Két ilyen kút van a városban, ahol találkoznánk, az már a 62 -esen van, az autópálya és a 62 -es út kereszteződése előtt a várostábla után.
10:45 nekem jó!
A bukógomba házi gyártmány: sima fekete metamid.
A világító rész egyszerű tescos ködfényszóró, h3 , 2x55w.
Igazából csak ködben venném hasznát mert egy sugárban világít csak. Azért tettem fel, mert így a három lámpával, szemből már kiterjedésként látják a motort, jobban észrevesznek.
meddig lesztek a tónál zizik?nem ment a csere bere bent ugyhogy 1ig melo
amugy Olyan itéletidő van nálunk remélem elmegy holnapig még a 1éves lánykám is felijed akkorát dörgött
Polgárdi felől fogok érkezni, onnan megyek fel a 62esre, a múltkor tankoltam egy GP kúton, gondolom akkor az lesz az, ha nem akkor javíts ki. Még nem tudom utassal megyek. Javaslom találkozzunk 10:45körül, és akkor nem kell annyira hajtani, ha fúj a szél, esik az eső, utassal nem olyan finom dolog azon a néhol szar úton hajtani
Kutya. Dobjuk az smst majd.
Nincs valakinél elfekvőben hátsó lekopott fékbetét, amit már nem használ?
Szegény ZZR-esek...szerintem ők lemaradtak ennek a poénnak az elejéről anno...
...és most mind retteg, hogy Ramm ott fog vonulni, a lógó pöröllyel a lába között
Megkérlek, hogy amikor INDULTOK Érdről ill. Fehérvárról, küldjetek egy sms-t a létszámmal, hogy mennyien jöttök az adott helyszínről ! Ebből már tudom hogy mikorra/mennyi étellel-piával készüljünk.
Itt elég gagyi,most is esett egy kevéske,de erölködik a nap.
10:45 nekem jó!
A világító rész egyszerű tescos ködfényszóró, h3 , 2x55w.
Igazából csak ködben venném hasznát mert egy sugárban világít csak. Azért tettem fel, mert így a három lámpával, szemből már kiterjedésként látják a motort, jobban észrevesznek.
Remélem még nem szólok későn, illetve nem felejtetted el, hogy egy flakon láncspray-t hozz nekem!
Köszi!
amugy Olyan itéletidő van nálunk remélem elmegy holnapig még a 1éves lánykám is felijed akkorát dörgött
Kutya. Dobjuk az smst majd.
Nincs valakinél elfekvőben hátsó lekopott fékbetét, amit már nem használ?
Nekünk tökéletes az érdi Tesco!
Az idő is király lesz, úgy hogy Roll On!
Persze ha van.
...és most mind retteg, hogy Ramm ott fog vonulni, a lógó pöröllyel a lába között
Fürdés nuku?Nem kell fürdőgatyó?
Ja,elfelejtettem hogy naturista strand
Fürdés sajnos nem lesz , nincs közelben valami gyógyfürdő ?
Remélem ma éjjel kiesi magát és holnap 9:00-tól száraz idő.
Megkérlek, hogy amikor INDULTOK Érdről ill. Fehérvárról, küldjetek egy sms-t a létszámmal, hogy mennyien jöttök az adott helyszínről ! Ebből már tudom hogy mikorra/mennyi étellel-piával készüljünk.
Köszönöm.