milyen csavar megy a zzr fékmunkahengerbe?
ugy tudom nem rég bizniszeltél egy fékcsövet csavarokkal együtt
tudnál mérni egy átmérő/menetemelkedést?
köszi!
Én talán jövő hét vége felé tudnék arra menni, mert a postára többet nem akarok költeni, inkább elmotorozom a dupláját
Kellene mellé egy liter teló olaj, valami kemény (15W), egy darab zzr1100as aksi(ez a tétel nem teljesen biztos), meg ha még megvannak az elkopott hátsó fékbetéteid.
Várhatóan HOLNAPTÓL átvehetőek Dunaújvárosban a megrendelt lézerblokkolók ! Ha beérkezett a készlet, itt azonnal jelzem, és mindenki jelezheti ( a listán, a neve mögé írva ) hogy milyen módon kívánja átvenni !
A lehetőségek:
- Dunaújvárosban, szabadon választott időpontban és napon, személyesen.
- Budapesten, a San Marco utcában Dec.5-én, kora délelőtt ( 9h körül)
- Postai utánvéttel. Ennek költsége 1.900.- Ft
A Diablo (főleg hátul) hamar el fog fogyni, ha mindenáron a RoadAttack mellé kell Pirelli pár, akkor Diablo Strada - esetleg ha még gyártanák valahol, akkor Pirelli MTR.
Hatalmas jó gumi volt 5-6 évvel ezelőtt, nagyon szerettem
Szerintem is király a Road Attack. 400-ason nagyon sokáig bírja. Nem tudom, ha olyat tennék fel a 636ra is, akkor vajon meddig bírni ki hátul? Vagy nagyobb motorra tudtok valami jobb választást?
Ennyiért kár is lett volna kihagyni a vásárlást. Esetleg a DOT számra érdemes figyelni olcsó gumi esetén, mert elképzelhető hogy évekig tárolták valahol. Ennek csak annyiból van jelentősége hogy az idő múlásával keményedik a gumi, tehát képes meglehetősen alulmúlni önmagát a gumi. Bár én inkább annak vagyok a hive hogy a két gumit párban, ha rendelkezésre áll a pár, és inkább később vissza a futottat.
Már túlestem a vásárláson. Sikerült Z6-ot vennem 42-ért egy párat...
Szerintem korrekt az ár
Na meg az is mellette szólt, hogy hátul az van most is egészen jó állapotban. Elöl meg egy lefutott michelin. Úgy kombináltam, hogy előre felkerül az új Z6, hátul marad a félig futott Z6. Utána megy fel az új Z6 hátra. Így együtt pusztul a 2 gumi szerintem. Az én "gyakori" motorozásom alapján kb 10 év múlva....
Ugyanaz a szitu mint a Kendával... mindenki szidta, hogy mekkora ótvar, és hogy 20 lónál erősebb motoron öngyilkosság... Na ahhoz képest a Ringen 2:30-35 között karistoltam vele, igaz fehér aszfalton, főleg hidegben ésszel kellett ledöntött motornál gázt adni.
Elmentem vele kb. 2500-at, és olyan új állapotban volt (a három pályanap után is!) hogy 5ezerrel új ára alatt percek alatt elvitték tőlem.
Mert mi lehet a gond a RoadAttac-al? Sportmotorra persze hogy szar, mivel kimondottan túragumi, aki pályázni jár persze hogy fikázza. Én három garniturát futattam le eddig, 1100-on 15-16 ezret ment el hátul elől 25 körül, de mindig közbejött egy defekt mielőtt lenulláztam volna. Esőben normálisan tapad, hüvösebb időben (10 fok alatt) azért melegíteni kell, mert ekkora nyomatékú gépeken már képes elforogni a hideg aszfalton. Az ára meg szerencsére még olcsó. Azért mert valami olcsó, még nem biztos hogy szar, de fordítva is igaz. A kérdés hogy mire akarod használni a motorod. Ha nem a határokat feszegeted akkor jóválasztás (és gazdaságos).
Szerintem jövő hét 100%, csak a napot nem tudom. Most másodszor rendelek be ilyet, így nincs sok tapasztalat h hány nap alatt teljesítik ( a vállalás 5 munkanapon belülre szól a szerződésben.)
ez még köv hét függvénye, ha nem megy kawaA köv héten, akkor nekem jo később is, már ugy is téliesítve van a gép, , ha meg megy akkor mehet a szintetikus. vagy másr most megkell rendelned?
milyen csavar megy a zzr fékmunkahengerbe?
ugy tudom nem rég bizniszeltél egy fékcsövet csavarokkal együtt
tudnál mérni egy átmérő/menetemelkedést?
köszi!
Kellene mellé egy liter teló olaj, valami kemény (15W), egy darab zzr1100as aksi(ez a tétel nem teljesen biztos), meg ha még megvannak az elkopott hátsó fékbetéteid.
Merre keresselek majd?
Egy telefonszámot tudnál adni?
Várhatóan HOLNAPTÓL átvehetőek Dunaújvárosban a megrendelt lézerblokkolók ! Ha beérkezett a készlet, itt azonnal jelzem, és mindenki jelezheti ( a listán, a neve mögé írva ) hogy milyen módon kívánja átvenni !
A lehetőségek:
- Dunaújvárosban, szabadon választott időpontban és napon, személyesen.
- Budapesten, a San Marco utcában Dec.5-én, kora délelőtt ( 9h körül)
- Postai utánvéttel. Ennek költsége 1.900.- Ft
LÉZERBLOKKOLÓ FOGLALÁSOK BEÉRKEZÉSE :
1, Kutya - motoros klt. 1db ,
2, Kutya - autós klt. 1db
3, &rash - autós klt 1db - 11.05
4, tHUNder - autós 1db - 11.10
5, vitya636-motoros 1db - 11.12
6, Mizsi - autós kit 1db - 11.05
7,zsoo777 - autós kit 1 db - 11.10
8, kutya - motoros klt +1db - allv. 11.05
9, Bálint_88 -motoros 1 db - 11.10
+1 : RRamm - motoros 1db - 11.05
+ tHUNder Misi - autós klt 1db - 11.10
Ár: 57.000.- helyett 43.550.- FT. Aki autós kitet kért, 2900 Ft plusz költséggel számoljon a vételárnál.
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
Hatalmas jó gumi volt 5-6 évvel ezelőtt, nagyon szerettem
Én most kipróbálom ezt a Pirelli Angel-t, oszt után meglátjuk, hogy a sok szép és jó amit írnak róla igaz-e
Szerintem korrekt az ár
Na meg az is mellette szólt, hogy hátul az van most is egészen jó állapotban. Elöl meg egy lefutott michelin. Úgy kombináltam, hogy előre felkerül az új Z6, hátul marad a félig futott Z6. Utána megy fel az új Z6 hátra. Így együtt pusztul a 2 gumi szerintem. Az én "gyakori" motorozásom alapján kb 10 év múlva....
Elmentem vele kb. 2500-at, és olyan új állapotban volt (a három pályanap után is!) hogy 5ezerrel új ára alatt percek alatt elvitték tőlem.
Mikor várható a lézerblokkoló?
Nem sürgős,csak lóvét úgy készítem...
- tudok hozni nov.30-ra ugyanebből az olajból, vagy
- +2.000.- Ft ért ki tudjuk cserélni szintén 10-40-es, de teljes szintetikus olajra.
Mit szeretnél, melyik legyen ?
Megrendeltem.