Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk egy ilyet:
Ha valaki segítene nekem a íbéjről szerezni egyet, azt megköszönném....
Szerintem ne erőltesd a szatuna nem a minőségéről híres.
Másrészt az ebay tele van 20 dolláros plexikkel, még válogathatsz is formát/színt.
használhatsz forrasztó pákát is.....
Jópofa
A lukakat neked kell kifurkálnod ha fel akarod rakni ,de nem vállalnak felelősséget ha eltöröd közben.
Még azt is leírja hogy milyen kopott fúrót használj,vagy előtte nyomd a betonba
Valakinek van már ilyene a gépén?:

http://www.szatuna.hu/szeltere...
tééényleg... csak ahogy Hofi mondta: "...de ma nincsen sör!..."
elírtad, 10L/4EFt
Azt amit írtam is 10EFt/4L
Nagyon köszönöm a segítséget,én a "szelídebb" motorosok közé tartozom,a Pályázás nálam nem lessz mindennapos dolog.
Az a "jóárasítás"mit jelentene?
Ha nem pályázol vele, akkor bármelyik jó minőségű, fél/teljes szintetikus 10w40-es motorkerékpár olaj megteszi.

Tudok segíteni "jóárasításban"
( Fuchs Silkolene Comp4 10-40, 10EFt / 4 L )
Üdv mindenkinek!
abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy ZZR 400-hoz melyik olaj a legmegfelelőbb.

Köszi
Persze, tudok szerezni, de igazából nem lenne kedvezőbb/olcsóbb mint amit hirdetésekben elérsz.
Itt van a leírása a házinak.:
http://doktorchopper.blog.hu/2...
Oksi, köszi!
Gondoltam te is tudsz szerezni, mint minden mást, de akkor utánajárok pár helyen.
Köszi!
Ismerem azt a fajtát. Egy srác is tett fel itt róla videót.
Többen vennénk meg, így oszlik a költség, ezért gondolkodunk egy órás műszerben. Azért köszi az ötletet.
Össze is lehet rakni apró pénzből, persze nem órásat, hanem benzincső + valamiféle olaj kombinációval. Ott aztán nincs óra pontatlanság. Ha gondolod belemélyedek a témába, akarok énis, csak most itt van nálam haveré kölcsönben
A lujziban van olcsó, meg itt a képesmotoron is fel szokott bukkanni jó áron.
Kutya Úr!
A láncon kívül, mennyiért tudnál szerezni karburátor szinkron merő műszert? A 4 órás értelem szerűen...
ZZR alkatrészt ENNYIÉRT?
96-os kawa zzr400 főtengely+váltó+kuplung+önindító+henger+dugók gyűrűvel+kipu leömlő+kábelköteg+blokkalkatrészek+92-es zzr600 fesszabályzó+még sok minden egyben csak 25e!
unatkozas@citromail.hu
70/3650837
Más szögből.
Ilyenem van.
Gyanús hogy kuplung! Ha érdekel a bontós ár feléért tudok hozzá komplett kuplungszerkezetet!
nem lehet, h 10ezernél kezd csúszni a kuplungod kopott lamellák miatt? nekem 7-8-nál kezdett ilyet csinálni...
Hali
De mégis mi a baj? Fuvóka? Mert karbiszinkron a nyáron lett csinálva.
Fojtás nincs benne.