Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor asszem rövidesen meglepem magam vele.
Ez melyik keverék amúgy? több féléről is írtál.
8 EFt/csomag. Van belőle
Halihó.

Blogodon olvastam a fékbetétekkel végzett kísérletet, aztán megtaláltam a hirdetésed a Brembo fékbetétekről.

Egy olyan kérdésem/kérésem lenne hogy tudnál közelítő árat mondani első fékbetétre 1997-es Suzuki GS 500-ra? (ha van a típushoz)

Üdv. Bálint

A többieknek bocs az off-ért.
küldtem +pótoltam:)
Akkor küldj egy mélt, mert az adatlapodon nincs fenn a címed !
kérnék tájékoztatást!Árajánlatot!
ZZR alkatrészt ENNYIÉRT?
96-os kawa zzr400 főtengely+váltó+kuplung+önindító+henger+dugók gyűrűvel+kipu leömlő+kábelköteg+blokkalkatrészek+92-es zzr600 fesszabályzó+még sok minden egyben csak 25e!
unatkozas@citromail.hu
70/3650837
Így fog működni a játékszer... az első fényképen már visszajön az ára
Vajon melyik ökör találta ki, hogy lekeljen szedni a vízhűtés csöveit ahhoz hogy ki lehessen venni az olajnyomás érzékelőt?
így már vágom
Szintén zenész . Angol e-bay meg nem jelent mást mint www.ebay.co.uk
nem értem lehet én vagyok értetlen. bocsi
Pécsett nyomom az ipart.
Magát meg hogy hogy nem ismerem?

Remélem egyszer meg lehet kukkantani élőben azt a kék szörnyet
Sima Béla
elég ügyesek. nekem 10-ért csináltak két fasza kürtöt a dilettáns orangemotor által kiégetett-kibelezett kipujaimra. sztem érdemes velük beszélni.
Angol ebay. 50-200 font között mennek.
nekem már ajánlottak polirt de aztán mégse mert nem az jó .
hol lehetne olcsón venni új kipuf dobot az 1400-ra? van valakinek címe? állítólag 200.000ft egy db
Én is cserélném mind 2 kettőt. Először nekem is a palást csere jutott eszembe, de lelomboztak, hogy a sünök belekötnek majd, mert a kisipariban nem lesz E jel, vagy valami hasonló...
Palástcsere a legolcsóbb! Saválló lemezzel
Nekemis kellene egy olyan titkos mél, engem is érdekelne lásdd kishaboskukacfríímélponthu
Köszi
Szia!

Jó az ajánlat, de a kannás bort jobban szeretem!
Sajna nem találtam máshol!
Már csak az a kérdés, hogy csak ezt nem tudod megnézni, vagy más videót sem?
Mivel nem vagyok egy nagy számítógépes (sem) nem tudok benne segíteni.
kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók .motorblokk+váz olasz papiros 110000ft . felni,müszerfal,idomok,indexek,lámpák olaj hütö,hütö,bowdenek ,és még sok minden más tel 0630492804
Igen, de csak privátban. Ez -főleg a trafis szolgáltatás része miatt- egy kötött áras történet, a listaártól olcsóbban nem lehet nyilvánosan forgalmazni.
Keress meg, és tudok mondani egy egészen jó árat, még kb. 2 ember kell a mennyiséghez.
Tudni lehet a pontos bekerülési költséget?
én sem tudom megnézni a videót, a köcsög céges gép nem jácca le... valami youtube vagy valami annyira jó lenne... nem bírom ki hétvégéig akkor leszek csak otthon