Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs, abból nem tartok fékolajat... Bosch 5.1 van , 1 literes, Neked 3.560- ért, vagy a lent említett német verseny megoldás. Bár a Bosch is több mint elég...
És ilyen silkolene 5.1-ben nincs? Illetve levonók ajándékba?
Nem, az extrém magas ár miatt az importőr nem hozza a Silkolene - féle fékfolyadékot... ez amit kínáltam egy német cég terméke, a VW-AUDI csoportot szolgálják ki különböző termékekkel, illetve most már egyéb autókhoz/motorokhoz való holmijaik is vannak. Hetente 3x szállítanak hozzánk németből, eddig prémium kategóriás volt minden motyójuk.
E lenne az?
lehet kellesz majd megkérdezem cimbit kettesbe megvesszük-e
Aki feliratkozott, a következő címre küldje az 5000.- Ft foglalót, rózsaszín postai csekken:

Pak 9000 Bt.
2400, Dunaújváros
Táncsics Mihály u 4/b

Jövő héten akár át is vehetőek a készülékek !

... FIGYELEM! ...

Aki a Lézer-detektor és blokkoló készülék után érdeklődött, kérem írja fel magát a listára amennyiben a PRIVÁT LEVÉLBEN megbeszélt ár megfelelő neki !

Most, ha sikerül 10 napon belül több mint 9 db -ot lerendelnünk, akkor TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET kapunk, természetesen a kedvezmény mértéke a darabszámtól és az adott típus ( motoros v. autós készletről van -e szó ) mennyiségétől függően.

Lézerdetektor és blokkoló :

1, Kutya - motoros klt. 1db ,
2, Kutya - autós klt. 1db
3, &rash - motoros klt 1db
4, tHUNder - motoros 1db
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db
7,zsoo777 - autós kit 1 db
8, kutya - motoros klt +1db
9, Bálint_88 -motoros 1 db

+1 : RRamm - motoros 1db

MEGVAN A TÍZ FŐ ! Megvan ezzel a végleges ár is: 57.000.- helyett 43.550.- FT.

Teendő: aki feliratkozott a listára, elküldi az 5000 Ft foglalót banki utalással/postai csekken ( számlaszám és cím hamarosan ) , amikor MIND megérkezett, leadom a rendelést, és onnantól max 10 munkanap alatt átvehető a készülék !
Ki keresett kipofogó hangtompítót?
Holnap tudok ránézni, de van jobb helyette - csak buzi nagy. Kimondottan csapatoknak: 5.1 racing feletti forrás stb. csak versenycélra. Csak literesben van, 11rugó.

Féláron tudok egyet adni.
Meg van beszélve! Jövő hétfőn derül ki biztosan akkor írok
hozhatod, csak elore eggyeztessunk, nehogy epp meloba legyek
ja és mégvalami? nincs véletlen bonusz levonóitok? fuchs, k&n, brembo, stb.
kutya, fuchs racing fékolaj? mennnyié?
Köszönjük emese!
Thomasss jövő héten kétszer is fogunk Érden járni (Péntek és vasárnap) vigyem az első gumit?
Ehhhh Ez még az életbenmaradáshoz is sovány, nemhogy a gyógyuláshoz...
aham persze... három napig üres fekete tea...utána főtt krumpli magában.
kurvajó
Szuper köszi Borral jó lábadozni
Igen, de itthon nem tudom kidolgozni... elküldtem be a boltba, de csak akkor lesz válasz, ha nekik jut idejük megcsinálni.
Hazamentésre árajánlatot az Árva transtól kérj. Ők ebben utaznak és a legolcsóbb angol-magyar szállítók

Átírásra regadóval olyan 100-130 000-et számolj mindennel. Időbe kalkuláld bele, hogy forgalombahelyezés előtt hiába viszed apapírokat hogy ki van vonatva a forgalomból és a tiéd, megkőröztetik a motort hátha lopott-e. Ez olyan egy-másfél hónapot vesz igénybe.

Én annó a korábbi motornál ezt a cécót 5000-ért ügyintézőre bíztam és így csak aláírnom kellett.
Tisztelt Szaki

kérdésem hogy pl egy 700fontos 91-93as 600as járgányt mennyiböl lehetne hazamenteni+üzembe helyezni?köszi
A tegnapi e-mail nem ment át megkaptad a mait?
Bituman-t kérdezd erről, ő szerintem tud "komplett" megoldást a dologra... én csak a regisztrációig, meg az eccerűbb fordításokig jutottam.
Eladótól függ. Az angolok 10-20% előleget kérnek akkor megbeszélt ideig elteszik a vasat. A személyes átvételnél kell fizetni a maradékot, akkor megkapod a papírokat.

Ha itthon akarod forgalomba helyeztetni akkor kint ki kell vonatni a forgalomból.
Szóval kinéztem egy mocit ,és arra lennék kiváncsi hogy hogy működik a licit!haza szállítás a többi már gondolom egyszerűbb:)
Csak azt ára érdekelt, itt régi lcd monitorból tervezés alatt van egy. Ha összejön nagyot fog ütni

A blokkoló elegánsabb, csak ugye pénzkérdés. Anélkül megy a motor, gumi nélkül meg nemigen