Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pítörnek szeretettel!

"Az elmúlt időszak negatív változásokat is hozott a mi életünkben. A budapesti Naked Motors, a győri Zöld Motor és a pécsi Steelhorse már nem tagjai a Kawasaki márkakereskedői hálózatának, így sem járműértékesítésben, sem pedig garanciális javításokban nem illetékesek már. "

Forrás: KAWASAKI.HU

Lassú víz, partot mos
Az erőforrás (elvileg) ugyanaz a kettőben, valószínű hogy passzol.
( Mármint a felfogatás - a csövek íve meg felrakás után derül ki... )
Helló

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 250-es ninja leömlője passzol a 250-es zizire?
Köszönöm!
Ön is
Fehérváron a Fiskális úton van egy hegesztős cég, vállalnak speciális és különböző öntvény hegesztéseket is. Ha gondolod kérdezd meg őket. Sajnos telefonszámot nem tudok, de a Pozsonyi - Fiskális körforgalomtól a Budai u. felé a jobb oldalon vannak. Kint van a cégtáblájuk.
Nézzen egy emailt
motor váz
Mit kell heggeszteni?Lehet hogy akad.
Alu? Akad...
Ismer valaki egy jó heggesztő szakit?
Reggel 10 körül már Pesten lesz a futár, és nála az akksi persze.

0620-524-3412
Köszi, az olaj marad az akksi jöhet.
Szólj ha érkezik a futár(bp)

kishabos
Szia,
így van, az akksi 16000.- Yuasa, egy nap alatt megvan.

Repsol 10-40 sinteticot tudok rendelni Neked, de (a teljesítményhéhez képest) elég húzós az ára: 2.700.- / L
Ajánlom inkább a Fuchs Silkolene 10-40 szintetikus olaját, az 2.500.- / L , az olajszűrő 1.600.- Ft

Szerda/csütörtök magasságában Nálad lehet már.
Kutya Úr!

YT12a-bs erre mondtál 16.000.- , Yuasa.
olaj mennyiért lenne:Repsol MOTO Sintetico 4T 10W40 (1liter).

és mikor tudna érkezni?
köszi...
Így van - maga a rendezvény nem volt hatalmas durranás ( mondjuk a múlt heti 'Motorfesztivál' sem volt az, és ott még belépőt is szedtek a semmiért ) de a lényeg hogy igazi jó nap lett belőle, a rendezvénytől függetlenül.
Én egy Ducati 1098 piroson és matt feketén gondolkodom matt fekete felnikkel
tudod, az ilyen rendezvényeken sokat számit kikkel vagy. Olyan ez mint a szórakozóhelyek. Én személy szerint nem foglalkozom mennyire puccos, egy szakadt helyen is jól érzem magam ha jófej emberekkel vagyok, de egy flancos helyen is szarul érzem magam beképzelt köcsögök között.
Aszonnyák szart se ért az expó,bár én csak azt mondom amit ők mondtak
Lenne már du. Ma megyek a festős bácsihoz lecsekkolni a munkáját.
Bízom benne szép lett a torino red.
Helyes helyes, legalább jól telt a nap
Én csak siófuckig jutottam, útközben beesett a kuplungkar, leteszteltem a végsebességet, a szinkront, felállitottam egyéni rekordot az első izzócserében (2.03) és szentségeltem a műanyagos miatt
K..va jót motoroztunk, vettem egy király kesztyűt és egy bazi nagyot kajáztunk - szóval jó volt
+ leteszteltem az első és a hátsó blokkolót is Jelentem működik mindkettő Volt nagy fejcsóválás a FordFocusban a tányérsapka alatt
Meg még X másikat is... nem felsorolás volt.
Sőt, ha úgy vesszük kihagytam azt is, amire szavaztam végül ( Estrella 250 )
Jó vót? Vagy nem vót jó?
A Z1 900-at kihagytad!