Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soká' lesz...tanujja az íveket addig :

Fel az 577 -re, kamera ON !
http://www.youtube.com/watch?v...

megőrülök motorolni akarok...ráéreztem a kurva kanyarokra..de a ringre nem megyek fel......na akkor diliznék be igazán...főleg ha koyot is ott lihegne megettem

hivatalosan mikó lesz nyááár
Én már láttam fent a Kawasakinál...komoly paripa...bátor gyerük maga...ebben a kiélezett mezőnyben...
úgylegyen
Óó, hogy az úri dolgodat!
De neked van igazad, jól csinálod!
ne kötekeggy.....krokigyenge vagyok
Fél óra. Utána én ballagok Zsóryra mártózni meg a szalajkába pisztrángot zabálni
Ide inkább péntek éjszaka kéne kimenni!
Ha már non-stop lesz!
Ti meddig maradtok?
Faszi: ha komolyan gondújja a Krokodil mániát... vasárnap 10 órától TENYÉSZTŐI kiállítás és vásár a San Marco uccában.
Fura árak ( Kajmán már 120 jurótól ! ) jóság, bőség...

Érzem, valami lesz a zsákban hazafelé...
Más nem csatlakozik ?

Holnap reggel 6 -kor, RMC őszi kiárusítás ! Rami, Drahos Tomi (Zx10) és mi ott leszünk !
Akkor jönnék én is, egy kis tesztre!
Nem szeretném még nagyon elkiabálni de ugy néz ki 2010 ben zx 10 lesz a pályagép és
Most már Ramiék is tudnak egy fasza túraútvonalat kint... csupa kanyar... 5és fél óra volt egy kör... elkopott az összes bakancsunk
szlovákiában tudok egy két turautvonalat.megtettem ott néhány km-t.konkrétan oda jártunk át motorozni
Épp ma olvastam 'Bike-R' túratárs agymenését, ugyanerről:

" Ha túrát tervezel, mindig a gazdasági helyzet alapján számolj. Az amennyivel jobb, mint itthon - legalább annyival drágább lesz a kaja és a szállás. Az egyetlen kivétel Szlovákia... a remek gazdaság ellenére nevetséges pénzbe kerül :))) "
nembeszélve a legutóbbi teplicei kanyargón elkövetett vágtatásomat végre éreztem hogy a motorom bííír kanyarodni az én tanulónál is silányabb tudásommal

teplicébe akarok mennnnni most

blöki vétel

reggel 6 jajjjjjj csak feee kelek
Az.
Költségekben is.
Vagy eddig engem szopattak csak... de tény hogy a kedvenc szlovén/osztrák/olasz háromszögemben csak 40-50 EUR körüli szobákat, és 20 EUR fölötti éttermi ebédeket találtunk. (2fő)

Szlovákban ugyanez 14 és 12 egység. Egész hetes túránál kurvára nem mindegy, 6 éjszakánál + 12 étkezésnél. ( Az a 3-400 EUR -t meg el tudom költeni máshol is - akár egy újabb hatnaposon... )

Ebben egyébként "fazeres a nagy példakép" - neki a Nordkapp kompletten nem került 250 -be , Marokkó meg 1200 EUR alatt megállt: kajával, útdíjjal, minden egyes költséggel

De az is igaz: osztrák/szlován hágók, és az utak minősége az tényleg hiányzik...
szlovákia fruti árban kijön.......és kutyuska a fő okozója a tátrafüggőségemnek ezért is gondoltam egy célirányos társaságnak
Az igaz, hogy északi szomszédunknál olcsóbban kijön az ember.
borovichka a lényeg.ausztria meg egy vödör pénz
Hát ez meg mi leszen?
Havi egyszer én is kijutok szlovákiába sztapacskázni, de ausztria szerintem mérföldekkel komolyabb.
huuua szlovák borovichka a csőmosó sörrel az nagy büntetés
nekem sosem arról szólt,ez valami bebeszélt hülyeség.sokkal fontosabbnak tartottam a társaságot és ezért mindent elkövettem.mult időben....
Na jóó!
Majd lesz még sírás, hogy Peeter, várj meg minket a szerpentin végén lééégyszíí!
De a ringen tökkéletes lesz nekem az a csoport!
Ha a ringen menne a 2:50 vele, akkó jó lesz oda is.
Ha nem, akkor megvárunk - ez nem arról szól hogy ki fordul meg két perc alatt... (a borovickás üveggel ).