Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem probléma, csak rájöttem mi érdekelt a képen Meg godnoltam e-bayezek valamit, mert elvitték előlem a második világháborús amerikai tiszti mandzsetta gombokat Pedig milyen jól mutattak volna konferencián

De gyógyulj meg, ne a garázsban matass
pfff... bácsi.. mér' nem küldtél egy tökönrugós ikont úgy kiment a fejemből, mint vasárnap hajnalban az előző esti pizza
Zizzerek és Pítőr!

Rém hálás lennék annak az illetőnek aki leméretezné a külső átmérőjét illetve belül a kapaszkodó részét azoknak a fényes váztakaró kupakoknak
LÉZERBLOKKOLÓ FOGLALÁSOK BEÉRKEZÉSE :

1, Kutya - motoros klt. 1db ,
2, Kutya - autós klt. 1db
3, &rash - motoros klt 1db - Könyvelve, 11.05
4, tHUNder - motoros 1db
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db - Könyvelve, 11.05
7,zsoo777 - autós kit 1 db
8, kutya - motoros klt +1db - all. KP 11.05
9, Bálint_88 -motoros 1 db

+1 : RRamm - motoros 1db - KP. 11.05
+ tHUNder Misi - autós klt 1db

Ár: 57.000.- helyett 43.550.- FT. Aki autós kitet kért, 2900 Ft plusz költséggel számoljon a vételárnál.
Aki feliratkozott, a következő címre küldje az 5000.- Ft foglalót, rózsaszín postai csekken:

Pak 9000 Bt.
2400, Dunaújváros
Táncsics Mihály u 4/b

Jövő héten akár át is vehetőek a készülékek !

... FIGYELEM! ...

Aki a Lézer-detektor és blokkoló készülék után érdeklődött, kérem írja fel magát a listára amennyiben a PRIVÁT LEVÉLBEN megbeszélt ár megfelelő neki !

Most, ha sikerül 10 napon belül több mint 9 db -ot lerendelnünk, akkor TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET kapunk, természetesen a kedvezmény mértéke a darabszámtól és az adott típus ( motoros v. autós készletről van -e szó ) mennyiségétől függően.

Lézerdetektor és blokkoló :

1, Kutya - motoros klt. 1db ,
2, Kutya - autós klt. 1db
3, &rash - motoros klt 1db
4, tHUNder - motoros 1db
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db
7,zsoo777 - autós kit 1 db
8, kutya - motoros klt +1db
9, Bálint_88 -motoros 1 db

+1 : RRamm - motoros 1db
+ tHUNder Misi - autós klt 1db

MEGVAN A TÍZ FŐ ! Megvan ezzel a végleges ár is: 57.000.- helyett 43.550.- FT. Aki autós kitet kért, 2900 Ft plusz költséggel számoljon a vételárnál.
Hát igen...midig mondtam hogy Magyarország alkonyzónái a Kiskunság meg a Nyírség
Nem... ez a vidék gyönyörű együgyűsége...
"meg acél kötelet raktunk én quadom meg másik quad végére és a vonalig kihuzamásikat 2 ba elhuztam ugy mind ha hátra kapcsolt volna"

Ezt meg tudod magyarázni, vagy ez valami titkos szabadkőműves quadjáték?
Nem győzök ámulni...
Az X-Ringes az erősebb, tartósabb. És persze drágább is.
Az első szövege úgy szolt hogy: "a motorja aprilia japán,nem kínai"

Illetve:

"Teljesen szét volt hajtva, megkímélt állapotú"

Mi az a hullaszállító doboz rajta?
Az gyári kit?
Kuuutyaaaaaaa! frissült a mindentvivő
Oksi, köszi!
Ez szintén a "tavaszra kell" project egyik része, úgy hogy remélem ilyened mindig van készleten.
Meg még egy kérdés, mert hülye vagyok a láncokhoz.
Mi a difi az "O" meg az "X" gyűrűs között? Az X-eset inkább a krosszosok használják, mert zártabb? Nem tudom...
Olyan ragasztót praktikerben is lehet kapni, vagy háztartási boltban pár száz forintért (500.- körül)
Persze nem gond a karácsonyi határidő. Nekem úgy is csak tavaszra kell, hogy addig rajta legyen a gépen.
Úgy hogy ebben alkalmazkodok hozzád. Legyen még szezon elején, de amikor jó neked szólj!
Akkó nem veszünk ragsztót toll a fülébe nemtudtam, hogy van már tapasztalat ragasztó anyagokkal, szal így akkó 89 lesz a kettő, viszon lehet csúszik nálam a project és csak a karácsonyfa alá kerül be, erre a hónapra kicsit sok lett a motoros kiadás ...
Az jóaz neked?
Igen.
Hú, az tényleg jó ár!
És az utcai ezek szerint az 525-ös? Gondolom a vastagabb a nagyobb számú...
Az fasza hát akkor majd igyekszem minnél előbb küldeni a pééézt
30 rugó a szett a kedvezményes ára. (124-25, ezt a számot küldd el ha rendeled )
A vékonyabb a verseny, természetesen a kisebb ellenállás miatt. A vastagabb pedig tartósabb, ezért az az utcai.
Sajnos nem... az APEH már hivatalos átutalási szerződéshez köti, h céges számlára pénz érkezzen, ilyen szerződésem pedig nincs Veled, kockáztatni meg nem akarok. ( egyébként meg a f..sz kivan, inkább azt szabályoznák hogy karácsonykor ne kapjanak a léhűtők egymilliós pulykapénzt )
Szóval posta, amikor ráérsz akkor.
Hali!
Olyan kérdésem lenne (radarblokkoló), hogy megoldható-e esetleg banki átutalással az előleg befizetése. Azért lenne jobb, ha kapnám a számlaszámot, mert a suli miatt nem tudok bemenni postára feladni pénzt, viszont nálam van mindig a noti, így bármikor tudnám utalni a cash-t. Ha nem megoldható, akkor jövő hétfőn tudom csak legkorábban befizetni az előleget.
Teli tankot
Na sebaj, ez volt az!

Kedves Kutya!
Megnéznéd nekem, hogy a 636-oshoz (2002-es), a 40-es hátsó és 15-ös első fogszámú lánckerék mennyibe kerül nálatok? Meg hozzá lánc is kéne.
Meg olvastam, hogy van ilyenből az 520-as és 525-ös típus. Azt tudom, hogy valamelyiket "sportosabb" használathoz ajánlják, és valamelyiket az "utcai" közlekedéshez. Melyik az utcai a kettő közül?
Simán elmentem mellette... mire is ?