Tegnap nem tudtam felmenni msn-re, de mégis az lenne a legegyszerűbb, ha elküldenéd a bukók típusát, méretét és árát mailbe. Onnan tudnánk mazsolázni, ha érdekli valamelyik az ismerősöm, akkor szólok. Mail cím az adatlapomon. Köszi!
Biker-worldről megjön kb két napon belül - rekord este 5kor rendeltem, reggel 9kor kezembe nyomta a postás - azonban nekem enged némi olajat a veztengelyvégeknél, oda tömítőpasztát kenjél! Meg van 8db ilyen kis gumi karika, azokat is cseréld, ha még nem voltak.
ha rendelsz mikorra jön meg?
csak mert lassan esedékes a gyertya olaj légszürő csere, és ha már a gyertyákat lecserélem a szelepfedélbe beletörött csavart is kiveszem, csak ugye ahhoz a fedelet le kell venni...
Vagy esetleg van valakinek tapasztalata hogy a tömitést meglehet e menteni? Apám a kamionnál ilyen tömítőpasztaszerüséget használt, azóta is fentvan, 100e km ota, mondjuk az enmpörög 12e-t
Ötlet?
még nem szereltem fel, most láttam Kutyá-nál, hogy nem kell sokat fúrni-faragni, csak ugye idő is kell . Hazajövök akkor már lassan sötétedik, nekem nincs garázsom , hétvégén meg inkább gurulok . De meg lesz, ha szabadnapot ki is kell vennem
Hát igen, nem ez a reklám helye , másképp én is bedobáltam volna ami nekem van eladó: bukók, dzsekik, csizmák! De nem tettem, hanem a adok-vesze-csere-bere fórumba dobtam!
Képeket én nem rakok fel , de akit érdekel akkor ha már nem ez a reklám helye szóljon!
sziasztok zizzentek
lenne egy kérdésem ... ha tud valaki olcsó gummancsokat a zizimre azt megköszönném ... kicsit elfogytam előre is köszi .
egyébkén mikor gurulunk már egyet?
Én ezzel vitába szállnék, azaz nem szállnék, hanem kijelentem hogy sajnos helytelen megállapítás. A ZXR 250 4 hengeres (vajon milyen aprócska dugók lehetnek azok...) a ZZR 250 pedig két hengeres
Milyen olcsó lett ez a vacak blokkoló, most akarom beépíteni, várhattam volna a vásárlással is
Mellesleg rohadt jó a 15W telóolaj, komolyam mondom, más motorom lett
csak mert lassan esedékes a gyertya olaj légszürő csere, és ha már a gyertyákat lecserélem a szelepfedélbe beletörött csavart is kiveszem, csak ugye ahhoz a fedelet le kell venni...
Vagy esetleg van valakinek tapasztalata hogy a tömitést meglehet e menteni? Apám a kamionnál ilyen tömítőpasztaszerüséget használt, azóta is fentvan, 100e km ota, mondjuk az enmpörög 12e-t
Ötlet?
Neken a ZXR = Ninja, a nagy tesók után
érdeklődnék hogy szelepfedél tömítés 600E-hez lenne e, és mibe fáj?
Sajnos a hétvégén nem vagyok de utána ...
Képeket én nem rakok fel , de akit érdekel akkor ha már nem ez a reklám helye szóljon!
lenne egy kérdésem ... ha tud valaki olcsó gummancsokat a zizimre azt megköszönném ... kicsit elfogytam előre is köszi .
egyébkén mikor gurulunk már egyet?
Tudom nem ez a reklám helye,de van eladó bukóm.Vatta újak,ha érdekel mél az adatlapon.
Tibi szerintem az új Ninja 250 -et kérdezet, az meg a ZZR 250 sorkettes blokkját örökölte. uff.
Kíváncsi vagyok, ha kutya berakja hátra majd a Ninja gátlót mit fog mondani úgy....reszkessen a Duke!
Mellesleg rohadt jó a 15W telóolaj, komolyam mondom, más motorom lett