban voltam bent,de a nap végére koszosabb voltam mint az a szerelő aki egész nap szerelt.
Érdekes módon, mikor diákmelós voltam tudtam félretenni abból a kemény 900 forintból, amit napi 12 órás szórólapozással lehetett keresni
Most meg normális munkahelyen dolgozom, de a kecó elviszi a fél fizumat esély sincs spórolni bármire is
Na ez gáz...
Na jó bevallom, néha én is azt gondolom, a fenébe de rossz családba születtem...
De nekem jó érzés arra gondolni, hogy én dolgoztam meg érte, és ott egye meg a fene, hogy nem vadiúj. Szerintem Ti is így vagytok ezzel, nem?
Én most is bevállalnék még melót, hogy egyszer legyen egy jobb gép is - bár a röfikét asszem megtartanám, már úgy hozzám nőtt - de elég nehéz. Pedig nem lóg két gyerek a nyakamon és nem nagyon szokott büdös lenni semmi munka. Dehát másodállás, meg rugalmas munkaidő...álmodozzak
Igen,mi is a párommal egy évig laktunk albérletben suli mellett.Sokszor éjszakai műszakot vállaltunk,mert az dupla pénz volt.Este 10-től reggel 6-ig.Hazaértünk és 8-ra mehettünk be a suliba,ha mázlink volt 2-re otthon voltunk,ha nem csak 4-re.
Amit megkerestünk akkor,azt el is vitte a lakás,pedig albérleti díjat nem is kellett fizetnünk.Csak a rezsit,de télen csak a fűtés 40 volt.
13 éves korom óta meló... elején még csak nyaranta egy hónap, aztán utána diákmeló. Reggel hatkor kelés, suli, aztán meló 2-10ig. Nem minden nap. Egy idő után másféle munkám lett, rugalmas munkarendel - rugalmasan alkalmazkodunk hozzá... Jelenleg egy héten 4-5-6 napot dolgozok. Suli mellett. Néha 12 óra vagy még több.
Két év alatt gyűlt össze a motorra, nem kevés lemondással járt.
Néha irigylem azokat, akiknek a szülei megtehetik hogy a gyerek alá toljanak valami frankó motort. Nincs azzal baj - amennyiben tanulmányi téren megdolgozik érte, mert azért be kell látni, a sok munka képes a suli rovására menni.
Igen,én is választhattam volna,persze jobban tetszik az 1,4-es kawa,de fizessek még 8 évig részleteket,és ne tudjam tankolni?
Ez is 10 éves motor.De legalább tudtam mi van benne,én raktam rendbe,tudtam ez nem hagy ott.
Olvastam korábbi oldalakon, hogy tevékenykedtél itt-ott külhonban Ez rendben is van, nem is Rád értettem.
Csak láttam a 17 éveseket elég komoly gépekkel, és elgondolkodtatott. Ja, és nem is úgy néztek, ki hogy nagyon öreg járgányok lennének. Az enyém elég öreg, és nem volt olcsó, amire meg fájt a pici szívem nem tudtam megvenni, mert nem volt rá elég zsé. Vagyis lett volna, csak nézegetném a garázsban
Pedig én kerestem vadul az amerikai nagybácsit, de nem találtam meg
Nagyon menő!
Küldök képet
Azért ezt a szobában tartást átgondolnám
Remélem nem fog Veled vacakolni a biztosító...
Mind1,a lényeg hogy a biztosító kifizessen (rendesen).Legalább tudjam működőképes állapotba hozni.Az tuti jövőre itt bent lesz a szobában,ki sem viszem az utcára.
Olyan hupikék törpikéset
Azzon aztán brümmöghetsz ezerrel, bedőlhetsz a kanyarban, és ha nem sikerül, akkor nem esel olyan nagyot
Egyébként rettenetes érzés lehet hogy mehetnél de mégsem
Ahogy egyik kedves ismerősöm mondaná: nincs az a faszlengető májusi meleg
És az a tarhonyaszárító idő sem.
De sztem nem tudja eldönteni, hogy essen vagy ne essen...
Hajtom magam lábbal és közben majd brümmögök.
Hála isten nekem nem kell minden nap találkoznom vele
Én most külön, de nem egyszerű... Éppen délelőtt gondolkodtm rajta, nem lenne e érdemes visszacuccolni haza.
De akkor sem maradna több pénzem, elmenne benzinre a pénz, meg a rezsibe otthon is be kellene szállni.
Nahát a sógornőmmel meg egy 7vége is sok, nem egy élet....
Nekem abszolút nem büdös a munka,anyum tesójáéknak lovai vannak.
Évekig ott dolgoztam a lovak körül.Trágyázás,etetés,itatás,miegymás.
Mezőgazd-ban kukorica címerezés,apasor vágás stb.Sok ember azt sem tudja mi ez,de ha tudná 1-2 napnál tovább nem csinálná.A Nissanban is,én elméletileg a szalonban voltam bent,de a nap végére koszosabb voltam mint az a szerelő aki egész nap szerelt.
Most meg normális munkahelyen dolgozom, de a kecó elviszi a fél fizumat esély sincs spórolni bármire is
Na ez gáz...
De nekem jó érzés arra gondolni, hogy én dolgoztam meg érte, és ott egye meg a fene, hogy nem vadiúj. Szerintem Ti is így vagytok ezzel, nem?
Én most is bevállalnék még melót, hogy egyszer legyen egy jobb gép is - bár a röfikét asszem megtartanám, már úgy hozzám nőtt - de elég nehéz. Pedig nem lóg két gyerek a nyakamon és nem nagyon szokott büdös lenni semmi munka. Dehát másodállás, meg rugalmas munkaidő...álmodozzak
Amit megkerestünk akkor,azt el is vitte a lakás,pedig albérleti díjat nem is kellett fizetnünk.Csak a rezsit,de télen csak a fűtés 40 volt.
Két év alatt gyűlt össze a motorra, nem kevés lemondással járt.
Néha irigylem azokat, akiknek a szülei megtehetik hogy a gyerek alá toljanak valami frankó motort. Nincs azzal baj - amennyiben tanulmányi téren megdolgozik érte, mert azért be kell látni, a sok munka képes a suli rovására menni.
Ez is 10 éves motor.De legalább tudtam mi van benne,én raktam rendbe,tudtam ez nem hagy ott.
Csak láttam a 17 éveseket elég komoly gépekkel, és elgondolkodtatott. Ja, és nem is úgy néztek, ki hogy nagyon öreg járgányok lennének. Az enyém elég öreg, és nem volt olcsó, amire meg fájt a pici szívem nem tudtam megvenni, mert nem volt rá elég zsé. Vagyis lett volna, csak nézegetném a garázsban
Pedig én kerestem vadul az amerikai nagybácsit, de nem találtam meg