Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Conti RoadAttac. Évekóta használom, hibátlan ha nem mész pályára vele.
Szia! Még nincs leszedve?
Óvatosan körbefeszegetve lejön törés mentesen. Ha közelebb lennél bevállalnám a leszedést és felrakást is, az enyémen a hátsót megcsináltam simán két éve. A tank kicsit visszatartott, de alapjában véve az sem gond csak pepcsebb, különösen a leméretezése.
Szia kutya!
zx6-r e tudsz idomhoz való rezgés csillapító gumit?
Az tuti,csak tavaly már nem volt kedvem arra a pár km-re cserélni őket,de kár volt így döntenem,a ZX9-emen Pirelli Diablo Corsa volt,tetszett is,csak állandóan cserélni kellett.
Mindenképpen ugyanolyat vegyél előre és hátra. Hiába az azonos méret (pl 120/70) nincs két egyforma profilú gumi. Ha nem köszön az első a hátsónak akkor vagy nem fog kanyarodni vagy minden átmenet nélkül hajlamos beesni a kanyarba az eleje mert nem stimmelnek az íveik. Garnitúrát vegyél mindenképpen.
Köszi!
Jó,nincs ilyen gumi,de jól hangzik!
Nézegetem ezt a maxxist,barátkozok vele,az ára elfogadható,most bridgestone bt16-os van hátul,elöl michelin excedra,köszönhetően az előző tulajnak,kono egyik se kopik,de nem tudok kanyarodni sem velük.
Pár körös használt utcai legál pályagumi. Dunlop D209 Medium elöl (8-10eKm simán) ragad, mint szar a pokróchoz, D209 Endurance hátul. De tudod, még a D208 medium is kétszer annyit bírt (kb 5000km), mint a totálisan túragumi Michelin Pilot Road amitől a legtöbb futott kilométert vártam, közben 2500km alatt 4,5mm-ről vászonra írtam... Nem, gumiégetés nem volt benn és a gázt se digitálisan kezelem. (Legalábbis nem mindig) Keresd Briant a gumis topikban.
"..Tapadjon,de ne kopjon,és ne legyen aranyárban.."

Ilyen gumi nem létezik.

- nem aranyárban: Maxxis Supermax, Ebay-ről angliából. Kopik ( 600-ason 7-9 EKM) viszont Ft6Km-ben még így sem rossz, és élvezetesen tapad. 140 font párban, ajándék
- Tapadjon, de ne kopjon - Michelin Pilot Road 2. Két komponensű, atombiztos gumi, a közepén erősített, kopásálló felülettel. A legjobb gumi amivel valaha túráztam, de ennek megfelelően komoly ára is van. 200-250 font párban kint, itthon meg horror.
Valakinek nincs valami jó gumi tippje?
Nem pályázok,főleg utcán és 2 személlyel megy a gép.
Tapadjon,de ne kopjon,és ne legyen aranyárban!
?
Dobj mailt! (adatlap)
Magasabb a gyárinál de nem sokkal viszont a szelet sokkal jobban eltereli és nem fest olyan ocsmányul, mint a túraplekók. Képet hétvégénél előbb nem tudok csinálni mert mindig sötétben érek haza, a garázsban meg nincs villany.
Nem, de legalább vetemedik a víztől meg korhad.
Szia.

Engem érdekelne.
az a garázsajtó nem lesz duplabubis esőben?
Szia!
Tank megnézve,egy karc sincs rajta,szal marad nálam is a tank,csak a többi lesz festve.Elég húzós a kawa felirat rá.
Szia!
Tudsz esetleg képet küldeni arról a plexiről?
Meg ha nem nagy gond,hogy mekkora?Megnézném mennyivel nagyobb a mostaninál,valami magasabb kellene nekem.
Köszi!
De szééép...

az a garázsajtó.
Szólok, ha kiderül mikor lesz legközelebb tesztnap.
Eladó egy olyan plexi ZZR1100D-re, mint a képen látható.
Dupla bubis, sötét füstszínű, új, törhetetlen (polikarbonát), és tökéletesen passzol. Ára 7.000Ft
GTR ? Erről nagyon szeretnék tudni ha lesz...
Írtam az e-mail címedre!
migyá oda költözöm
Szia!
Nekem is az a bjom,hogy ha leszedi a festő,mert ugye lefogja,nem tudom visszarakni,ugyanez a helyzet a bontottal.
Sajnos újat kell vennem.
A paraméterezés érdekelni fog,köszi!
Jó biza! Nincs felvezetés, nincs kötelező útvonal, elviheted bő 15 percre, ezen kívül ki lehet próbálni több modellt is. Minket nagyon szeretnek, odamegyünk 3-an, 4-en és visszük a gépparkot.