Nem,semmit nem csinálsz szarul.Először én is simó+MZ.Mi más?
17 évesen vettünk egy 250-es kawát.750 k volt,nekem akkor volt rá 500 k-m.Mivel 8-9 éves korom óta a mezőgazd-ban melóztam,ennyi jött össze.Fateromék kipótolták a maradékot.Suli elvégzése után 1 évig melóztam kint Észak-Írben.Nyelvtanulásnak szántam,az már csak plusz ugye,hogy fizettek is érte.Hazajöttem,és megvettem álmaim motorját.(mostani)
Tavaly szerencsére kaptam egy nagyon jó munkát,itt kecsón dolgoztam a Nissan szervizben,a szerelők fölött melóztam,illetve alkatrészgazdász voltam.Fizetést nem írok.Sok volt.
Idén elbúcsúztunk a céggel egymástól,és elkezdtem a vállalkozást kiépíteni.
Nálam ennyi a sztori.De tudok sok olyat akinek anyuci,meg apuci vett motort,és 10 évig fizeti a törlesztőt csakhogy a picifiának jó legyen.
Hát én csak gyorsan megnéztem az én forgalmimba mennyi is van írva, és osztottam, szoroztam, gyököt vontam
Te figyi, már tegnap is akartam kérdezni, merthát nem ismerhetem a mai "fiatalok" anyagi helyzetét....
Hogy van az, hogy 16-20 éves gyerkőcök ilyen gépeken szaladgálnak, mint amiket itt-ott látok a fórumozók képeinél? Én alig bírtam kinyögni az enyém árát... 17 évesen már ennyit dolgoztak, vagy ilyen olcsó lett a motor? Vagy csak én vagyok naív... Persze, tudom, tényleg van aki azért melózik egész nyáron, hogy a motorjába tankoljon, meg vegyen egy-egy jobb felszerelést. Lehet én csinálok valamit nagyon szarul...
Köszi előre is.
Szólj ha megvan, ezért lemegyek Kecskemétre, még stoppal is
Méretéhez képest nem is lesz sok a teljesítményadó
Pfff, és már majdnem veterán
http://www.hasznaltauto.hu/haszonjarmu/gaz/gaz_brdm-2-4019456
Valakine
k erről személyes tapasztalat?Elegem van a köcsög autósokból,ha megkapom a biztosítótól a lóvét,eladom a vasat,kipótolom és veszek egy ilyet.
Hangra szinkron állítás? Nekem az nem menne, amikor már nagyjából be van állítva, egy leheletnyi állítás a csavaron - ha 1/8ad fordulatot mondanék, az már baromi sok lenne - és befolyásolja nem kevéssé.
Repedéssel ne szarakodj, kb 5.000Ftos tétel, fő a biztonság
17 évesen vettünk egy 250-es kawát.750 k volt,nekem akkor volt rá 500 k-m.Mivel 8-9 éves korom óta a mezőgazd-ban melóztam,ennyi jött össze.Fateromék kipótolták a maradékot.Suli elvégzése után 1 évig melóztam kint Észak-Írben.Nyelvtanulásnak szántam,az már csak plusz ugye,hogy fizettek is érte.Hazajöttem,és megvettem álmaim motorját.(mostani)
Tavaly szerencsére kaptam egy nagyon jó munkát,itt kecsón dolgoztam a Nissan szervizben,a szerelők fölött melóztam,illetve alkatrészgazdász voltam.Fizetést nem írok.Sok volt.
Idén elbúcsúztunk a céggel egymástól,és elkezdtem a vállalkozást kiépíteni.
Nálam ennyi a sztori.De tudok sok olyat akinek anyuci,meg apuci vett motort,és 10 évig fizeti a törlesztőt csakhogy a picifiának jó legyen.