Üdv mindenkinek!
Most jövök a hegesztős-festős bácsitól.Holnap kész a hegesztés,oszt ha mázlim van akkó a héten a fényezés is.
Valaki kérdezte itt a fórumon,hogy ki csinálja a vasat?
Írjon már e-mailt privátba és a hegesztős ember számát már küldöm is.
bár ha jobban meggondolom, van ott valami szürkére festett vasdarab a garázsában, még kereke is van , könnyen el lehet tolni, na arra elcserélem, akkora hely lesz a garázsban, bált lehet rendezni...
jáájjj dá szíííp... há figyejjé ide: adok én ezé' egy ZZR fesz.szabályzót, vezeték köteggel elektronikával és biztosíték dobozzal.
Megaztán legalább két kormánycsutkát kapcsolókkal és egy komplett hátsó kereket tárcsástól, menesztőstől... várjá' mim van még amik kurvára útban van...
Adok egy törött steklámpát, megaztán egy quad szívócsonkom is kallódik valahun, megkapja aztat is.
Jó -e, vagy megsértettelek és fizetnél erre a sokra, nehogy tisztességtelen vád érjen? Mondd ki de rögvest!
Amíg megint meg nem gondolom magam gyorsan vegyétek-vigyétek!
Bódis bácsi műhelyéből (gyári jelölések nélkül ) 2 db oval slip-on dob eladó, Zizire (400/600) kb 3 perc alatt felszerelhető, nagyon szép mély hanggal... Egy polír ráfér...
BONUS ajándék 2 db Bódis matrica
A Kawám ugye két kipufogós és nem találtam hozzá megfelelő dobot ezért elgondolkoztam rajta, hogy 1 dobossá kéne alakítani. Itt említette valaki, hogy közösítővel meg lehetne oldani. Ha 1 dobossá alakítom nem befolyásol valamit a motoron? (teljesítmény, fogyasztás vagy valami?)
Én januárba vettem egy 250-es zizit motorikusan rendben van csak a kopóalkatrészeket cseréltem. Az enyémbe 45e km van Én eddig 600 km-et raktam bele. Semmi gondom nem volt vele bár ha tehettem volna és a jogsim engedné (AK) akkor nagyobbat veszek.
Szia!
Egy kis személyes vélemény a 250-ről:
Nekem volt,80000 km-et bírt ki a gép.Ekkorra lett gondja,itt eladtam.
3000 km volt benne amikor vettük,első tanulógépnek,faterommal közösen hajtottuk,így 3 év alatt lett benne ennyi km.Nagyon jó gépek.
Viszont,&rashnak van igaza,bátran vegyél 4 kilósat.
Nézd meg a termosznál (ez lenne az első tartály a kormánynál? ) hogy csurig van-e vízzel, ha fecskendővel veszel ki, benzinkúton megnézik hány fokos, egykét csepp kell csak. Elképzelhető hogy működik a hátsó fék így is, mivel a pumpa maga lejjebb van, nem úgy mint az első féknél. Leengedni a vízpumpán lévő csavaron tudod a vizet önreklám :D, illetve ott lent van még egy csavar, azon is lehet.
Sziasztok.
Tud valaki ajánlani valakit Budapesten, aki átnézné egy kicsit a motorom? Kicseréltem ma az akkumulátort, mert a régi, amivel vettem elfáradt:) Egy kicsit körbenéztem és találtam egy-két furcsaságot. A jobb hátsó idom alatt a tartályban nem volt folyadék, de töltöttem bele ioncserélt vizet. A kormánynál lévő tartályban minden rendben volt. Azt hallottam, hogy nagyon érzékenyek a hűtővízre, és figyelni kell a fagyállóra. Nem tudom hány fokos és lehet ,hogy le kéne cserélni és feltölteni az egész rendszert teljesen. A másik, hogy nem volt olaj a hátsó fékhez vezető tartályban(mint ha nem is lett volna soha, enni lehet belőle), de a hátsó fék dolgozik rendesen. Ez lehetséges? :)
Magyarországon élünk koma, gondos tulajt nem feltételezünk
Nemtudom neked mi a nagy, meg mekkora vagy, én 176cm/60kg a 400asra, ez az első nagymotor 50ccm enduro után.
Egy ZZR-250 vásárlásán töröm a fejem. Persze lehetne 400/600 stb. Amiért ez érdekel mégis, hogy pl. a CBF-500 (amivel jogsit csináltam) illetve a haverom GS-500-a súlyra, méretre nekem még nagynak tűnt.
Szeretnék egy kisebb mocit először, még ha egy szezon után megunom is.
Vissza a témához. ZZR 250. Hirdetési oldalakon 350-től láttam 95-ös évjáratú példányokat is akár. Futásteljesítmény 30-40-50 ezer. Szeretném tőletek megkérdezni hogy ezek a járgányok műszakilag mennyire lehetnek megbízhatóak (gondos tulajt feltételezve), illetve még mennyit szaladhatnak a nagy halál előtt. Mert azért nem úgy szeretném eladni a mocit majd hogy kosárban van a blokk :)
Ja és persze ha valaki épp eladna, írjon: dave00sterKUKACgmailPONTcom
Minden tippet véleményt szívesen fogadok. Széles utat!
Most jövök a hegesztős-festős bácsitól.Holnap kész a hegesztés,oszt ha mázlim van akkó a héten a fényezés is.
Valaki kérdezte itt a fórumon,hogy ki csinálja a vasat?
Írjon már e-mailt privátba és a hegesztős ember számát már küldöm is.