Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap nem tudtam felmenni msn-re, de mégis az lenne a legegyszerűbb, ha elküldenéd a bukók típusát, méretét és árát mailbe. Onnan tudnánk mazsolázni, ha érdekli valamelyik az ismerősöm, akkor szólok. Mail cím az adatlapomon. Köszi!
Biker-worldről megjön kb két napon belül - rekord este 5kor rendeltem, reggel 9kor kezembe nyomta a postás - azonban nekem enged némi olajat a veztengelyvégeknél, oda tömítőpasztát kenjél! Meg van 8db ilyen kis gumi karika, azokat is cseréld, ha még nem voltak.
ha rendelsz mikorra jön meg?
csak mert lassan esedékes a gyertya olaj légszürő csere, és ha már a gyertyákat lecserélem a szelepfedélbe beletörött csavart is kiveszem, csak ugye ahhoz a fedelet le kell venni...
Vagy esetleg van valakinek tapasztalata hogy a tömitést meglehet e menteni? Apám a kamionnál ilyen tömítőpasztaszerüséget használt, azóta is fentvan, 100e km ota, mondjuk az enmpörög 12e-t
Ötlet?
Most sajnos nincs belőle, legutóbb 7000 körül volt.
még nem szereltem fel, most láttam Kutyá-nál, hogy nem kell sokat fúrni-faragni, csak ugye idő is kell . Hazajövök akkor már lassan sötétedik, nekem nincs garázsom , hétvégén meg inkább gurulok . De meg lesz, ha szabadnapot ki is kell vennem
Mea Culpa
Neken a ZXR = Ninja, a nagy tesók után
Danke!
Milyen oldalon nézed azokat a rajzokat?
kutya úr!
érdeklődnék hogy szelepfedél tömítés 600E-hez lenne e, és mibe fáj?
Tudom mit felejtettem el! Kawa-Expón megnézni, hogy applikáltál-e lézerblokkolót a gépsárkányra.
Mikor gurulunk? Mi már gurulunk, te ébredezel most a téli álmodból .
Sajnos a hétvégén nem vagyok de utána ...
Hát igen, nem ez a reklám helye , másképp én is bedobáltam volna ami nekem van eladó: bukók, dzsekik, csizmák! De nem tettem, hanem a adok-vesze-csere-bere fórumba dobtam!
Képeket én nem rakok fel , de akit érdekel akkor ha már nem ez a reklám helye szóljon!
Én 20 W , de ugyanez a blokkoló meg szerinted... én már megvettem az autóra + motorra anno
250 NINJA, nem ZXR
Gummancs nincs, helyette tudunk ajánlani macskatappancot vagy fagyott kutyalábat
sziasztok zizzentek
lenne egy kérdésem ... ha tud valaki olcsó gummancsokat a zizimre azt megköszönném ... kicsit elfogytam előre is köszi .
egyébkén mikor gurulunk már egyet?
Hali zizzentek!
Tudom nem ez a reklám helye,de van eladó bukóm.Vatta újak,ha érdekel mél az adatlapon.
Akkor majd pontosítja mikori is kell neki, igaz már el tudja dönteni maga is
Ezzel meg én szállnék vitába!

Tibi szerintem az új Ninja 250 -et kérdezet, az meg a ZZR 250 sorkettes blokkját örökölte. uff.
Én ezzel vitába szállnék, azaz nem szállnék, hanem kijelentem hogy sajnos helytelen megállapítás. A ZXR 250 4 hengeres (vajon milyen aprócska dugók lehetnek azok...) a ZZR 250 pedig két hengeres
Az fix! Nekem is az került bele, és egyből kezesebb lett.

Kíváncsi vagyok, ha kutya berakja hátra majd a Ninja gátlót mit fog mondani úgy....reszkessen a Duke!
Milyen olcsó lett ez a vacak blokkoló, most akarom beépíteni, várhattam volna a vásárlással is
Mellesleg rohadt jó a 15W telóolaj, komolyam mondom, más motorom lett
Na bammeg
Nahát...