Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Ha nem probléma, akkor nekem elküldhetnéd!
djtoci@freemail.hu
Köszönöm szépen!
Ja ja! Légyszi!
Biztos ami biztos, így már tudom, hogy hol lesz meg!
Adatlapi címemre jöhet!
Köszike!
akkor még egy sima légszűrőt is csapj hozzá a pakkhoz.91-hez valot
Sportlégszűrő is jó, de az csak az új szériához ( '93-tól zzr4-600 ) létezik. Most lett pont olcsóbb, 12.800.- Ft. Ez az.
nekem megvan. küggyem?
Ha tisztítod semmi gáz nem lesz vele. Én 3000-ként pucolom, de még koszosnak nem nagyon láttam, viszont kicsit hirtelenebb lett a gázreakció, bár ennek nagy része Áronéknak köszönhető

Szóval károsnak egyáltalán nem mondanám
Nekem ez megvan valahol Pdf-be.
mennyi a különbség a kettő között? meg mennyire egészséges a sport?
Már olvasom
Ok, reggel intézem !
Ha sportlégszűrőt veszel, ahhoz kell mosó/impregnáló szett ( kb. 4rugó) a sima légszűrőhöz nem kell.

A régi ZZR (90-92)légszűrője 2.500.- Ft.
kutya! beszéltem kawaA-val, szal tedd el nekem lécc a pakkot!
értem. csak annyi hogy 40e km nél van a blokk, amikor megvettem 25 volt benne, gondolom már időszerű, bár nincs hangja de fő a biztonság
Kétlem h 25ezrenként ki kéne hajítani, legalább is az enyém most 36 ezernél tökéletes, sőt a forgósabb 400-asba is legalább 40-50ezer KM volt mikor eladtam a gyári lánccal.
Áront ha felhívod, ő pontosan meg tudja mondani az ellenőrzés/csere intervallumát.
mél ment
kawaA egy elérhetőséget tudsz nekem adni?
jamborgeza kukac freemail.hu
ok megprobálok
még egy kérdés: vezműlánc csere mikor esedékes?
ugy tudom 25e-ként? meg annak az ára is érdekelne
Igen, abba valók a gyertyák. 1900 Ft a posta. Vagy ha KawaA-ndrissal összebeszélsz, ő szerintem jön le valamikor hozzám fehérvárról.
majszolok! de szkubidút ne spongyabobosat!
plusz még egy kérdés:
légszűrő 91es zzr600-ba, mennyi lenne, meg ehhez kell e légszűrő spray vagy vmi hasonlo ebben nem vagyok még vmi jártas
kutya!
az emlitett csomag (olaj láncspray gyertya) pottázva mennyit tesz ki?
gondolom a gyertyák jok 95-ös zzr600-ba
méé'... nem aaaz
ólrájt!

nekem még most festődik csak a tank szal max jövőhéten megyek felétek... addigra valami hótolót ki kell találnom Zizire hogy hazatudjam hozni
Igen, bent van a boltban, majd bemegyek érte !