HoppHoppHopp.... Hát gyűjjenek... lesz jó sok motor...én leszek csak a kis puhány..autóba punnyadó köcsög (maguknak viszont nem kell csomagot cipelni )
Jah...értem. Akkor (hogy ne legyen akkora kerülő) az érdi ponton csatlakozzatok hozzánk - útba ejtjük kifelé a Teplice-szerpentint is (Európa top10 motoros útja, Hungaroring minőség, egy csodálatos hegyen, 20 km! fel-le !)
Mivel én csak autóval tudok kimenni... muszáj lesz valamelyik, kicsit túrásabb kormányú motort elkérnem arra a 20 percre
Szállás tavaly 1700 Ft volt éjszakánként...röhej pénz, ezen a gyönyörű helyen pláne.
Kaja kb. mint itthon, és ha a ma megbeszélt terv marad (az első turnus a szlovák paradicsom kalandtúráit fogja bejárni) akkor gyakorlatilag költségmentes a dolog ( fejenként pár száz Ft a belépő. De bakancs, vagy tornacipő az kell hozzá - azt hozzatok! Bár én lenyomtam már motoros csizmában is...kétszer )
De, mindenképp megyünk, szeretek arra mászkálni bár a társaság mekgondolandó..... .....csak jó lenne tudni mennyi az annyi....persze mail-ben is megfelel.....
Brembo teszten vótunk, Áronnal, meg a rosszéletű Hoddással
Tátra:
1, csapat : 2oo9.09.11 -től, 13 -ig.
Résztvevők : Ramiék, Tsanyiék, Lacibá (kérdőjeles) Dr. T (Zx10), RamAir Atti
Bp. től kb 300 km lesz ( itt a térkép, magától kb 400 )
a www.motorostura.hu -n ha megnézed, a "szlovákia" fül alatt van fent 4-5 túránk kintről. Jó hely, na. És bazi olcsó.
2, csapat: 2009.09.11-től - 2009.09.19 ig.
Ebbe eddig csak mi tartozunk ( Andi & én ) de lehet bárhol, bárkinek csatlakozni.
Na méregettük az akksit. bebikáztuk egy autóról, és nem szabadott lehúzni a bikakábelt, mert rögtön leállt. 3-4-5.000 fordulaton 13.6-7-8-9 volt, magasabb fordulaton volt 12.x is. 14 fölé nem ment. Megcsináltuk úgy hogy első fényszórót lehúztam, ugyanez. Vélemény?
Akksijáról megsem moccan az öninditó, annak már lőttek. Esetleg szétszedjem, hátha leszakad valami lamella, és amiatt nyekkent meg?
Az 1700 az /fő,vagy /2 fő?
Mivel én csak autóval tudok kimenni... muszáj lesz valamelyik, kicsit túrásabb kormányú motort elkérnem arra a 20 percre
Kaja kb. mint itthon, és ha a ma megbeszélt terv marad (az első turnus a szlovák paradicsom kalandtúráit fogja bejárni) akkor gyakorlatilag költségmentes a dolog ( fejenként pár száz Ft a belépő. De bakancs, vagy tornacipő az kell hozzá - azt hozzatok! Bár én lenyomtam már motoros csizmában is...kétszer )
Autópálya díjat maga hova számolt ?
Ha beszarik a honda lesz aki megcsinálja útközbe?
meg hogy lenne-szállás még egyáltalán.
Benyát+autóp.díjat kb.20-ba számoltam.
Tátra:
1, csapat : 2oo9.09.11 -től, 13 -ig.
Résztvevők : Ramiék, Tsanyiék, Lacibá (kérdőjeles) Dr. T (Zx10), RamAir Atti
Bp. től kb 300 km lesz ( itt a térkép, magától kb 400 )
a www.motorostura.hu -n ha megnézed, a "szlovákia" fül alatt van fent 4-5 túránk kintről. Jó hely, na. És bazi olcsó.
2, csapat: 2009.09.11-től - 2009.09.19 ig.
Ebbe eddig csak mi tartozunk ( Andi & én ) de lehet bárhol, bárkinek csatlakozni.
Itten fogunk lakni -e:
akkor hogy is van ez a Tátrás csavargás?
Asszonykád kérdezte tegnap hogy nem megyünk-e?
Meg te is valamikor.
Ha azonnal leállt, akkor a Te akksidban 10V alatt volt a feszültség, tehát kuka. Töltsd meg tisztességesen, tedd vissza, indítsd el és mérj rá újra.
És mielőtt felgyújtanád...a blokkot vedd ki - majd én elindítom itt magába' jó lesz az a ZZR vázba
Mennek ezek a buzik a jövő hét végén,aztán hívtak,csak nagy a dilemma
baráti üdvözlettel
Fülöp Gábor
Bip-bip!Jelentkezz!
Vagy buzi Ramm!
Tátráról érdeklődnék!
olajat kérek tisztelettel! nem masszást hogyé kilaja?
Akksijáról megsem moccan az öninditó, annak már lőttek. Esetleg szétszedjem, hátha leszakad valami lamella, és amiatt nyekkent meg?