Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam fújd le azt a nyári táncos mulaccságot ez valami állat, baszki
Te aztán nem viccelsz bazdmeg ööö...tudtad hogy 4 hét múlva március lesz? Éééérted, motorozós idő, meg minden
Új szobadísz
Dobj valami erőset, mielőtt ránézel. 230431101882
elment
Re
Küldöm
Elküldenéd nekem is?
Köszönet érte
Elment a levél rövid leírással és pár fényképpel együtt.
Az adatlapodon lévő címre küldtem.
privátban, pár fényképpel illusztrálva elküldöm a mikéntjét, holnap vagy hétfő de meglesz.
Ha azt látod hogy mérés van,és kicsit el kezdesz kacsázni a sávodon belül, (motorról beszélek, nem 200+-s sebességnél) ember legyen aki rajtad tudja tartani folyamatosan a mérősugarat.
(na ezt is jól ki kellene majd próbálni egy teszt alkalmával)
Ha nem nagy kérés, pár fénykép, meg egy-két mondat jöhetne a megoldásról: hátha segítség valakinek, aki ezután szerelné fel.
fasza lett

Ezt még megtoldottam egy pofonegyszerű relés megoldással,így nem a forgó kapcsolót kell tekergetnem, ha le akarom kapcsolni mert már a csökkentett sebességgel haladok.
A régiek igen, az új SC103 az nem: mérni végig mér, de csak a közeli fényképezés pillanatában mért pillanatnyi sebességet rögzíti.

Ha eljön a teszt ideje, részletesen kikérdezem az embert.
Nem tudsz valami helyet, ahol a trafik működését mélyrehatóbban leirják? Elég sok rendőr ismerősöm van, többük dolgozik is az uj trafival is, de teljesen egyértelmű választ ők sem tudnak adni a kérdéseimre. Vagy teljesen tudatlanok, vagy titkolják a tudásukat. Egyikük azt mondta a 1-1,5 évesnél fiatalabb kiadásu blokkolók hatékonyak, másik szerint a közeli mérés miatt szinte hatástalanok. Ezért lenne jó elmélyedni a mérés elvébe, folyamatába kicsit jobban. Mert ha pl. már messziről méri a sebességet de csak közelről fényképez az jó. De ha minden igaz ez a szerkezet folyamatosan rögzít.
Nyilván stabil jó idő kell, hogy hetekre előre be tudjam jelenteni itt a vevők között.
Szóval március vége előtt sztem nem.

Gondolom a hétvége lenne a jobb a társaságnak, azt kell összehoznom, h ráérjen/dolgozzon a mérőautós ember mondjuk pl. egy szombaton.
Mikorra várható a mérés? Március közepére már ugyan kész akarok lenni, de akkor úgy kalkulálok...
Ok, de ki megy hátul?!
Úgy képzeld el, mintha egy 20-30 fokos szögben kilépő nagy háromszög lépne ki, függőleges kiterjedéssel ebből.
Mivel az új (SC103) nem tud messziről mérni (vagyis tudna, de mérni csak olyan közelről fog, ahonnan tűéles és részletes képet tud tisztán készíteni) ezért bármikor / bármely részét éri a háromszögnek a lézer, azonnal jelez.

Nézd meg "matska" videóján az éles tesztet: már akkor aktív volt ugyanez a készülék, amikor fizikai rálátása még nem is volt a mérőautóra.

De tavasszal úgy is kiderül, a sima trafit mindenképp de lehet h a 103-ast is idehozzák amikor a motorokat mérjük.
csanda, boa, róka
taccs?ammegmi?
hogy taccs előtt mennyire gyorsítasz fel a csészéig
blokkolnám cím 5-ös - ismerős ez valahonnan...
a hipersebesség tesztelését vállalom