Nagyon azt látom, hogy döglött a piac teljesen... kiváncsi leszek mi történik ha megjön a jóidő, de egyenlőre tartok tőle én sem nagyon tudom jövőre értékesíteni a kis Zizit, hogy jöhessen a nagy
lehet marad a 600-as upgrade
Igen... bár lázam még van kicsi, most már talpon vagyok egész nap, hátha... rájöttem ha csak fexem, attól baszottul legyengülök, és azon kívül semmi előreláthatólag hétfőn megyek pécsre, akkor leviszem a négyfontos csodát is !
Az a helyzet, hogy mindenkéépen 600-ast szeretnék, mindenesetre köszönöm az érdeklődést!
Ha még esetleg továbbra is áll az érdeklődésed, állok rendelkezésedre (ha nagyon kell akkor el is adhatom)!
Milyen típust hívtok autósnak/motorosnak? Kiyo LP 2-est ne vegyél motorra, csak 3-ast. A két fejesnél nincs front/aux bemenet csak két front így fogalmad nem lesz róla, hogy szemből vagy hátulról mérnek. Legfeljebb marad tartalék fej, az se hátrány.
1994-es évjáratú Yamaha XJR 400-as motoromat elcserélném hasonló árfekvésű Kawasaki ZZR600-as, vagy esetleg ahhoz hasonló motorra.
Tel.: (70) 9483-155
E-mail.: kakter@citromail.hu
Igen, az igaz, ahol nem lehet kivenni a bélést, ott csak a spray marad. Én most vettem ki egy év után a párnákat mosásra. Gombásodás egyelőre nem jelentkezett, de remélem nem is fog.
Bár az igaz, hogy egy nyári meleg nap után, ha jól beleizzadunk, akkor érdemes befújni egy olyan antibakteralizálóval.
lehet marad a 600-as upgrade