Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

burgival lehet azé ottan kanyarogni vagy feljebb hegesszem az oldalát?
Bitu Z-je csak kanyarvadász LESZ , még nem az.

Maga meg ne aggódjon...nem a tudását , meg a sebességét fogjuk irigyelni: hanem , hogy milyen gyorsak lennénk MI azzal a fasza géppel
Magának továbbra is jó lesz az ' 1-es, 3perc+ csoport ' a Ringen

( ahogy nekünk is )
Valohohóban?
Nem a bitu Z-je?
Ja, csak röhej lesz, hogy még hozzá nem fogok szokni, meg egy kis rutint szerezni rajta, úgy ott fogtok hagyni, mint a picsa!
Gondolkozunk...most 17 percig haragszunk még rád...aztán megbékélünk hogy a magáé a legnagyobb kanyarvadász gép a bandában...
Oké, de csak mint "útellenörzés" felirattal, és sárga mellényben!
ööö én csak gurulnék ha lehet...tag nem leszek többet .soha sehol.
Ja, és hogy én is szeretnék tag lenni!
Ugye lehetek!?
Magának külön felhímezzük rá:

" King of Murva "
pályakurván van egy .igaz hogy csak 15x15 centis és kurvakemény de már megszoktam
az első karitatív feladat .... dzsónak dobjunk össze 1 szivacsra

az aranyér csúnya betegség
Jé, mi mint ha már más topikban is köszöntünk volna egymásnak!
De azért hali, itt is!
Naggyon király ötlet!
Bár csak egyszer voltam veletek ott fent, de legközelebb ott a helyünk a kis zöldséggel!
pályán is szendvicsen élek és betonon fexem talán menni fog...
Nincs márkafüggőség: tavaly a triumphos atti is ugyanúgy helyet kapott. ( meg valami szuzukis is... )
Ami tudja az itthoni szabályos sebességhatárokat tartósan, és alapból rendben van ( műszaki, biztosítás, műszaki állapot ) és nem teljesen hülye a sofőr sem, akkor természetesen jöhet.

De csak anyagilag vastag egyéneket keresünk: nálunk a legpengébb kaja és szállás kell mindig, ebből nem engedünk.
Most is inkább szórtuk a HÉT EURÓKAT éjszakánként a szobára, de fasza helyen laktunk !
Reggel 6 ?
burgmannal lehet csatlakozni?
Szar. Nincs rajta hogy Hodda és Kaffaszaki jó barátok...

Jó az ötlet faszi, jövőre bővítjük az "1014m +" túrák számát !
Tényleg: pólóra a " Over 1014m " felirat ?

( mielőtt valaki tökhülyének néz: a szám a Kékes magassága, a név a határokon túli hegyek meghódításár utal... :)
üdv joe
hella
Kedves fórumozók hu de itteliges vagyok.....

Moderátornál lészen a kérés a hegylakók elnevezésű topick ügyében....ha a modi rábólint.....a topikra gondoltam akkor megalakulhatunk.....gondolok itt azokra akik rendszeres tátra látogatók illetve a motorozás élményét a túramotorozás tölti ki leginkább ...... motorkerékpár típusától függetlenül ......... tervezem az egyenpóló elkészítését amivel egységet mutathatunk, mi, a hegyimotorozás szerelmesei.......a póló kiváló minőségű anyagból készül ,hímezve ára kábé 1500-3000 között lehet természetesen a hímzett figura és betű függvényében alakul az ár....a pólókat nem anyagi haszonszerzés céljából találtam ki ,tehát amennyiért készítik annyi lesz az ára.kutya is ismeri a készítőt korrekt ember és csak kiváló minőségű terméket ad ki a kezéből.
a logónk ígyen nézne ki természetesen névvel és bármi építő ötlettel kiegészítve ............ki mit gondul......
ha fasság amit írtam küggyetek el a picsába ha nem akkó valósiccsuk meg

póló szine,hímzés szine,sima póló,vagy galléros,vagy mi légyen rajta satubbi

http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszönöm szépen!
Vigyázni fogunk egymásra!
Neked megoldódtak az elektromos gondjaid?
Oké, csak nem tudtam volna elmenni a futár elé.
2-ig melóztam.
Sziasztok!
Húúú rég voltam erre látom zajlik az élet. Bakker de szép helyen voltatok, irigykedem, de hátha jövőre veletek tarthatok.
Peeter: Naon cééép az új mocid Sok balesetmentes km-et, vigyázzatok egymásra.

Figyelem: vasárnap megyünk egy picit gurulni ha valakinek van kedve szívesen látjuk(pontos útvonalat nem tudok, egyenlőre).
Indulás fél 9 Gyáli Közgáz suli vagy tali negyed 10 árkád mögötti asszem shell kút.
Ha van itthon ilyen forgalmid, akkor mindenképp.
Ha nem akkor már erősen kétséges.