Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp a kipus fórumon is beszélgettek ilyenről...sztem kérdezd meg ott is.
Majdnem azt írtam hogy csak egy a gondom velük, hogy a tavasszal ennyi időm nem lesz. Gondoltam ha lepasszolom a motort Áronéknak, úgy is Újvárosban lesz, és hol ha ott nem lenne ilyen fémipari kipuffogós cég. Csak egy új leömlő cső kéne, de 1-2 nap alatt hogy csak a felvitelre meg a lehozatalra keljen szabit kivenni Trélerem nincs, és szerintem azzal eltökölnek egy darabig....
Nem. Szolnok asszem. Van honlap, minden.
Eldőlt? vagy mifene?
Jóvan ha kell a kuplungot együtt csinyájuk
Aggyisten!

Figyumá' Urak! Az lehet az, hogy a féktárcsáim zörögnek amikor huppanok az elejivel? Mer tennap összevissza füleltem rángattam szerencsétlen motort, de nem tudtam a korábban gyanusított telókból előcsalni az idegesítő hangot.
Ellenben a tárcsák mozognak 0,8-1 mm tengely és sugár irányba is a csapoknál...
Újvárosiak?
Pegazus Racing. Mindent megold - jó áron, és jól.
Azért akar nagyobbat, mert rakatott bele gyári tuningot, és eléggé nehezen indítja be neki mert b@szott nagy a kompressziója.
De megmondom neki és ha kell jelzek.
Köszi
Asszem meglesz, legalább is a hiányzó rész agyártást nem befolyásolja A fényezőm már tárt karokkal várja Nem ismersz valakit aki gyárt egyedi kipuff összekotő csöveket gyorsan és olcsón?
Nincs értelme nagyobbat beletenni ( a helyére nem fér be, és a generátor sem tölti meg rendesen - szóval pont rosszat tesz vele )

Annyit tud, h gyári Yuasát vesz, annak magasabb az indítóárama, és tovább is bírja.

YTX9-BS , Méretek (mm): H:150, SZ:87, M:105, Polaritás: bal+

15ropi, 10.700.- ért kapod.
Kutya!
Egyik haveromnak kellene akksi FMX650-be való, de kicsit erősebb mint gyári.Tudsz valamit?Milyet mennyiért?
KEX! Bocsi eddig nem válaszoltam, de ha még aktuális a fesszabályzó(működőképes)akkor érdekelne, 6 csatlakozós.
esetleg valami elérhetőség?

Kutya bácsi megjött a szajré, köszi
Áron hogy áll a projekttel ?
Kicsit szigzsallagozd majd össze mint a bukód
azért találkoztam ismerősökkel:)ha nem is zzr de sokan voltak:)
no problémeos
nincs
Hali Bácsi! Örülök hogy összejött a bortársaság Z750-re is akad fékkar?
3000 a fékkar, új. (rendelés - 754-21)
Szétszedtem a kuplungot, semmi ördöngősség nincs benne, bátran neki lehet ugrani, de én előtte olajat leengedtem, mert úgyis cserélem.
Jah meg fékkar is kellene
Sziasztok!
Van vkinek eladó Kawasaki ZZR400/600ashoz jobb oldali első index búra és jobb oldali tükör?
OK, thx, akkor nem variálok. pizza lesz és ott sem fogom meggondolni magam
Előre kell rendelnem - tehát ha ezt kéred, akkor is megnyerted ha ott másként gondolod.
Plusz a múltkori üdítő/sör készletet is úgy pótolom ki, hogy elég legyen az igényekhez.
Ha mégis menüznél, az kb. 5 perc motorral a mi strandunktól.

Igen, szerdáig ráérsz szólni ( csütörtökön fogok vásárolni ill. rendelni )
A várható időjárás miatt (28-32 fok, napsütés) a legutóbbi, szabad-strand lesz a helyszín. Fürdőrucit mindenki hozzon...már aki fürdeni akar...

A legutóbbi történet képein/videóján megnézhetitek, hogy milyen az oda vezető út, ill. maga a strand. On-Board ugyanúgy készülni fog, de most több motorról (valszeg előre-hátra tudunk kamerázni addigra)

Gyertek nyugodtan, várunk.