steeldog csinált sokmindent a zizin és kezemunkája elég szép és megbízhatónak bizonyult a gyakorlatban is szeressük a jó szerelőt (innentől 10% az ügyfelek után )
Nincs mit. Jobb itthon dühöngeni az árakon, mint drágábban venni, esetleg szórakozni visszacseréléssel, ha nem jó.
Egy kabátot könnyen elpasszolsz, ha nem stimmela méret, de egy karbi kit keményen típus specifikus móka
Köszi-köszi...már én is kezdem kapisgálni, hogy nem annyi az annyi.
Asszem lemondok az ebay rendelés lehetősségéről. Biztos ami ziher, itthon próbálkozom tovább kutakodni...hátha nem csak 45.000.- van , mert ez totál
Azért nagyon köszönöm az infót
Má nem is mondom, hogy keress vissza. Az hogy 100 dolcsi nem jelent semmit. Bele kell számolni a szállítást (legalább 20 dollár), és ha USA-ról van szó akkor még 4% vámot és 25%-áfát is. olyan 40 000-ből talán meg lehetne úszni
E-bayről csak Európán belül éri meg venni dolgokat, azokból is leginkább az alig használt kategóriát. Csodák nincsenek, vagy szart kapsz olcsón, vagy ott is meg kell fizetni a minőséget....Ha nem figyelsz akkor simán lehet kétszeres az ár a végén
ööö...nekem sincs ebay tapasztalatom, simán csak regeltem, h ha valami 'akciósat' találok, akkor (ugyanúgy mint Te most) keressek valakit.
Szóval vannak itt többen is akik aktívak, de hadd ne lőcsöljem rá senkire: ha valaki épp ráér, úgy is segíteni fog benne.
az LSL az teleszkópszárra megy?
Mert akkor az egyik SV-s srácnak feltétlenül kelleni fog, az alkatrészes topikban beszélgettünk róla kb. 5-6 napja!
Beszállhatok?
adnám, adnám, de lusta mindenki megnézni...
jah, mondtam má neki, hogy ne csak dumáljon róla
mennyé én ráeérek
ne zsongíts
Na te mikó adod el a vasat?
Gyurda haverod már bevan ízzítva új gépre, he.
Ne tarts föl, most nem érek rá...
Egy kabátot könnyen elpasszolsz, ha nem stimmela méret, de egy karbi kit keményen típus specifikus móka
Asszem lemondok az ebay rendelés lehetősségéről. Biztos ami ziher, itthon próbálkozom tovább kutakodni...hátha nem csak 45.000.- van , mert ez totál
Azért nagyon köszönöm az infót
E-bayről csak Európán belül éri meg venni dolgokat, azokból is leginkább az alig használt kategóriát. Csodák nincsenek, vagy szart kapsz olcsón, vagy ott is meg kell fizetni a minőséget....Ha nem figyelsz akkor simán lehet kétszeres az ár a végén
Van egy zzr -rem szeretném egy kipufogósra megcsinálni. Új leömlőt kell vennem vagy van más megoldás is rá?
Szóval vannak itt többen is akik aktívak, de hadd ne lőcsöljem rá senkire: ha valaki épp ráér, úgy is segíteni fog benne.
Remélem TE vagy az emberem... 1ébként közös ismerősünk a dub+yakuza...
Ebay-ről szeretnék rendelni, +tudod oldani?
GSF 1.2 K1-K5 Dynojet karbi kitt kellene...gecijó áron (nem 45000.- )
láttam 100 dolcsiért...mennyiért lenne a kezembe...tudsz segíteni?
+1ezünk