Nyugi...ma életem egyik legnagyobb motoros élményét éltem meg (pedig autóval voltam ) a második évadzárót már biztos hogy oda tervezem - sok embernek tátva marad a szája a helytől, az fix
( annyit súgok, háromféle motoron ültem ma: Motobi 250 Ultra Racer , Moto Guzzi Falcone Military , és Simson 250 gyári oldalkocsival )
Érdeklődi szeretnék, hogy mi az oka zzr400-nak , hogy terhelés alatt nem igazán pörög 10.000 fölé. Ha kipörög akkor dadog. Terhelés nélkül kipörög szabályzásig. Ez fojtás miatt lehet?
Üdvözlet Dunaújvárosból!
A szelephézagállításból vezérműláncsere (is) lesz ;( talán péntekre kész lesz, akkor irány a Szelidi-tó ;)
Sok itt az Újvárosi? Ha valakinek van kedve elugrani egy kávéra kettőig itt ülök az Alibi teraszán..
ha vasárnap lenne a szar idő miatt nem lehetne tatára tenni?
Kutya emlitette hogy jo party szokott ott lenni gondoltam lemegyünk vasárnap arra,DE jo lenne találkozni VELETEK IS!
Étkezés helyben - Pizza 0.3 négyzetméter pizza / 3 fő
8-as/62-esről : (fehérvár, 11 óra)
- Tibizzr
- &rash - Lehet nem egyedül, és akkor felszolgálók sem kellenek
- RamAir
6-os/M6-os (OMV kút, fél 12)
- Bituman - Pizzzzaaaaa
- Kutya. - (pizza)
Pest/környéke Érd 11 óra:
- Ramm.. (csakhogy legyen 1 motorkerékpár is ottan) pidza..most is
- Peeter +2 fő (pizza)
- kicsizolika (pizza)
- themey (pizza)
- tHUNder (pizza - hogy ne különcködjek )
Solt - Mol Kút - 12h:
-Coyot+Heni(pizza) most be fog indulni
+AYAmaha (pidza) így jó Kutty ?
+ Lacibá+né Suzuki
Egyetlen kifogásom van, szavazásra is indítványoznám , a megmozdulás neve , nem tetszik nekem .
Íme a javaslatom:
"Szelidi - tó , szept. 5 , ZZR - szezonzáró I."
nemneeem... az én ZiZimet is szét kell szedni lefényezni azt a kavicsfelverődést rajta
A hétvége közelít, a Lúcsia meg esővel riogat.
Készüljetek: péntek reggel megnézzük mi újság - ha nagyon paraszt időt mondanak akkor is, úgy eltesszük vasárnapra a történetet, UGYANEZEKKEL az időpontokkal és helyekkel ! Jó lészen így ?
Kihalni csaknem, főleg nem egyszerre, mikor a hét végén lesz a találkozó.
Amúgy motorilag sok eseményt énsem látok... Itt senkivel nem történik semmi, semmi baja a motorjának? Lehet én vagyok csak ilyen, de amit csinálok, azt fényképezem, és publikálom is, hogy valamit lehessen belőle tanulni, vagy megmondani nekem h az ugy nem lesz jó... Esetleg mindenki fél hogy ha leirja h valami hiba volt, akkor később nehezebben tudja eladni, mert a evő esetleg bújjja a fórumot? A normális vevő legalább azt látja h karban van tartva.
Sajnálom... Hál isten még nem kelett ilyennel foglalkoznom, de tuti nekem is szükségem lesz az infókra eccer. Vannak itt kollégák sztem komoly lexikális tudással a témában biztosan tudnak segíteni Neked! Ne csüggedj ez egy ilyen szakma
Előtte még megvárom az ezredes lábtartóit, aztán ha kézben vannak már látom milyen nagy a baj
Figyelni kell az utas lábára, hogy a kipuff is lejebb kerül és végre nem égeti a táskákat szénné, de azért a ringen se csináljak vele heggesztő szakkört döntéskor
Nehéz ügy lesz, már be is vásárlok labellóból mert ennyi...ööö...izével...tuti kicserepesedik majd a szám a végére
Hát sajnos feldöntötték, pedig még egy hete se volt meg
A fényezést sztem hagyom télire, mert sajnos 1-2 helyen meg is repedt az idom.
Vki fényeztetett már hasonló első idomot, hogy kb mennyibe fáj az ilyen?
Nem láttam árat?!