Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel mára Nálad lett volna ha kilencig szólsz... de Te tudod
hello!
Szerinted megéri ez a motor az árát?ha elviszik a kicsimet lehet ilyesmi lesz a következő
Köszönöm, de moszt megoldottam más forrásból, amivel holnapra már nálam lesz a cucc. De legközelebb is gondolok rád!
Hello

Jó utat nektek!Valóban figyeljetek oda mert nagyon szeretnek kint is sündörögni a rendőrök és nagyon szemetek is!minden papír legyen nálad még az is amit úgy gondolsz hogy nem kell!
köszi
Fejérmegyei vagyok!
Dobokra talán érdekelt volnék, ha "kigondolsz" valami árat szólj lsz.

Jó utat a tengerre, képeket várunk , esetleg ha van időtök akkor visszafelé menjetek el a Plitvice tavakra (az majd egy egész napos gyalogos túra), ott lett készítve a Winetou - Az ezüst tó kincse film nagyobbik része.
Habár mi nem találkoztunk rendőrökkel, vigyázzatok a trafipaxokra.
Az autópálya rész kicsit unalmas de le lehet darálni, utak jók. Kaja, pia abnormálisan drága, még az abc-ékben is magas az ár. Szállás olyan 15 eúró/fő/éj, tiszta, kulturált körülmények között, apartmanokban. Mi tavaly ilyen tájt voltunk Sibenikben és még sikerült fürödnünk is a tengerben, nem volt túl hideg még.
Ja meg azt akartam még kérdezni, hogy szerintetek kb mennyiért lehetne piacra dobni a képeimen látható igen komoly hangszereleéssel megáldott dobokat? Álítólag Bódis klón...

Nyilván ha valakit érdekel a társaságból, várom az ajánlatokat
Aggyonisten Zizzentek, tisztelet beli Zizzentek!

ha minden igaz elkészül ma a Zizi , holnap meg is nézzük miújság a tengerparton Horvátországban... Gondolom mosmá nem gyön senki, de nem monhattyátok hogy nem kérdeztem...

Szal nyílván első túra, bátor is vagyok egy ilyet elsőre, de lazák vagyunk, viszont bármilyen tanácsot szívesen fogadok a tisztelt egybegyültektől...
Ez a kemény, hogy senkiháziak szerelnek baranyában...Bár ha kiderül, hogy a steelhorseban baszták el az injektort, akkor rájuk megy a tankban lévő benzin

De azért el vagyok vele így szoborként is, ráadásul már nagyon bíztató a helyzet: az Ezredes lábtartókkal (maradhat a gyári kipuf), és úgy néz ki lesz szaki aki beköti majd a Zindexeket, csak előtte a fényező eljátszadozik a fényezéssel már ami a hűtőtakarókat, a hátsó sárvédőt és a Givi dobozt illet. Áron defibrillálja, és pikk-pakk lehet majd csapatni fasza futóművekkel.

Amit nem szeretnék tudni az ennek a pár apróságnak az anyagi vonzata
blokkcsere?
Vagy húznia...astrával
Az enyém még gurul, de valakinek tolnia kéne
gyerecsakgyereeee...
Nekem szétkapva a ZiZi (Istenem...most jövök rá...randa motorral járok, egy szép műanyag ruhában ) szóval részemről nájn...
máá ittse vagyok ....
Kutya bácsi és többiek! Valaki valahova szombaton estleg gurulás?
Már minden buzi itt gyülekezik ?
beszélnünk kellene ...
küldd el a számod nekem légyszíves
a 06706egyötötegy60-ra... kösz
Há mé nem árányra váán?
Fuksz-lánc-spré ?
Hogy maga mindig Fukszra gondol
Ujjnyi vastag, 30 centis. 2000 / gramm.
Megvan magának még az az alig használ kopott arany lánca? Lehet tudni a méreteit?
eddigi tapasztalatom alapján az egyetlen olaj amivel nem ragad a váltóm
Szűrővel együtt 15.5oo.- péz.

Kűdjem ?