Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt főleg a karbi beállítása/elkoszolódása okozhatja: én is tapasztalom, de csak 2-3 hónap állás után, amikor telítődik a kicsapódó adalékokkal a csésze.
Helló zizzentek kérdésem lenne .... miért van az hogy vasam áll két három napot és utána csak két henger indul majd lassan három és lassacskán a negyedik ? van tippetek?
30 - 9758 hathétnyolc
Üdv kutya!

Szavadon foglak,még megpróbálok egy-két dolgot ,de ha nem jön be akkor megkereslek.
Egy tel. számot kérhetnék?
kösz
Velencei kilátó Rammal, aztán Tárnokra mentünk, onnan 7 körül indultunk haza. Gulyás elfogyott mire mentünk, úgyhogy ettem fagyit, amiben volt elég csoki energiaként. Most meg zabálom magam teli
merre mentetek még?nem ettél gulást?
Na hazaértem
Jó volt a mai nap, sok új embert ismerhettem meg, meg egy jót motoroztam/tunk is. De úgy elfáradtam mint a dög, lehet egy fagyi és két deci ásványvíz kevés egy napra
Nem is értem... a fékrendszer teljesítménye (ilyen mértékben) nem függhet a plusz súlytól.
Ha gondolod, vidd el a hátsó rendszert, ami nálam van a 2003 -as motorról, az biztos h tuti.
Felrakod, és ha jó és működik 2 személlyel is, akkor adsz érte egy valamennyit
Elvtársak!

Ismét hozzátok fordulok.

Még mindíg fennál az a problémám hogy a hátsó fékem Két személlyel "felpuhul" Már szétszedtem az egész hátsó fékrendszert,kitisztítottam(igaz szinte semmi kosz nem volt benne) új fékfolyadékkal töltöttem fel,és légtelenítettem.
A rugóstag alján lévő 1-3ig számozott kis gyűrűt is kipróbáltam minden állásában,semmi.
Hol és mit lehet még állítani?

Jószándékotokat elöre is köszi
Az se rossz! Legalább kipróbálod az új sztrádát?
Én holnap Pécsre megyek lazát gurulni :D
Az tök jó! Gratula! Akkor már te is csak tiszteletbeli ZZR-es leszel!

Apropó!
Holnap van kedve valakinek egy laza kis gurulásra pest környékén a kora délutáni órákba?
Visegrád, Dobogókő, vagy valamerre?
nem kell a telefonos kapcsolat. 800m-en belül azonnal küldi a rádiófrekis pageredre a csendesriasztást. én 1 perc alatt papucs nélkül leérek a garázsba egy vascsővel feleannyi kb kimenni a pizzériából. ez a tárcsás visítás alapból nem rossz, de mire a tárcsazárat kikulcsolom, lőttek a fülemnek
Én is jártam már így még anno az ETZ-s korszakban,csak nekem még tolnom is kellett néhány száz métert nyilván nem volt elég meredek a lejtő
Amint hozzáér, a 140 dB elriasztja. Ha meg vinni akarja, akkor furgonnal jön, és nem érdekli h mi csipog.
Ha meg tiltható is telefonról, azzal jobb itthon maradni. Sok külföldi túrát tett már rémálommá a szolgáltatóváltástól leblokkoló motor.
jó az a pager, én is arra szavazok. de súlyelőny veled szemben? úgysem a méret számít
Idézek: "Sétánkból visszaérve, épp egy bő mázsás kretén PRÓBÁL FELMÁSZNI A MOTOROMRA, közben a barátnője fényképezi. Súlyelőny ide vagy oda, vagy ötven méterről elkezdek ordítani vele, lesz ami lesz. "

Nah ezt kell elkerülni, illetve azért az se mindegy, ha mondjuk ezt rögtön tudod is (pl. elküldi pagerre), mert nem vagy mindig hallótávolságban
És a tartalék is minimum 50 km.
Óvatos motorozással 74.3 km-t is meg lehet tenni vele ( pech: a kút 74.6 kilométerre volt, örültem hogy egy lejtő aljába építették pont a töltőállomást )
benzin nélkül nem maradsz mert ha leszusszan a tankod,még mindíg ott van a taralék .na akkor nyomás a legközelebbi benzinkút.
Nyugi, attól bonyolultabb sztori az, hogy egy kalapácsütés vagy egy mozdulat elhallgattassa, kérdezd csak meg Ramm-ot.

Az meg, h egy ötéves megnézi "mennyi van beleírva", ne kezdjen el ordítani.
Hát nem tudom én jobban élvezném ha a közelébe se mennének, meg aztán ezekre a tárcsazárakra rábasznak a kalapácssal egyet és akkor konyec fityma a szirénának. Vagy kiveszik belőle az elemet :D
Hát milyen lenne? Ződ mint a béka és 2005
Jó kérdés... Rammnak van ilyen, ő meg tudja mondani ( de sztem kulcsos )
És azt hogy lehet kikapcsolni? Oda kell menni hozzá és levenni kulcsal, vagy távirányítóval is lehet?