Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ilyenetek? Mennyiért?
Tudok szerezni, de Castrolt én -a motoros allűrök miatt- nem tartok. Ha jól emléxem, valahol az Agip új 10-40 es olaja felett van az ára 1-2 ezerrel, és minőségben is jobb az Agip (az van az én G Astrámban is) ezért elég ritkán hozok a Magnatecből.
Ha mindenképp az kell, utánakérdezek az árának, szerintem olyan 9ezer körül lehet a 4 literes. ( Az Agip 6-7 között van )
Nisoral sampon nekem bejött
HNO3 + 3 HCL = 2Cl' + NOCl + 2 H2O
Mindent tisztít, fertőtlenít!
ilyenje van esetleg?: Castrol Magnatec 10W-40 (benzineshez). milyen árban?
Igen.
Sok minden leírás -itthon- nekem sincs róla, ennyi volt a papírján:

Loctite® Higiéniai spray - Légkondicionáló tisztító és fertőtlenítő spray

Loctite® Higiéniai spray ideális az autók belsőterének fertőtlenítésére és illatosítására - beleértve a légkondicionáló rendszereket is. A termék hatékony a szennyezett felületen található baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben. A kellemetlen szagokat friss mentol és eukaliptusz illattal váltja fel.
Gyorsan eltávolít számos olyan kellemetlen szagot, amelyet az autók légkondicionáló berendezései bocsátanak ki, beleértve az dohányzás és az állatok keltette szagot is.
kutya úr! autómobilhoz is tud küldeni olajat meg szűrőt?
Erről kérlek egy emailt, mert a kocsiba viszont kipróbálnám !
Nem segít , a következő lépés H2SO4 .
Lamisil 1x
Az autók kárpitját/klímajáratait fertőtlenítő gombaölő az nem jó erre ? Loctite-os motyó, kb. 3 rongy, és csak fel kell 'robbantani' és úgy rácsukni az autó ajtót. Negyed óra múlva szellőztetés, és kész.
Én is mosógépeztem, de nem minden bukó bélése vehető ki (vagy csak részben) a második meg a gombák, azokat sima mosógép nem öli meg. Most szenvedek épp a halántékomon lévőkkel és mondta a doki h vigyázzak a bukóval, mert nagyon abban az ívben van az elvörösödés. Vegyek újat, mondta. Ja, az egy éves majd 100 eft bukót meg dobjam ki? Így fertőtlenítés lesz, sűrűben és ehhez az a spray tűnik legalkalmasabbnak. Csak hát rohadt messze kint vannak a világ végén.
Jönnek a lóvék szépen, ha mind bejött leadom a rendelést. Onnantól max. 10 munkanap, de gyakorlatban inkább 5 napon belül.
Jó van má na!
Tudom, hogy vannak ilyen tisztítószerek, de szerintem ezek csak marketing dumák.
Egy szivacsdarab, rajta egy huzattal miért igényel ilyen takarítást?
Szerintem ha havi egyszer géppel mosnám őket, még akkor is bírniuk kéne a strapát.
Maradok a mosógépnél!
És maradjak is hű magamhoz és "tanítási kényszeremhez" :

Ugye mondtam már, hogy ...

Mivel ez a Decosan eléggé messze van, kint Csepel végén (majdnem útlevél is kell ) ha valaki menne arra akkor "gondoljon" rám is . Tetszik hogy nem toxikus, természetes anyagokból van és gombaölő 99.99% (jó, jó, persze kiírni bármit lehet a weboldalra ... )
Engem is érdekelt nemrég a téma, én ezeket találtam, még egyiket sem vettem meg. Egyenlőre a mosógépbe volt rakva.

Agip féle 100ml

Pro-tec féle

Ipone féle

Decosan - ezt próbálnám ki először!
Halihó.

Mi újság a lézerblokkolós üggyel?
Most 1650 az egy szezonra elég http://bembomotor.hu/module/li...
Oksi, az inghálót használni fogom. Vagy valami kispárnahuzat.
Drága cucc egy olyan tisztítóhab?
Legalább tegyétek bele ingzsákba, vagy valamibe legyen, gépben a patentoknak könnyen búcsút mondhatsz. Azért jobb a hab, mert mosás után az olyan tulajdonságai mint antibakteruiálisság és nedvesség elvezetés megszűnnek

Ugyanez vonatkozik a technikai aláöltözetekre is
Na, az ami nekem nincs, úgy hogy marad a mosogatás. De megtaláltam az user manualba az erre vonatkozó részt, és gépbe engedi mosatni kímélő programon, kis centrivel. Úgy hogy marad a gép, anyum szaktudása és a Persil!
Ha nem hánytál bele az izgalomtól, bőven elég egy bukósisak bélés tisztító hab
Szerintem azt az évi egy mosást lehet hogy kibírnák, de akkor maradok a kézinél!
Köszi!