megőrülök motorolni akarok...ráéreztem a kurva kanyarokra..de a ringre nem megyek fel......na akkor diliznék be igazán...főleg ha koyot is ott lihegne megettem
Faszi: ha komolyan gondújja a Krokodil mániát... vasárnap 10 órától TENYÉSZTŐI kiállítás és vásár a San Marco uccában.
Fura árak ( Kajmán már 120 jurótól ! ) jóság, bőség...
Épp ma olvastam 'Bike-R' túratárs agymenését, ugyanerről:
" Ha túrát tervezel, mindig a gazdasági helyzet alapján számolj. Az amennyivel jobb, mint itthon - legalább annyival drágább lesz a kaja és a szállás. Az egyetlen kivétel Szlovákia... a remek gazdaság ellenére nevetséges pénzbe kerül :))) "
nembeszélve a legutóbbi teplicei kanyargón elkövetett vágtatásomat végre éreztem hogy a motorom bííír kanyarodni az én tanulónál is silányabb tudásommal
Az.
Költségekben is.
Vagy eddig engem szopattak csak... de tény hogy a kedvenc szlovén/osztrák/olasz háromszögemben csak 40-50 EUR körüli szobákat, és 20 EUR fölötti éttermi ebédeket találtunk. (2fő)
Szlovákban ugyanez 14 és 12 egység. Egész hetes túránál kurvára nem mindegy, 6 éjszakánál + 12 étkezésnél. ( Az a 3-400 EUR -t meg el tudom költeni máshol is - akár egy újabb hatnaposon... )
Ebben egyébként "fazeres a nagy példakép" - neki a Nordkapp kompletten nem került 250 -be , Marokkó meg 1200 EUR alatt megállt: kajával, útdíjjal, minden egyes költséggel
De az is igaz: osztrák/szlován hágók, és az utak minősége az tényleg hiányzik...
Ha a ringen menne a 2:50 vele, akkó jó lesz oda is.
Ha nem, akkor megvárunk - ez nem arról szól hogy ki fordul meg két perc alatt... (a borovickás üveggel ).
Fel az 577 -re, kamera ON !