Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor kerül fel a dokumentáció a fotógallériába?
vagy mi az: zöldessárga és banánízű?
majomhányás
Egy műrepülő pilótát kérdeztek, hogy mit érdemes enni mielőtt beülnek mögé utasként, erre ő:
- Banánt. Annak kifelé is jó az íze...
hányásra jó a menta
már csak az enyimét kellene elpasszolni mert a mama seggbe talál rugni ha ennyi motor lesz:)
mentasupport
Monnyuk ez a kis piroska igen mutatós a képeken Hajrá!
tessék... kellett ez neked...
beszartam a röhögéstől

dehujevagy

seggenhugyozás
most legalább megtanultad, mire való pontozás vót? egy méjlot küttem help témában...
Hülyeség...nem kaptam be semmit csak továbbképeztem magam... megtanultam seggen hugyozni, ill. bemutattam egy másfél méteres távolbahányást a nővérek legőszintébb csodálatával kísérve
Köszi Bácsi!

sajna nem az én méretem .

52-es vagyok, ha nem maszekolok, akkor a Janó-nál csinyának fasza saválló hajlított csőböl.7e/db...
deal! 7végén meg nem melózni kell, hanem henyélni meg partizni hallottam bekaptál vmi biofegyvert...
Vannak ilyen gyáriak, csak kéne a kipuff belső átmérője, ha még érdekel
No az első pirosnál nem érték el a inimál árat. Ha valaki megnyeri akkor 100 fontot kell fizetni 34 órán belül. És a bónusz, hogy hirdeti máshol is ezért fenntartja a jogot, hogy bármikor eltávolítsa. Kis apróság, hogy tesztvezetés során csak ő vezethet

A második aukció, pedig csak az 1100-as motorblokkra szól

Mindenkép regisztrálj be, egyrészt mert ingyenes, másrészt mert meg tudsz figyelni termékeket. Ha komolyan gondolod akkor a Paypalnak van egy egyszeri 1 fontos költsége aztán semmi
A bélyegnek van ára... a matricának (korlátozott számban) nincs. Hét végén már melózok, megoldjuk.
van neki ára? Psota Irén házhoz hozza? bélyeget én veszem, saját dílertől
180425706626

390079179757

ez a kettő között nézelődök csak nem vagyok regelve ugyhogy nem tudok licitálni!:(
Csak bloggereknek...
Jelentem én voltam!
Csak az item number-t másold ide
did-fux mátricát löhöt kuncsorogni kéremszépen?
...fel is adtam a csekket,kíváncsi vagyok a ketyerére
Erröl lenne szó!

http://cgi.ebay.co.uk/KAWASAKI...
ZZR600_W0QQi
temZ180425706626QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycles?hash=i
tem2a0235cc82
jók ezek a levonók is majd kellenének akkor
Ilyen Fuchs - D.i.D - Brembo stb dekorok vannak ha kell.