Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem -nem tudtam elérni az ML-es faszit- de mivel kb. ugyanennyi lóvé, nekem okafogyottá vált
LED-es rendszámról nem tudod milyen forrásból lehetne beszerezni?
Amíg nem adom le a rendelést, addig bárki csatlakozhat.
És ez azt jelenti hogy ennek a 10 főnek kedvezményes, vagy még jöhetnek?
... FIGYELEM! ...

Aki a Lézer-detektor és blokkoló készülék után érdeklődött, kérem írja fel magát a listára amennyiben a PRIVÁT LEVÉLBEN megbeszélt ár megfelelő neki !

Most, ha sikerül 10 napon belül több mint 9 db -ot lerendelnünk, akkor TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET kapunk, természetesen a kedvezmény mértéke a darabszámtól és az adott típus ( motoros v. autós készletről van -e szó ) mennyiségétől függően.

Lézerdetektor és blokkoló :

1, Kutya - motoros klt. 1db ,
2, Kutya - autós klt. 1db
3, &rash - motoros klt 1db
4, tHUNder - motoros 1db
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db
7,zsoo777 - autós kit 1 db
8, kutya - motoros klt +1db
9, Bálint_88 -motoros 1 db

+1 : RRamm - motoros 1db

MEGVAN A TÍZ FŐ ! Megvan ezzel a végleges ár is: 57.000.- helyett 43.550.- FT.

Teendő: aki feliratkozott a listára, elküldi az 5000 Ft foglalót banki utalással/postai csekken ( számlaszám és cím hamarosan ) , amikor MIND megérkezett, leadom a rendelést, és onnantól max 10 munkanap alatt átvehető a készülék !

Annyit tudok vállalni, hogy ha a pesti átvétellel az érintettek nagy részénél elkerülhető a postázás, akkor én saját költségen, személyesen felviszem mindet, egy előre egyeztetett időpontban !

Legkésőbb holnap érkezik a számlaszám és a cím !
Mondd!
Szia-Sziasztok
Valaki tudna segíteni mert az angollal hadilábon állok!
Ebay-en szeretnék rendelni!Valaki nincs regisztrálva vagy tudna nekem segiteni?!Köszi
Sziasztok!
Alig futott tökéletes állapotú (min. 95%-os) Metzeler ME Z4 túrasport gumik 120/70-17 és 160/60-17 méretben, párban eladók. Ár: 20eft. Tel: 20/3508433
90e ft/darab
Megkérdezem még 1-2 embertől.
... FIGYELEM! ...

Aki a Lézer-detektor és blokkoló készülék után érdeklődött, kérem írja fel magát a listára amennyiben a PRIVÁT LEVÉLBEN megbeszélt ár megfelelő neki !

Most, ha sikerül 10 napon belül több mint 9 db -ot lerendelnünk, akkor TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET kapunk, természetesen a kedvezmény mértéke a darabszámtól és az adott típus ( motoros v. autós készletről van -e szó ) mennyiségétől függően.

4, tHUNder - motoros 1db
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db

Ok, megvan a 9 fő ! amint befut a következő megrendelés, indul a foglalózás és a rendelés !

+1 :
2ezer alatt utánvéttel együtt.
Hasonló környék, max. +200km
Postaköltség várhatóan mennyi lesz?
A másik honnan jönne pontosan?
... FIGYELEM! ...

4, tHUNder - motoros 1db
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db
Igen, kettő motor lenne valószínűleg. Úgy mennyire jönne ki ?
Esetleg ha valakinek kell valami a gepehez irjon batran vagy hivjon!
Engem érdekelne a blokkoló ha nem gagyi. Mennyiben is fáj? bbzzkukaccitromail.hu
Esetle fenykep se artana.
Szevasztok!
Tud valaki olcson ZZR14 hez bukogombat?
LlLehetoleg ne gagyit!
Erdekelne az ara is.
Elore is koszi
Kedves Kutya!
Megnéznéd nekem, hogy a 636-oshoz (2002-es), a 40-es hátsó és 15-ös első fogszámú lánckerék mennyibe kerül nálatok? Meg hozzá lánc is kéne.
Meg olvastam, hogy van ilyenből az 520-as és 525-ös típus. Azt tudom, hogy valamelyiket "sportosabb" használathoz ajánlják, és valamelyiket az "utcai" közlekedéshez. Melyik az utcai a kettő közül?
Dobj egy mail-t a részletekről...
Köszi a levelet, de sajna anyagiak miatt most nem tudok élni a lehetőséggel!