400/600nál 2,9et irnak, én mentem 0,8-es nyomással is, na az melegedett rendesen
Fújsz bele 2 -2,5 között és figyeled mivel viselkedik a legjobban.
Lehet a ZXR 250ben többet tudnának segíteni kategorikus kérdésekben
Mindkettő Mivel A zizi buráján a rovátkák adják a "vetítési képet" a foncsor meg az irányt. Ha csak egyet cserélsz az amúgy sem tökéletes fényviszonyok csak romlani fognak...
Szia Kutya. !
Érdeklődtem és rendeltem is párszor már nálad.Most megint a zxr750L-hez kellene cucc. Fuchs 10w-40 4L(ha van matrica,dobhatsz bele ) Fékolaj kellene még,azt nem tudom mennyi kell bele,mert a kuplungba is kell csrélni. ,de Te mondtad már.. Meg hűtővíz (koncentrátum asszem)
Ha kérhetném írd ki ide mennyi lesz és utána e-mailben küldöm a címemet!Nem életbevágóan sürgős. (mondtad azt is,hogy emlékeztesselek 2eFt pluszt fizettem a fékbetéteknél )
Köszi,Jimmy!
Nem egészen. Az OSRAM-nak sokkal gyengébb és nem olyan fehér a fénye mint a Tungsramé. A technológiát minden bizonnyal egymástól szerzik, de azért nem teljesen azonosak a végtermékek.
2003-as, összesen 20ezer km-t üzemelt magyarországi ZZR600-ról eladók a következő alkatrészek!
- Fesz.szabályzó
- biztosítéktábla
- csomagtartó kampók csavarokkal
- jobb/bal kormánycsutka, kapcsolókkal, karokkal
- Első féknyereg 2db
- Első féktárcsa (gyári állapotú) 2db
- Hátsó féknyereg
- Hátsó fékpedál és munkahenger, tartállyal
- Hátsó sárvédő, index, rendszám világítás
- Lábtartó konzolok, hátsó lábtartó csonkjai is
- Központi rugóstag himbarendszerrel
- Lengőkar
- Hátsó kerék, lánckerékkel, féktárcsával
- Horpadt tank, jó tanksapkával/benzincsappal jelképes áron
- Váltókar
- Bal visszapillantó (jelképes összegért, kis sérüléssel)
- Megmaradt idomok egyben ( mind sérült, javításra/hegesztésre szorul. Egyben : 2.000.- Ft )
- Egyéb apróságok ( relék, kábelek, kapcsolók stb.)
Ha bármelyik tétel megtetszik, az adatlapomon tudsz jelentkezni, árban biztosan megegyezünk!
Szerintem ezek már csak márka kérdése. Gondolom egy kaptafára készülnek, csak a csomagoláson Osram vagy Tungsram van.
Nekem is ilyen van a kocsiba, de az "noname" Auchan-os. Annak is jó fénye van, gondolom motorba még jobb lesz, hogy ott egymáshoz sokkal közelebb van a két búra.
A Bitu által ajánlt Osramot még be is tudom szerezni egy közeli autósboltba.
Tudom ajánlani a Tungsram Megalight-ot, én tettem az autóba H4-est, de a cimbi is kipróbálta a H3-at, látványos a javulás. Nekem volt az autóba 100/90 amig ki nem égett, na azzal tudnám összehasonlítani. Baromi jó. A motorba az Osram hasonlóan 90% + izzóját tettem régebben, na az nem sokat ér. Már megvettem oda is a Tungsramot csak idő kérdése a csere.
Jobbos lámpa: más az izzó bele (ha megnézed a mi tompított izzónkat némelyiken lehet ott is látni a tompitott tükrének asszimetrikusságát) illetve más az üveg fénytörésének kialakítása. Az új műanyag lámpáknál valószínűleg a foncsor kialakításai is másabb mert azoknál az is részt vesz a fény irányításában. A hagyományos fényszóróknál (pl zzr) elegendő az üveg kicserélése ha szét tudod szedni ügyesen.
Más nem is lehet ha a nagyobb fényerejű helyett nagyobb teljesítményűt próbálsz betenni, akkor csak a foglalatot, kábeleket meg a foncsort olvasztod, amitől nem hogy jobban, de sokkal rosszabbul fogsz látni.
5.000-