1. Etap - Budapest - Sahy - Zvolen - Bansky Bystrica ( aki Magyarkodni mer, megütöm ! Azért írom a szlovák nevén, h Coyot követni tudja ) Itt pihenőt tartunk, kb. fél óra.
Figyelem - Zólyomba érve a "Banska B. és Ruzomberok" táblákat kell követni ! Első lámpa balra, majd az autóútról jobbra !
Jó a kérdés. Én minden évben leírom = mindenki, minden alkalommal LESZARJA hogy mit ugat az öreg Kutya...
Szóval, a Tátra: egy évvel ezelőtt a ZZR-esek is megtapasztalták, hogy ott BÁRMI megtörténhet, ami az időjárást illeti.
Kifelé kellemes 17-18 fokban motoroztunk délelőtt, amiből délre lett vagy 8-9... ...de ebéd után, már megint teljesen jó motoros időben faltuk a kanyarokat.
Másnap dettó - amíg este Teplicén húsz fokban motoroztunk, addig délben a Csorba tónál még 4 ( azaz NÉGY! ) fok volt !
Aki ott volt emlékszik: én osztottam a hátsó dobozból a téli kesztyűket, mer' mindegyik azt mondta induláskor " még hogy fagyni fog ?! ööö...én azt hittem a Kutya csak viccel... "
Szóval nem szégyen: a 20 fokba le lehet venni a meleg holmit, viszont a reggeli csípős időben kurvára hiányzik ha mégis otthon marad...
Brembo teszten vótunk, Áronnal, meg a rosszéletű Hoddással
Tátra:
1, csapat : 2oo9.09.11 -től, 13 -ig.
Résztvevők : Ramiék, Tsanyiék, Lacibá (kérdőjeles) Dr. T (Zx10), RamAir Atti,Coyoték ZX-9R
Bp. től kb 300 km lesz ( itt a térkép, magától kb 400 )
Budapest - nagyrészt napos, csapadékmentes idő, gyenge légmozgás, 27 fok
Tátra - éjjel ködös, napközben túlnyomó részt napos idő, éjjel 2-7, nappal 18-21 fok.
Inkább mennyé oszt tanujjad a hátsókerekezést
ruha farmer és 1 bőrkabát mint tavaj...de én kemén vagyok ..te ötözz fe rendesen me lekap a szél a vasró
1. Etap - Budapest - Sahy - Zvolen - Bansky Bystrica ( aki Magyarkodni mer, megütöm ! Azért írom a szlovák nevén, h Coyot követni tudja ) Itt pihenőt tartunk, kb. fél óra.
Figyelem - Zólyomba érve a "Banska B. és Ruzomberok" táblákat kell követni ! Első lámpa balra, majd az autóútról jobbra !
Térkép - első etaphoz.
2. Etap : Banska Bystrica - Donovaly - Ruzomberok
Végig egyenesen, gyönyörű helyeken, szerpentineken .
Térkép a második etaphoz.
3. Etap : autópálya Csorba tóig. Strebske Pleso táblánál kell balra fordulni. Fent a "T" kereszteződésben pedig jobbra.
Térkép a 3. etaphoz.
4 Etap - végig 'balra tarts' Tatranska Kotlina az útirány ( a szállásunk a Kotlina utáni falu - Zdiar )
Térkép 4. etap , érkezés a célhoz.
Olyan jól hangzik, hogy csorog a nyálam...
Szóval, a Tátra: egy évvel ezelőtt a ZZR-esek is megtapasztalták, hogy ott BÁRMI megtörténhet, ami az időjárást illeti.
Kifelé kellemes 17-18 fokban motoroztunk délelőtt, amiből délre lett vagy 8-9... ...de ebéd után, már megint teljesen jó motoros időben faltuk a kanyarokat.
Másnap dettó - amíg este Teplicén húsz fokban motoroztunk, addig délben a Csorba tónál még 4 ( azaz NÉGY! ) fok volt !
Aki ott volt emlékszik: én osztottam a hátsó dobozból a téli kesztyűket, mer' mindegyik azt mondta induláskor " még hogy fagyni fog ?! ööö...én azt hittem a Kutya csak viccel... "
Szóval nem szégyen: a 20 fokba le lehet venni a meleg holmit, viszont a reggeli csípős időben kurvára hiányzik ha mégis otthon marad...
Addig is egy kis kedvcsináló :
- ZZR-ek menni észak...2008
- 3 motorral a Tátrában és környékén - 2006
Tátra:
1, csapat : 2oo9.09.11 -től, 13 -ig.
Résztvevők : Ramiék, Tsanyiék, Lacibá (kérdőjeles) Dr. T (Zx10), RamAir Atti,Coyoték ZX-9R
Bp. től kb 300 km lesz ( itt a térkép, magától kb 400 )
Meg milyen ruházat kell még?A motoroson kívül.
Na jól telefostam a topicotokat
Jelkezek.
Budapest - nagyrészt napos, csapadékmentes idő, gyenge légmozgás, 27 fok
Tátra - éjjel ködös, napközben túlnyomó részt napos idő, éjjel 2-7, nappal 18-21 fok.