Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég szép létszám lesz!

Na megyek alvadni, ezzel is egyel közelebb leszek az induláshoz.
akkó menek én is
Kutty!
Úgy néz ki, hogy én pénteken tudnék veletek tartani, még talán egyszerre is tudnánk indulni a találka helyről. De vasárnap reggel vissza kell, hogy jöjjek, mert édesapám 55. szülinapja lesz, ahol ott kéne lenne. De így is 2 éjszakát tudnék ott tölteni, és a szombati túrán is ott lennék. Lehet hogy jönne az a haverom is, aki a Lime Partyn volt ott.
Kocsival mennék, úgy hogy a pénteki motorosok cuccát én is el tudom vinni. De szerdáig még szólok a szobafoglalás nmiatt.
BASSZUSBASSZUSBASSZUUUUUS!

annyira mennék én is, de nem tudoooooooooook

mondjátok, hogy lesz még ilyeeeen, léccci-léccciiiii!
Na joccaka,mára elég vót,..... .....buzi netfüggő lettem
Nem is fogod felismerni
Ok
akkor EURÓT kell vinni?
Fingom sincs hogy mi a lovetta kint.
UNIÓS egyálltalán?
ójee meg foglak keresni, vagy az embereim. kérlek ne mondj ellent (Allen-t se)!
Nya mit szósz?
Mi meg akkor az M0-án
Vagy lehet hogy utolérünk valahol benneteket
Majd ha megjelenik a tükörben a zöldség Ramm-nak
Szőke a nő? Helyes
Én is melózni fogok így lehet, hogy valahol Bp. környékén csatlakozunk be.
Nem nagyon gubancos,csak azt a 2-3 órát kell elintéznie.
Ez megfelel?Ma vettük hogy legyen értelmesebb a motorra.A Kordura dzseki meg a héten fog jönni.
Debizony !
Ok, nekem szerdán reggel kell leadnom a foglalást.

Ha nem tud szabit intézni az sem gáz - tudtok csatlakozni másnap reggel, vagy aznap éjjel is ( kb. 5 óra az út nektek motorral, szóval a délutáni indulás sem gáz )
Helló kutya! Nem téged láttalak ma Ercsiben olyan 4 óra körül? Dunaújváros felé?
Holnap tudom megmondani hogy biztos-e?
Nekem jó,csak a Henának kell elintézni a pénteki melót
Heninek nézz egy durvább bakancsot mint a tegnapi
Hízik a csapat bácsi ha minden így halad akkor egy autóval (szóval 120 a max. , kuss! ) és 5 motorral vágunk neki pénteken !
Uhh,bazz!
Nincs mese,megyünk!
Ez jobb mint a túró rudi
Kösszi . Azért ilyet nem pipáltam még. Vasárnap még mentünk vagy 170 km-ert az Ormánságban bármi jel nélkül. hazajöttünk parkolás. Megvártam amíg kihül és bement a helyére, nem is mostam le szokásommal ellentétben. Szóval nem ázhatott be semmi, nem rázódhatott szét semmi és amikor szombat reggel kitoltam már csak indítózni tud meg a motoron kívül minden faszán működik rajta
A, túra : vízesések alatt/között, 50-70 fogas, függőleges létrákon fel, amik szögben "törnek" ahogy kikerülik a sziklákat. Tovább - szikla peremén, a sziklába rögzített láncba kapaszkodva. Fel 600 -ról 1000 méterre

B, túra : 20 méterrel a folyó felett, a szikla függőleges oldalán haladsz: a lábad alatt 40x60 as tálcák, a falon kapaszkodó fülek. ahol kifelé dől a sziklafal, ott a kapaszkodón függve lépsz egyik tálcáról a másikra. Utána függőhíd 7-8 emelet magasan, alattad a Hernád. Utána Erdei rész, kb. fél óra felfelé - 1000 méterre.

Amelyik szimpatikus, arra megyünk.
Holnap d.u keress meg, és kedd reggel már viszi is ! Kedd reggel megbeszélitek a holmerrét is !