"Az elmúlt időszak negatív változásokat is hozott a mi életünkben. A budapesti Naked Motors, a győri Zöld Motor és a pécsi Steelhorse már nem tagjai a Kawasaki márkakereskedői hálózatának, így sem járműértékesítésben, sem pedig garanciális javításokban nem illetékesek már. "
Fehérváron a Fiskális úton van egy hegesztős cég, vállalnak speciális és különböző öntvény hegesztéseket is. Ha gondolod kérdezd meg őket. Sajnos telefonszámot nem tudok, de a Pozsonyi - Fiskális körforgalomtól a Budai u. felé a jobb oldalon vannak. Kint van a cégtáblájuk.
Szia,
így van, az akksi 16000.- Yuasa, egy nap alatt megvan.
Repsol 10-40 sinteticot tudok rendelni Neked, de (a teljesítményhéhez képest) elég húzós az ára: 2.700.- / L
Ajánlom inkább a Fuchs Silkolene 10-40 szintetikus olaját, az 2.500.- / L , az olajszűrő 1.600.- Ft
Így van - maga a rendezvény nem volt hatalmas durranás ( mondjuk a múlt heti 'Motorfesztivál' sem volt az, és ott még belépőt is szedtek a semmiért ) de a lényeg hogy igazi jó nap lett belőle, a rendezvénytől függetlenül.
tudod, az ilyen rendezvényeken sokat számit kikkel vagy. Olyan ez mint a szórakozóhelyek. Én személy szerint nem foglalkozom mennyire puccos, egy szakadt helyen is jól érzem magam ha jófej emberekkel vagyok, de egy flancos helyen is szarul érzem magam beképzelt köcsögök között.
Helyes helyes, legalább jól telt a nap
Én csak siófuckig jutottam, útközben beesett a kuplungkar, leteszteltem a végsebességet, a szinkront, felállitottam egyéni rekordot az első izzócserében (2.03) és szentségeltem a műanyagos miatt
K..va jót motoroztunk, vettem egy király kesztyűt és egy bazi nagyot kajáztunk - szóval jó volt
+ leteszteltem az első és a hátsó blokkolót is Jelentem működik mindkettő Volt nagy fejcsóválás a FordFocusban a tányérsapka alatt
"Az elmúlt időszak negatív változásokat is hozott a mi életünkben. A budapesti Naked Motors, a győri Zöld Motor és a pécsi Steelhorse már nem tagjai a Kawasaki márkakereskedői hálózatának, így sem járműértékesítésben, sem pedig garanciális javításokban nem illetékesek már. "
Forrás: KAWASAKI.HU
Lassú víz, partot mos