ZZR alkatrészt ENNYIÉRT?
96-os kawa zzr400 főtengely+váltó+kuplung+önindító+henger+dugók gyűrűvel+kipu leömlő+kábelköteg+blokkalkatrészek+92-es zzr600 fesszabályzó+még sok minden egyben csak 25e!
unatkozas@citromail.hu
70/3650837
Sima Béla
elég ügyesek. nekem 10-ért csináltak két fasza kürtöt a dilettáns orangemotor által kiégetett-kibelezett kipujaimra. sztem érdemes velük beszélni.
nekem már ajánlottak polirt de aztán mégse mert nem az jó .
hol lehetne olcsón venni új kipuf dobot az 1400-ra? van valakinek címe? állítólag 200.000ft egy db
Én is cserélném mind 2 kettőt. Először nekem is a palást csere jutott eszembe, de lelomboztak, hogy a sünök belekötnek majd, mert a kisipariban nem lesz E jel, vagy valami hasonló...
Jó az ajánlat, de a kannás bort jobban szeretem!
Sajna nem találtam máshol!
Már csak az a kérdés, hogy csak ezt nem tudod megnézni, vagy más videót sem?
Mivel nem vagyok egy nagy számítógépes (sem) nem tudok benne segíteni.
kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók .motorblokk+váz olasz papiros 110000ft . felni,müszerfal,idomok,indexek,lámpák olaj hütö,hütö,bowdenek ,és még sok minden más tel 0630492804
Igen, de csak privátban. Ez -főleg a trafis szolgáltatás része miatt- egy kötött áras történet, a listaártól olcsóbban nem lehet nyilvánosan forgalmazni.
Keress meg, és tudok mondani egy egészen jó árat, még kb. 2 ember kell a mennyiséghez.
én sem tudom megnézni a videót, a köcsög céges gép nem jácca le... valami youtube vagy valami annyira jó lenne... nem bírom ki hétvégéig akkor leszek csak otthon
Ez melyik keverék amúgy? több féléről is írtál.