Kutty!
Úgy néz ki, hogy én pénteken tudnék veletek tartani, még talán egyszerre is tudnánk indulni a találka helyről. De vasárnap reggel vissza kell, hogy jöjjek, mert édesapám 55. szülinapja lesz, ahol ott kéne lenne. De így is 2 éjszakát tudnék ott tölteni, és a szombati túrán is ott lennék. Lehet hogy jönne az a haverom is, aki a Lime Partyn volt ott.
Kocsival mennék, úgy hogy a pénteki motorosok cuccát én is el tudom vinni. De szerdáig még szólok a szobafoglalás nmiatt.
Ok, nekem szerdán reggel kell leadnom a foglalást.
Ha nem tud szabit intézni az sem gáz - tudtok csatlakozni másnap reggel, vagy aznap éjjel is ( kb. 5 óra az út nektek motorral, szóval a délutáni indulás sem gáz )
Kösszi . Azért ilyet nem pipáltam még. Vasárnap még mentünk vagy 170 km-ert az Ormánságban bármi jel nélkül. hazajöttünk parkolás. Megvártam amíg kihül és bement a helyére, nem is mostam le szokásommal ellentétben. Szóval nem ázhatott be semmi, nem rázódhatott szét semmi és amikor szombat reggel kitoltam már csak indítózni tud meg a motoron kívül minden faszán működik rajta
A, túra : vízesések alatt/között, 50-70 fogas, függőleges létrákon fel, amik szögben "törnek" ahogy kikerülik a sziklákat. Tovább - szikla peremén, a sziklába rögzített láncba kapaszkodva. Fel 600 -ról 1000 méterre
B, túra : 20 méterrel a folyó felett, a szikla függőleges oldalán haladsz: a lábad alatt 40x60 as tálcák, a falon kapaszkodó fülek. ahol kifelé dől a sziklafal, ott a kapaszkodón függve lépsz egyik tálcáról a másikra. Utána függőhíd 7-8 emelet magasan, alattad a Hernád. Utána Erdei rész, kb. fél óra felfelé - 1000 méterre.
Na megyek alvadni, ezzel is egyel közelebb leszek az induláshoz.