Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Khm.... ZX-6R?
Mi a szentfazék? Megjött az eszed?
Hanyas évjárat, milyen színű? Kérünk képeket!
Tárcsazár, mondom. Ha megmozdul a motor, jön a 140dB.
Igazából a ráülős, tologatós, buzergálós köcsögöktől kéne a védelem. Csippantson ha a közelébe megy valami paraszt, aztán meg sikoltson mint szűzkurva ha baszogatják
Lánc. Vastag. Tárcsazár. Olcsó.

És nem szívja le az akksidat sem = nem tud megszívatni, plusz esőben sem rohadsz le vele az út szélén, amikor letiltja a gyújtásod

Riogató, zárral és lánc.
adatlapon nem kéne valamit kalapálni?
Kutya Úr!
Valami fasza megbízható riasztót (ultrahangos pager stb.) tudsz mocira szerválni?
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a '91-es zzr-emen nincs még benzinmutató, csak két visszajelző. Nekem még nem jelzett vissza egyszer sem, pedig már majdnem üres volt a tankom. Mikor jelez vissza, mert nem szeretnék benzin nélkül az út szélén maradni:) miért van két visszajelző?
Előre is köszönöm a válaszokat
Igazából még mindig nem tökéletes, alacsony fordulaton túl dús, az alapjárati keverékállitó csavarját beljebb kellene tekerni, mert néha hörög, olyankor gázfröccs. Csak épp nem találom a gyári értéket, üveggyertyám, co mérőm meg nincs (még)
Így marad túldúsítva, jobb mint a szegény - szerintem
persze
Én lejövőben vagyok az "anyagról" legközelebb akkor megyek vele, ha a nevemen lesz a forgalmija
felesbe megyünk 1-et a GTR-el

akkor
Szerintem dél-egy között, de beszéljünk délelőtt és összeszervezzük!
( milyen furán is hangzik... befizesselek egy körre? )
Mikor gyössz Bácsi? Mer akkó úgy szervezem a napom, h összefussunk...
Igen,azok,ismerek egy párat,nyomozót is, meg (ex)járőrt is.

(Amire igen allergiások az-az, ha megpróbálják hülyének nézni őket,na ilyenkor ők is más oldalukról mutatkoznak be . )
A rendőr is ember
Ugyanúgy vonatkoznak rájuk is a törvények
Fogok szólni!
Szólj előtte 1-2 héttel, és megoldjuk!
Még ilyet ,pandúrnak, betyárcucc,beszarás
Ki érti ezt,én nem!
A majusi Zdiar túrára kérek szépen majd egy légszűrőt a motoromba!
Ez fix!
Ők kerestek fel... khmm... nekik is kell ilyen szar az autóra
Az jó ha ilyen jóba vagy az elvtársakkal
Jah... az tegnap (előzetesen) megvolt, igaz most csak egy kézi kütyüvel, ami azt jelzi, hogy fogadja/adja -e a jelet.
Elvileg holnap jönnek az elvtársak a gonosz autóval, és egyeztetünk egy időpontot.
Aszittem radarelhárítótesztelés
Székesfehérvár.