Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Latod így múlik el a világ dicsősége!
Támogatom na nem sörrel...
Jő ötlet!
Vagy kéne egy pókerpartyt szervezni valahol!
Hanem gyerkőcök, lassacskán átlépi a fórum a 20k-dik bejegyzést! Nem ünnepeljük meg egy borozás-sörözéssel, itt a pösti részlegben?
Dub neked is már ideje volna visszaadnom a termoszodat, még a bécsi fiúk korszakából maradt nálam!
Oké, igaz, csak egy kis körbenézés kell, de én azt hittem, hogy bonyolutabb a cím!
Szégyellem is össze magam!

Azért köszi!
nem mindenki tetovál ZZR-t a hátára
Annyira tudtam!
Be akartam írni, hogy google a jó barátod, meg hogy tankpad.hu, de tudtam nem bírod ki!
? Mikor tartott neki a moci tovább ? Az elég is neki, még siker hogy sikerült kifakulnia !
hehe ez fakult ki Jakunak 1-1,5 év után
Én komolyan nem tudom megérteni a mai fiatalságot . és rátok hagyjam a jövőt? Egy frászt, maradok!

www.tankpad.hu
Zizzer, neked is olyan van, ha jól emlékszem.
Térj közénk szellem, és írj!
Szevasztok!
Emlékszik még valaki arra, hogy hol lehet személyre szóló tankpadot csináltatni, ahol olyan mintát, fényképet, rendszámot tesznek rá, amilyet én szeretnék?
Monnyuk ha én letakarom a fényszóróm egyharmadát, akkor sötétedés után biztos sártat verhetek.

Nahh, majd kivizsgálom ezt az ügyet. Van valami jelzés a balos lámpákon vajon?
Igen, a motor lámpák is asszimetrikusak. lebalább is a foncsor mindenképp. Angliában büntetik is az ejrópai motorosokat/autósokat, ha nem fedik el a fényszóró 1/3-át.

Illetve hivatalosan angliából behozott motor, az ottani fényszóróval nem mehet át itthon vizsgán De a hazai viszonyokat ismerve ez csak 56-os mendemonda
Bingo!
Akkor lehet, hogy ezért olyan fura az én lámpám is?
Annó nem tököltem a gyári lámpájával, hanem vettem egy másikat ... egy négyszázasét.
Az lenne a logikus ha változna, mint ahogy a belpiacos motoroké sem egyezik meg az európaival
Sok sikert!

Nem tudod véletlenül, hogy a motorok első lámpája is ugyan úgy változik-e mint az autóké jobbos és balos közlekedés esetén?
Mondjuk a kormány is jó helyen van (a motorokon legalábbis).
Sziasztok.Ha esetleg valakit érdekelne.A kiegészítök között megtaláljátok.
erre asszem rámegyek!
Köszi a figyelmeztetést majd ennek is megpróbálok utánna nézni.
Vigyázz, ha csak le nem cseréted a fényképeid közt lévő motort, akkor ez neked nem biztos hogy jó!

Ha jól emlékszem nem azonosak a D és E modell rögzítési pontjai!
Kedves Uram!
Tudnál nekem ebben segíteni:
Aki jófajta doboztartó konzolt keres (ZZR400 - 600; 93 -tól) az sasolja meg ezt. Kicsit lepukkant, de fillérekből meg lehet szépíteni.
Nekem is egy pont ilyen szett van, elég jófajtának mondanám.

Anno, ha jól emlékszem tHUNder Misi újat 280 dollárért talált legolcsóbban, szállítás nélkül.

ebay.co.uk.
item No.: 220545682678

Ha jól emlékszem te regisztrált vagy e-bay en és kened vágod a témát, lehetséges lenne ha nem fut fel túlságosan az ár hogy esetleg berendeld nekem, illetve ezt kipostázzák magyarországra?

Előre is köszi a segítséget.

Üdv.
Gaben
Aki jófajta doboztartó konzolt keres (ZZR400 - 600; 93 -tól) az sasolja meg ezt. Kicsit lepukkant, de fillérekből meg lehet szépíteni.
Nekem is egy pont ilyen szett van, elég jófajtának mondanám.

Anno, ha jól emlékszem tHUNder Misi újat 280 dollárért talált legolcsóbban, szállítás nélkül.

ebay.co.uk.
item No.: 220545682678
ok, 10-11körül hívni fog. köszi