Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak hogy stílusos legyen :

- 4L Fuchs Silkolene olaj
- 1db HiFlo olajszűrő ( ZZR400/600/1100 )
- 1db Fuchs szintetikus láncspray
- 4db CR9E gyertya

csomagban 26.320.- helyett 19.000.- Ft !

Azonnal átvehető, ill. postázható.
Sziasztok van egy ZZR 400 összes évjárata ZZR 600 90-04-ig
JT 49 fogas lánckerekem bontatlan csomagolásban. 4000 fix magyar forintért meg válnék tőle. 06304029696
Köszi skacok, ki fogom próbálni!
A 600 as is ilyen, egyszerűen túlhűti. Nekem nyáron a Tátrában is előfordul néha. Ha jól tévedek, a bal 1/3-át kell letakarni a hűtőnek, és az megoldja a problémát
Az hogy hideg van Takard le a hűtő felét kartonnal és be fog melegedni rendesen
Kedves 400-as kollegák!
Nektek is ismerős probléma, hogy ilyen hűvösebb időben, egyszerűen nem melegszik be tisztességesen a motor a vízhőfok jelző szerint?
Az volt enyém, épp hogy elhagyja a hideg részt, és onnan egy tapottat se mozdul felfele. Ez mitől lehet? A termosztátom jó, mert azt már kivettem, megfőztem, és rendesen 90 fokon nyit. Nem tudom mi lehet vele. valakinek van ötlete?
Azért ilyent én nem csináltam-még
Esetleg leszedem a kipufogókat, és elmászkálok arra felé

Eddig nem használtam a hátsó féket, mivel úgyis a nagyja munkát az első fék végzi. Nos, sokkal biztonságosabban, rövidebben álltam meg a két fék együttes használatával
Ismerős a sztori... mi a hétvégi házban 'csak' a szeneskályhát gyújtottuk fel vodkával (nem belülről! ) és az udvaron tiltáson forgattuk az ETZ-t... az oldalán fekve... kipufogó nélkül...

erre nem nekiállnak reklamálni... nemhogy aludna hajnal negyed négykor, mint a többi rendes állampolgár
Nekem két és negyed éve cserélték - állitólag
Mellesleg voltam ma motorozni, csopaki strand parkolója.
Gyakoroltam a fékezést, kanyarodást, szlalomozást, hátsó kerék megcsúszásának korrigálását. Nem voltam hangos, 5-6.000ig pörgettem a mocit, néha a gumi csikorgott. Meg egyszer burn outoltam
Láttam kijött a közeli kávézóból a pultos és nézett. Odamentem, kérdeztem zavarom-e, vagy a vendégeket. Mondja nincsenek vendégek, kijött nézni, hátha elles valamit
Körözgettem tovább a teljesen kihalt parkolóban. Egyszer csak közelit egy öreg hapsi. Odamegyek, letámasztom a motort, leállitom. Erre elkezdi osztani h én mit csinálok itt, menjek ki a 71esre vamzerkodni, az unokája már kétszer felébredt. Aztán a faszon felbátorodva kijött valami öreglány is, hogy mást is zavar ám! Meg h rámengedi az öreg a kutyát ha nem megyek el, lehet keményebben is.
Szegény kutya, a protektoros kesztyűt biztos nem szereti.
Hát b@sszátok meg, milyen faszkalapok vannak, örülne h nem az úton veszélyeztetek másokat, hanem csak saját magamat.
Csopak nyugdijas nagyhatalom
Mindegy, tankon ülve lehet ám tök jól menni, csak kanyarodásnál figyelni kell a lábakra - ezt már füreden próbáltam ki.
Nyugi, ennyire nem ül össze...

CSAK ANNÁL, AKI OLYAN TERHÁNY TULAJ, HOGY 2004 ÓTA NEM CSERÉLTE LE A TELÓOLAJAT !
Ha három fejest vettél akkor van egy amin kísérletezhetsz
Ja, ha valakinek nem kell a tartalék fej, mondjon egy árat és megegyezünk.
akkor lehet szétvágom és csatlakozókkal megpróbálom. Nah, mind1, majd meglátjuk, van még pár hónap a "bevetésig" .
A kábel a fejből nem kihúzható. Ha át akarod tenni, fűzögetheted ki...
Az első nekem szivacsos kétoldalas ragaccsal van felrakva persze a konzol nélkül, azzal tényleg nem fér el. Ja és úgy rétegeztem a ragasztócsíkokat, hogy pont vízszintesen előre néz. kibírt már 8 hónapot, 15-20 magasnyomású mosást és még mindig a helyén van.
Keményebb telóólaj esetleg? Nálam bevált
Szerintem a tépőzáras megoldás azért nem jó mert akkor illetéktelenek is bármikor megszabadíthatnak tőle.
Nekem ott van két vadűző sípom, még soha nem törtek le . Minimum 3cm-et "lógnak" lefelé ! Úgy terveztem hogy tépőzárral rakom fel, hogy "hordozható" legyen és átrakhassam az autóra szükség szerint .
Hmmm, többiek, vélemény? Ötlet?
Azon gondolkodám, hova az anyja kínjába rakjuk azt a kis vackot
Fékezésnél olyannyira összeül az eleje, hogy a fejidom és a sárhányó közt nem biztos hogy elfér. Mindegy, erre is kitalálunk majd valamit
Szia! Épp most sikerült Amint tudok valamit, írok e-mailt!
Remelem hazaertetek szerencsesen a tegnap
3 helyen tudom hogy van. Ami direkt pénzbeszedésre megy, azt ha lehet elkerülöm - hotelnél lévő kereszteződés. De van egy füred felől a körgyűrűn, almádi felől a körgyűrűn - na itt csúsztam át mert nem lehetett volna megállni. A másik az egy új ipartelep mellett volt, sehol nem volt semmiféle autó, mégis pirosra váltott, itt sem tudtam volna megállni, igaz tudtommal kamera sincs. A harmadik meg simán egy balra kanyarodás volt, ott is érvényes az átcsúszás, kamera remélem nincs. Amúgy direkt átmenni szerintem nagy faszság, mert veszit az ember vele 1, maximum két percet, de ha valaki meg repülőrajtot vesz szemből, oldalról, akkor meg van a galiba
Veszprémben -ha jól tévedek- van folyamatos éles.
A fenét, ebben a gyönyörű időben? Tegnap előtt is voltam, 3 piroson mentem véletlen át, egyiknél ráadásul kamera is van, igaz ha jól tudom csak balesetkor izzitják
Én a leglustább... már LEtettem, nem még nem tettem EL ég is a pofám rendesen ha végleg kijövök ebből a takonykórból, rendbe teszem, feltankolom, aztán várjuk a márciusi 20 fokot
Jaja! A Zizik már a spájzban vannak!