Majdnem azt írtam hogy csak egy a gondom velük, hogy a tavasszal ennyi időm nem lesz. Gondoltam ha lepasszolom a motort Áronéknak, úgy is Újvárosban lesz, és hol ha ott nem lenne ilyen fémipari kipuffogós cég. Csak egy új leömlő cső kéne, de 1-2 nap alatt hogy csak a felvitelre meg a lehozatalra keljen szabit kivenni Trélerem nincs, és szerintem azzal eltökölnek egy darabig....
Figyumá' Urak! Az lehet az, hogy a féktárcsáim zörögnek amikor huppanok az elejivel? Mer tennap összevissza füleltem rángattam szerencsétlen motort, de nem tudtam a korábban gyanusított telókból előcsalni az idegesítő hangot.
Ellenben a tárcsák mozognak 0,8-1 mm tengely és sugár irányba is a csapoknál...
Azért akar nagyobbat, mert rakatott bele gyári tuningot, és eléggé nehezen indítja be neki mert b@szott nagy a kompressziója.
De megmondom neki és ha kell jelzek.
Köszi
Asszem meglesz, legalább is a hiányzó rész agyártást nem befolyásolja A fényezőm már tárt karokkal várja Nem ismersz valakit aki gyárt egyedi kipuff összekotő csöveket gyorsan és olcsón?
Előre kell rendelnem - tehát ha ezt kéred, akkor is megnyerted ha ott másként gondolod.
Plusz a múltkori üdítő/sör készletet is úgy pótolom ki, hogy elég legyen az igényekhez.
Ha mégis menüznél, az kb. 5 perc motorral a mi strandunktól.
Igen, szerdáig ráérsz szólni ( csütörtökön fogok vásárolni ill. rendelni )
A várható időjárás miatt (28-32 fok, napsütés) a legutóbbi, szabad-strand lesz a helyszín. Fürdőrucit mindenki hozzon...már aki fürdeni akar...
A legutóbbi történet képein/videóján megnézhetitek, hogy milyen az oda vezető út, ill. maga a strand. On-Board ugyanúgy készülni fog, de most több motorról (valszeg előre-hátra tudunk kamerázni addigra)
Figyumá' Urak! Az lehet az, hogy a féktárcsáim zörögnek amikor huppanok az elejivel? Mer tennap összevissza füleltem rángattam szerencsétlen motort, de nem tudtam a korábban gyanusított telókból előcsalni az idegesítő hangot.
Ellenben a tárcsák mozognak 0,8-1 mm tengely és sugár irányba is a csapoknál...
De megmondom neki és ha kell jelzek.
Köszi
Annyit tud, h gyári Yuasát vesz, annak magasabb az indítóárama, és tovább is bírja.
YTX9-BS , Méretek (mm): H:150, SZ:87, M:105, Polaritás: bal+
15ropi, 10.700.- ért kapod.
Egyik haveromnak kellene akksi FMX650-be való, de kicsit erősebb mint gyári.Tudsz valamit?Milyet mennyiért?
esetleg valami elérhetőség?
Kutya bácsi megjött a szajré, köszi
Van vkinek eladó Kawasaki ZZR400/600ashoz jobb oldali első index búra és jobb oldali tükör?
Plusz a múltkori üdítő/sör készletet is úgy pótolom ki, hogy elég legyen az igényekhez.
Ha mégis menüznél, az kb. 5 perc motorral a mi strandunktól.
Igen, szerdáig ráérsz szólni ( csütörtökön fogok vásárolni ill. rendelni )
A várható időjárás miatt (28-32 fok, napsütés) a legutóbbi, szabad-strand lesz a helyszín. Fürdőrucit mindenki hozzon...már aki fürdeni akar...
A legutóbbi történet képein/videóján megnézhetitek, hogy milyen az oda vezető út, ill. maga a strand. On-Board ugyanúgy készülni fog, de most több motorról (valszeg előre-hátra tudunk kamerázni addigra)
Gyertek nyugodtan, várunk.