Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dejó dolgotok van fehérváron valszeg nem lesz... de a kakucsi tesztet nem tudom miért nem ismétlik...
Passz...azt tudom, hogy Fehérváron évente 2-3 alkalommal van tesztnap. 6R, 10R, Z, GTR, ZZR...stb. Én az új Zezer próbára pályázom nem tudom lesz-e rá lehetőség...
Először én is erre gondoltam. Miután körbekürtölték az expo hírét, utána kérdeztem rá a kiállításra.
Csak ha benne felejtik a kulcsot - és elég gyors vagy

Nyugi, a KawaExpon tudtuk meg mi is az éves teszt időpontokat, azt hiszem rá két hétre volt pont a Z1000 próba amin részt vettünk.
de teszt nem lesz?
Szia!

Tudok bármilyet milyet keresel?

www steelhorsemotor. hu
Akkor én tudtam rosszul, bocs. Tavaly a saját Expo-t épp azért rendezték, mert a Hungexpon nem vettek részt - azt gondoltam h idén is ezért rendezik meg.
A Kawa Ivanicsnál azt mondta az értékesítő srác, hogy kint lesznek a motorkiállításon, ezen felül pedig ott az expo, amit ezentúl minden évben szeretnének megrendezni. A hungexpo oldalán is szerepel a Kawa a kiállítók között.
Nem lesz kint a Kawa külön kiállítást tartanak idén (is) kint a budaörsi METRO mellett, Márc. 27.28.

Kawa Expo
Kawasaki bótba tudnak hozni, de kurva drágán. Máshonnan nem valószínű, mert a bontókba nemigen feszegetik le, amúgysem egyszerű leszedni. Elég rendesen oda van ragasztva, de le lehet műteni, vissza meg FBS-sel, de nem árt valahogy rögzíteni amíg meg köt a ragasztó. Én a tankot amiatt nem festettem, mert nem akaródzott háborgatni az írást, épp elég volt az 1100 feliratot vissza restaurálni. Annak esetleg meg van még a felrakási paramétere leméretezve, ha oda jutsz.
Hali!
Ki megy a hungexpora köv héten szombaton a motorkiállításra? Azt olvastam idén megint ott lesz a kawasaki. Én meg két ismerősöm megyünk, nemtudom ki hogy áll vele
Szia!
Ahogy kész lesz megírok mindent,még kivárok vele.
Hali!
Fényezésről írhatnál pár dolgot:
Kecskeméten? Kinél? Mennyiért? Mennyi idő? stb...
üdv: tombat
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó Kawasaki króm dombor feliratot?Fényezés után a tankra kellene 2 oldalra.
Esetleg ugyanilyenben 1100?
Előre is köszönöm!
mél ment!
Sziasztok!
Köszönöm a gyors reagálásokat és segítségeteket a barátom nevében is.
A kormány csutkával kapcsolatban annyit sikerült kiderítenem h a zzr600 is jó hozzá ha már 43 villákon támaszkodik a régi zx10esnél ugyan ez a helyzet a jobboldali gyújtáskapcsoló is megegyezik elméletileg ezekre lenne szüksége akinek van elfekvőben az legyen kedves vegye fel vele a kapcsolatot a yooshi@frremail.hu keresztül, csak annyira, hogy egy ár és egy elérhetősége legyen irányotokba. Élete első Kawasakia idáig öreg Honda tulajdonos volt.A zöld vér szellemében segítsétek ha tudtok.
Előre is köszönöm nektek.
renben akkor majd szólj. meg vannak a féktárcsák is igaz nem újak
A teleszkóp (annyira) nem nagy baj, arra pont reggel kaptam egy pofátlanul kedvező ajánlatot a lényeges a váz + az első kerék és a féktárcsák ( nyergek megvannak ).
Persze mindez akkor, ha Gaben átépítése vmi véletlen folytán nem sikerülne, és megmaradna a működő blokk nekem, a hátsó futóművel.

A papír pont nem érdekel, a gépet -elsősorban- pályacsíkokra szánom.
Értem de ez a váz ill az egész egy 92 motor volt. a váz nem papirozható váz nyulvány megvan, első telom nincs már meg a első kerék megvan. hátsó futómű megvan kerék sajna már nincs. de ha részletesen kell akkor majd megbeszéljük mi kell még. ja és olcson megszámitom
Ok, ha már épül ösze a bicikli, akkor leviszem az órát is!
Szia Kutya!
Renbe átszállítva a cucc!
Viszont a kilóméteróra nálad maradt. de gondolom ha valami ott maradt még azt majd átdobod ha megy a mutatvány :-)
Igen. Ha Gaben nem tudja beépíteni a blokkot, akkor veszek hozzá egy vázat/villát/kereket és lesz belőle valami finomság
Helló kutya
Köszi szépen a zizi láncszettet ma délután elhoztam.
Hali kutya. Te keresel első telót és kereket az olx- ről? mostanában kaptam egy emailt onnan kutya felhasználotól. Sajnos a citromailem nem megy.
Köszönöm az ötletet. Momentán kiköltekeztem,de az MRA-t fejben tartom. Esetleg ha füledbe jut valami okosság akkor izenj feltétlenül,úgy is minden zizi szál nálad fut össze,
"bittedanke"