Én segítenék neked csak nem tudom itt lehet-e
Nem szoktam ide beírni
De mivel szimpatikusok voltatok nekem néhány tanáccsal segítek:
1.Az akksiból vedd ki a fütyülőt.
2.Ne fogdosd csak max 2mp-ig.(mp=secundum)
3.Tegyél bele hideg savat.
4.Legyen nállad Duracell tölthető akksi az majd felveszi a töltést.Ha nem akkor vedd föl te.
Remélem tudtam segíteni
További szép estét
Ui:Sorry
Köszi Kutya a szezonzárót, nagyon jó volt
Épségben hazaértem énis jelentem, de történt némi malőr...
Írtam már régebben hogy szarakodik az indítással a gép néha, ma ezt tapasztalhattátok is, pl a benzinkutakon. A másik dolog, hogy éreztem néha ilyen rothadt szagot, azt hittem belemászott valami egér, és megdöglött, vagy tárgyába hajtottam Nahát a lónak a faszát, az akksiból jött ez a szag.
Következőként nézett ki a dolog:
- sipolt az akksi
- az aksi annyira felmelegedett, hogy kézzel 5-10mpnél tovább nem lehetett fogni
- az aksiból a felforrt sav kifolyott
- már nehézkesen indult a motor - nem volt ami felvegye a töltést
Kérdés: Tehetett- e ez a motorban kárt, úgymint fesszabályzó, stb?
Itthon már megsem moccantotta az öninditót, és az index is összevissza ment. Gondoltam arra, hogy a blokktól forrósodott fel, de ez kivan zárva, az aksit nem melegitette a blokk.
Na szép estét
Ja, Kutya, mennyiért van egy NEM toplite aksi?
Remélem mindenki rendben hazaért - köszi mindenkinek aki megtisztelt a látogatásával
képek már vannak
videók lehet h nem is lesznek az egyik úthibán (még az út elején) elmozdult a kamera... így a műszerfal remekül látszik, de az előttem haladóknak kb. a hátsó kerekét vette
Másfél óra anyag, hamarosan áttöltődik a gépre. És kiderül az igazság
Nem szoktam ide beírni
De mivel szimpatikusok voltatok nekem néhány tanáccsal segítek:
1.Az akksiból vedd ki a fütyülőt.
2.Ne fogdosd csak max 2mp-ig.(mp=secundum)
3.Tegyél bele hideg savat.
4.Legyen nállad Duracell tölthető akksi az majd felveszi a töltést.Ha nem akkor vedd föl te.
Remélem tudtam segíteni
További szép estét
Ui:Sorry
13 a gyári Yuasa, fekete , zárt akksi.
nem hozzád való,buzi vagy ...vagy má efelejtetted
.
Épségben hazaértem énis jelentem, de történt némi malőr...
Írtam már régebben hogy szarakodik az indítással a gép néha, ma ezt tapasztalhattátok is, pl a benzinkutakon. A másik dolog, hogy éreztem néha ilyen rothadt szagot, azt hittem belemászott valami egér, és megdöglött, vagy tárgyába hajtottam Nahát a lónak a faszát, az akksiból jött ez a szag.
Következőként nézett ki a dolog:
- sipolt az akksi
- az aksi annyira felmelegedett, hogy kézzel 5-10mpnél tovább nem lehetett fogni
- az aksiból a felforrt sav kifolyott
- már nehézkesen indult a motor - nem volt ami felvegye a töltést
Kérdés: Tehetett- e ez a motorban kárt, úgymint fesszabályzó, stb?
Itthon már megsem moccantotta az öninditót, és az index is összevissza ment. Gondoltam arra, hogy a blokktól forrósodott fel, de ez kivan zárva, az aksit nem melegitette a blokk.
Na szép estét
Ja, Kutya, mennyiért van egy NEM toplite aksi?
Lehet veszek egy kawát
Az a fekete zizzer teccett
Lehet kapni 160.LE-sbe?
Nya,mi is hazaértünk egészbe.
köszi a mai napot,frankó volt minden,kivéve Ramm szerencsétlen 1 kerópróbálkozásait
Kicsit már hideg volt hazafelé, de ennyi belefér. Mindjárt megyek is veszek egy forró fürdőt!
képek már vannak
videók lehet h nem is lesznek az egyik úthibán (még az út elején) elmozdult a kamera... így a műszerfal remekül látszik, de az előttem haladóknak kb. a hátsó kerekét vette
Másfél óra anyag, hamarosan áttöltődik a gépre. És kiderül az igazság
Remélem az idén még gurulunk pár ilyet.
Az első szezonzáró kész, jöhet a következő .