Hanem gyerkőcök, lassacskán átlépi a fórum a 20k-dik bejegyzést! Nem ünnepeljük meg egy borozás-sörözéssel, itt a pösti részlegben?
Dub neked is már ideje volna visszaadnom a termoszodat, még a bécsi fiúk korszakából maradt nálam!
Szevasztok!
Emlékszik még valaki arra, hogy hol lehet személyre szóló tankpadot csináltatni, ahol olyan mintát, fényképet, rendszámot tesznek rá, amilyet én szeretnék?
Igen, a motor lámpák is asszimetrikusak. lebalább is a foncsor mindenképp. Angliában büntetik is az ejrópai motorosokat/autósokat, ha nem fedik el a fényszóró 1/3-át.
Illetve hivatalosan angliából behozott motor, az ottani fényszóróval nem mehet át itthon vizsgán De a hazai viszonyokat ismerve ez csak 56-os mendemonda
Nem tudod véletlenül, hogy a motorok első lámpája is ugyan úgy változik-e mint az autóké jobbos és balos közlekedés esetén?
Mondjuk a kormány is jó helyen van (a motorokon legalábbis).
Kedves Uram!
Tudnál nekem ebben segíteni:
Aki jófajta doboztartó konzolt keres (ZZR400 - 600; 93 -tól) az sasolja meg ezt. Kicsit lepukkant, de fillérekből meg lehet szépíteni.
Nekem is egy pont ilyen szett van, elég jófajtának mondanám.
Anno, ha jól emlékszem tHUNder Misi újat 280 dollárért talált legolcsóbban, szállítás nélkül.
ebay.co.uk.
item No.: 220545682678
Ha jól emlékszem te regisztrált vagy e-bay en és kened vágod a témát, lehetséges lenne ha nem fut fel túlságosan az ár hogy esetleg berendeld nekem, illetve ezt kipostázzák magyarországra?
Aki jófajta doboztartó konzolt keres (ZZR400 - 600; 93 -tól) az sasolja meg ezt. Kicsit lepukkant, de fillérekből meg lehet szépíteni.
Anno, ha jól emlékszem tHUNder Misi újat 280 dollárért talált legolcsóbban, szállítás nélkül.
Vagy kéne egy pókerpartyt szervezni valahol!
Dub neked is már ideje volna visszaadnom a termoszodat, még a bécsi fiúk korszakából maradt nálam!
Szégyellem is össze magam!
Azért köszi!
Be akartam írni, hogy google a jó barátod, meg hogy tankpad.hu, de tudtam nem bírod ki!
www.tankpad.hu
Térj közénk szellem, és írj!
Emlékszik még valaki arra, hogy hol lehet személyre szóló tankpadot csináltatni, ahol olyan mintát, fényképet, rendszámot tesznek rá, amilyet én szeretnék?
Nahh, majd kivizsgálom ezt az ügyet. Van valami jelzés a balos lámpákon vajon?
Illetve hivatalosan angliából behozott motor, az ottani fényszóróval nem mehet át itthon vizsgán De a hazai viszonyokat ismerve ez csak 56-os mendemonda
Annó nem tököltem a gyári lámpájával, hanem vettem egy másikat ... egy négyszázasét.
Nem tudod véletlenül, hogy a motorok első lámpája is ugyan úgy változik-e mint az autóké jobbos és balos közlekedés esetén?
Mondjuk a kormány is jó helyen van (a motorokon legalábbis).
Ha jól emlékszem nem azonosak a D és E modell rögzítési pontjai!
Tudnál nekem ebben segíteni:
ebay.co.uk.
Ha jól emlékszem te regisztrált vagy e-bay en és kened vágod a témát, lehetséges lenne ha nem fut fel túlságosan az ár hogy esetleg berendeld nekem, illetve ezt kipostázzák magyarországra?
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.
Gaben
ebay.co.uk.