El van kopva kb 3.5 mm néhol kicsit több. Most néztem olajcserénél, hogy az olajleeresztő csavarnál a blokkba belemart valami és azért csepegett az olaj. Mit kellene csinálni vele? Valami puha alátétet kellene a csavar alá tenni?
Igen, ezért kerestem én is bontottat..
első féktárcsa árak amiket tavaly találtam:
Lucas MSW215 56810
MSW215RAC 61740
Goldfren GFT602.502.F1 46200
JT JTT2131FW03 40320 pl nagyvas.hu-n most is ennyiért van fennt
ha egyenletlenül fog akkor cseréld ki, meg ha nagyon el van kopva, elsőre 4mm, hátsóra 4,5mm a limit
én legutóbb 2ezerért (3,74mm) vettem egyet, ezen a felirat szerint: min thickness 3,5mm..
bontó? minden egy helyen ;) hogy a közeledben hol van azt nemtudom :( persze a reális ár ez esetben is kérdéses
féktárcsa nekem is kell majd, elsősorban hátsó, ha találsz szólj ;)
tavaly vettem két elsőt is, olcsó volt, de annyit is ért.. az első 300mm-es asszem, Z750 de talán a ZZR600-é is jó rá..
Az a gondom, hogy rendelt az egyik ismerős onnan és nem küldtek el mindent és bukta a pénzét. Ezért szeretnék az országba vásárolni lehetőleg személyesem.
Kawasaki ZZR 250 91-es motorhoz szeretnék alkatrészeket venni de az interneten nem találok olyan oldalt ahol lenne. (féktárcsa, olajleeresztő csavar, markolat, fék, kuplung kar lámpabura láncszett ) Esetleg valaki nem tud ajánlani oldalt, vagy Nyíregyházán ill. Debrecenbe valami boltot ahol reális árak mellet vehetném meg az alkatrészeket?
a 10.40 es is szintetikus olaj? azt mondod jó lessz nekem, néha rángatom neki meg mostanság elég sok az 1 kerék néha hátsón és hála istennek néha csak az elsön ha azt mondod hiszek neked és akkor azt kérném amit javasolsz, annó a lánc is bevált még mindig nem ment tönkre a 10esen,
Postai utánvéttel tudom küldeni névre/címre(1800.-Ft), vagy pestre úgy tudom futárral, ha kimegy valaki az autó elé (minden nap 10 - 12 h között jár a csepel-váci út útvonalon) akkor ingyenes.
A 10-50 csak ProRace -ben van jelenleg, és 4-5 ezer literje. Teljesen felesleges, ha nem pályázni kell.
Egy féktárcsát nem adnál el róla?
kellene 1db 3fejjel..
egyik ismerősöm most kapott csekket 30ezerről 50helyett 70el faluba becsorgósért
Kawasaki ZZR 400 1995
első féktárcsa árak amiket tavaly találtam:
Lucas MSW215 56810
MSW215RAC 61740
Goldfren GFT602.502.F1 46200
JT JTT2131FW03 40320 pl nagyvas.hu-n most is ennyiért van fennt
ha egyenletlenül fog akkor cseréld ki, meg ha nagyon el van kopva, elsőre 4mm, hátsóra 4,5mm a limit
én legutóbb 2ezerért (3,74mm) vettem egyet, ezen a felirat szerint: min thickness 3,5mm..
~15-től már lehet korrekt darabokat találni
Van még motorbontó is ahol találtam de ott nem volt ár megadva majd azokat is megnézem.
féktárcsa nekem is kell majd, elsősorban hátsó, ha találsz szólj ;)
tavaly vettem két elsőt is, olcsó volt, de annyit is ért.. az első 300mm-es asszem, Z750 de talán a ZZR600-é is jó rá..
ha esetleg valakinek szüksége lenne rá!
ZZR,GPZ,GPX műszerfal 15000 pénzért és hibátlan...
A speciális holmik (féktárcsa, lámpabúra/komplett lámpa) stb. inkább ebay.
Kawasaki ZZR 250 91-es motorhoz szeretnék alkatrészeket venni de az interneten nem találok olyan oldalt ahol lenne. (féktárcsa, olajleeresztő csavar, markolat, fék, kuplung kar lámpabura láncszett ) Esetleg valaki nem tud ajánlani oldalt, vagy Nyíregyházán ill. Debrecenbe valami boltot ahol reális árak mellet vehetném meg az alkatrészeket?
Köszönöm!
A 10-50 csak ProRace -ben van jelenleg, és 4-5 ezer literje. Teljesen felesleges, ha nem pályázni kell.