A Z6 prémium kategóriás gumi, így egyértelmű hogy jó. Ilyen magasságban nagy tévesztés már nincsen. De azért a pénzért szerintem mást is (pilot road2) kapsz, érdemes körülnézni.
A roadattack sem egyértelműen rossz, de sportra nem alkalmas. Szerintem van itt vélemény a boncteremben is.
Feltenni Neked kell majd, de lesz itt Dunában mérés, az alapján könnyen elhelyezhető bármilyen motorra. Tavaszra megszervezzük a bemérést, de gyakorlatilag ha az enyémet levédi (dobozokkal, táskákkal, magas plexivel stb) akkor a többi motorra ugyanaz az install biztosan jó lesz. Érdemes addigra bekötni, és az érzékelőket ideiglenesen rögzíteni, h lehessen mozgatni a méréskor.
Lézerblokkolóval kapcsolatban van egy olyan kérdésem lenne hogy a használati utasítás alapján majd fel tudom-e úgy tenni (egyedül) a motorra hogy az megfelelően működjön?
Meg korábban írtad hogy a forgalmazó cég felteszi meg rámérnek?
Valakinek tapasztalata Metzeler Roadtec Z6 gumikkal?
1100-asra szeretnék egy párat vásárolni. Tényleg nem lehet a Metzelert már márkájú gumikkal párostani, vagy ez a cég vaktása?
Ja, a hátsómból elmegy 1-2 hét alatt kb a fele nyomás.... Okát esetleg valaki? Vagy majd a gumis megoldja.
Még egy. A Conti Road Attack tényleg felejtős? Sokat olvastam róla, lehúzzák nagyon, na meg olcsó is.
jol van! Ha az M7-en josztok, akkor az a legkozelebbi hely. Csorgess meg egy feloraval elotte es ott a Shel kutnal talalkozhatunk. Vagy majd megbeszeljuk, hogy kegyen.
Van emailod, elkudeni a szamom?
Igen, más az a lóerő, amit a 6-os produkál. De legalább nem mondhatja senki, hogy nem jártam végig a szamárlétrát.
Aztán meglátjuk még azt a gyarlóságot, hogy lesz e belőle 9-es!
You are lucky, brotha... azé majd rápróbálok én is, hátha valakinek meteccik, mer ilyen cépet még a világ nem látott mint az én kis Zizikém
csak köll a sebesség meg a lóerő hiába, gyarló az ember
Zsír a fotle Bácsi! gondolom sok forintért mérték , én is akartam valami átalakítát, tomtom-ék 60-ról indultak, na akkor döntöttem úgy hogy talán mégsem
nemfelejtettelek ( ú de nehéz szó ennyi rose után ) el... a héten szokás szerint Espania-ban vaok, ha minden jól megy a hétvégén a festőnél a tankom, jövőhéten megyek Áronhoz... legalábbis ezt tervezem... de ha gondolod lepattanhatok a szűröért, legfeljebb csak a féktárcsákat viszem le neki... nem kerül semmibe...
Mindenki eltette a motorját már ?