Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép kismotor!
Jó lenne valami hasonló csak 600asba!
kislány? gratulálok!
énis gondolkozom, lehet külföldiából kéne intézni a köv. projektet. bonyolult a dolog?
Ma reggel kérdeztem a "forrást" - ők már finomítottak az eddigieken ( szombat hajnalra, a középső országrészben reggelre ) mondták az esőt - délre már száraz, részben felhős időt rajzoltak.

Holnap reggel frisset nézek, és megbeszéljük!
ja és rajta ülve kell nézni a láncfeszességet! !
Ha igen, akkor ez a szimó überbazdmeg módon veszi 100-nál a kereket
Svájcból jött a kislány.
A 15mm kurva kevés ! A legnagyobb kilengése legalább 25-30 mm legyen.
Állórész csere, de előtte érdemes kompressziót mérni a hengerekben.
Szia
Nekem is szerezhetnél a kicsiny helyett egy nagyobb zz-t nem baj ha pár évve idősebb csak energy legyen benne!
Amugy akkor mi lesz a találkozóval?szombatra szar időt mond mindenhol:(
nejópofizzá hova megyünk pénteken?
Jól megnézted?
Nem egy V1-es Simson-ra építették rá a szoknyákat?

Grat!
azt a csillagromboló rakétát ez most akkor egy 1000-es ZZR?

hol vettétek? 500EUR kicsit sok
Túlzás...

Most akkor mi lesz a vezérgéppel?

egyébként nagyon bírom ezeket a régi gépeket, grat

enyémZizi:
beszarok ha még láncot is köll cserénem , szinte új a szett, remélem nem fossta el magát, szal akkor csak a csapágy lehet... bár töredelmesen bevallom tegnap állítottam a láncfeszességen 1 picit, most olyan 15 mm kb. Mong Zoli ránézett a masinára Ő javasolt 1 feszesség állítást...
tegnap vásárolni voltunk... 500 EUR...túlzás volt ?
a 14-es 16.7oo.- (22.5oo.- a listaára) Banner.

a 12-es cikkszáma nem ismert yt12a-bs lesz az - az 16 rugó, gyári Yuasa.

Van mindkettő.
vagy ilyen: y12a-bs ?
Szép napot Zizik!
Kutya: YTZ14-s akksid van-e mennyiért?
Köszi
Forgasd meg lánc nélkül...ha akkor is jön a hang, akkor az egyenetlen/túl feszes lánc megette a kis lánckerék tengely csapágyát.
Ha csak lánccal együtt, akkor valszeg láncszett csere. Nekem akkor lett ilyen hangja anno a 4kilósnak... az új szettel mexűnt.
Jó reggelt Hölgyeim!

az van, hogymá én is unom, hogy megint kérdezősködöm, de Zizi megin' produkciózik...
Az elejében a zörgés egyértelműen a féktárcsa, az olyan, meg kell szokni.
viszont, tegnap csapattuk kicsit országúton, autópályán ( dekirályvolt ) namost 70-80-90 körül olyan hangja van a gépnek mint a lentkerekes autónak... Kerékcsapágyaknál sztenderen ellenőrízve nem érezhető probléma, annyi csak, hogy a hátsó kereket megforgatva az első lánckeréktől komoly zajok jönnek...
JA fogyasztás 6 L városi pirinckázással... hamarossan megkapja a szinkront, meg a hátsó menesztő gumi cserét...
A lendkerekesautóhangról vélemény?

Üdv,
A.
Kaposvár? Ha kicsit nagyobbat lépek az ajtrón kifelé már ott is vagyok. Hát igen a 66-os kurva szép csak a Zútminőség és az állandó porfelhordás szokott gáz lenni. A sásdi hullámvasúton meg már köllött kormányt elrántani dombom előző játékos miatt

De hát mi itt élünk
Szia

Köszönöm a válaszod, és mivel lehetne orvosolni a problémát?

További szép napot
Csak a SEL Merci hiányzik... meg Pamela a zuhanyzóból
Nincs közel (Kaposvár mellé kell lemotorozni) viszont kurvanagy utakat is találtam - szóval össze lehet kötni egy (kicsit) korábbi indulással a pestieknek (maga meg igazán elénk jöhetne mondjuk Tamásiba ) és akkor együtt vissza, Kaposvár - 'Route 66' - a sásdi hullámvasút, Orfű stb...

Én csak figyeltem...és a csajszi iszonyat tájékozott volt Magyar/olasz motorokban egyaránt.

Az azért mutat valamit, hogy egy '1o-es évekből (!) származó, 95% -ban eredeti vas is van a kiállításon
yes-yes, Áron tényleg jófej!
Használt öcsém használt. Hát Úgy nézek ki, mint a Bobby Jújing?