Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem szigorúan tavasz, akkorra lesz annyi lóvé hogy a kiszemelt vasból igazán jót kapjak. (Z1R)
Lassan összejön pár rendelés úgylátom Lehet ha hármat hozatnánk jobban járnánk vagy elmehetünk értük privátba is ha mindenkinek aktuell lesz.
Így van.
Mi előtt listára rakom magam,ezt pontosítsuk....az autós és a motoros blokkoló ugyanaz,csak az autóshoz egyel több érzékelő van?
Szia!
Köszi.A 400-as és 600-as között csak a lökettérfogat a különbség?
Szia, ez engem is érdekelne. Ferndown, Dorset, UK. 1880 km pesttől.
modj egy kb kilométert és én tudok mondani egy kb árat rá .hogy mennyiért hozom be neked.
... FIGYELEM! ...

Aki a Lézer-detektor és blokkoló készülék után érdeklődött, kérem írja fel magát a listára amennyiben a PRIVÁT LEVÉLBEN megbeszélt ár megfelelő neki !

Most, ha sikerül 10 napon belül több mint 9 db -ot lerendelnünk, akkor TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET kapunk, természetesen a kedvezmény mértéke a darabszámtól és az adott típus ( motoros v. autós készletről van -e szó ) mennyiségétől függően.

Lézerdetektor és blokkoló :

1, Kutya - motoros klt. 1db ,
2, Kutya - autós klt. 1db
3, &rash - motoros klt 1db
4, tHUNder - motoros 1db
5, vitya636-motoros 1db
6,
7,
8,
9,
Szia! Feliratkoznék én is a listára, nekem egy motorosra lenne szükségem (privát e-mailben megkaptam a tájékoztatást)
Próbáltam küldeni, de visszajöttek
Viszont innen letöltheted link
Járt már maga a 6-oson?
Szia!

Köszi előre is,kitöltöttem az adatlapot.
Képeim egyelőre nincsenek még a ZZR-ről.
Tavaszra szerzek akciós SCUD föld-levegő rakétát...
Nálad a pont
Bár ha jobban belegondolok, akkor helikopterből még mérhetnek
Te hol láttál olyan egyenest az országban, ahol 3000 méteren keresztül nincs ív az útban, és nincs előtted egyetlen jármű sem ?

Erre is 2000 métert ír a katalógus, de ahhoz is 2000 méter teli rálátás kell. Ezért írtam az 1500 at, mert olyan úgysincs hogy 2km teli egyenes, zavartalan rálátással.
link
Ezt figyeld baszod, 3kmről már bemérnek nekünk meg csak 1,5kmnél blokkol WTF
Nekem pályázáshoz az 1.9/2.1 jött be, országútra 2.2/2.4, két személy + csomaggal 2.5/2.7
Ha ki lenne töltve az adatlapod, akkor el tudnám küldeni az email cimedre
Mellesleg grata motorhoz, valamit írhatnál róla, + képek
Sziasztok!

A mai naptól boldog tulajdonosa vagyok egy 1997-es ZZR 400-asnak.
Rögtön kérdeznék is:Nem találtam sehol sem műszaki adatokat ,"manual"-t róla.
A kerekekben a nyomást tudja valaki mennyinek kell lenni?

Feri
sziasztok
gyors kérdés !
Mennyibe kerül angol országbol hazahozatni egy mocit?van valaki regelve .ebay.co.uk ezen?
... FIGYELEM! ...

Aki a Lézer-detektor és blokkoló készülék után érdeklődött, kérem írja fel magát a listára amennyiben a PRIVÁT LEVÉLBEN megbeszélt ár megfelelő neki !

Most, ha sikerül 10 napon belül több mint 9 db -ot lerendelnünk, akkor TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET kapunk, természetesen a kedvezmény mértéke a darabszámtól és az adott típus ( motoros v. autós készletről van -e szó ) mennyiségétől függően.

4, tHUNder - motoros 1db
5,
6,
7,
8,
9,
... FIGYELEM! ...

4,
5,
6,
7,
8,
9,
... FIGYELEM! ...

3,
4,
5,
6,
7,
8,
9,
SA , szinter betét, ami az enyémben is van.