Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sugár boy
Innentől Kutya OFF - eltűntem , elhozom a piákat, meg a mai napra tesztre kapott BikePpro kamerát
Bármi van, akkor sms - itten száz ágra nap, továbbra is
Ja!Szétbasz az ideg
Tököm tele van hogy nem jön össze semmi,szétázni meg nem akarunk.
OK!
Nyoc ker, felhők gyorsan vonulnak, szitál kicsit az eső.
Mi lesz-legyen?
Rammstein: mivel ott volna elvileg a találka, időjárás update-ot kérünk
Nincs mese...szar helyen laksz azért erősen sajnáljuk, hogy most (a jó akksival is) meghiúsul a történet
Csörögj meg ha indulsz - van délutánra egy "kis" meglepi a társaságnak, arra sztem be tudsz csatlakozni dél-egy körüli indulással is.
Gyönyörű,láttad a viharsarkot?
Ha délutánra kitisztul,lehet hogy legurulunk.Meddig tart a buli?Van egyáltalán valami terv erre?
Akkor MOST indulj!
Az időkép szerint ez elvonul ( kb fél óra) utána vad napsütés itten most is.

vonulafölhő
Vajon honnan ? Remek dolog amúgy - egyszer átázik, onnantól "vízálló" - vagyis áll benne a víz, napokig nem szárad ki tisztességesen
az eső
itt érden szakad jelenleg
Oké, bár hallottam tapasztalatokat a szarrá ázott bőrdzsekiről!
ifás póló evidens
Én Cordura - de mindenki azt csinál amit akar
Áttehetjük jövő szombatra is - de akkor én már Zdiarban leszek, a többi elvetemülttel... kijöttök Ti is ?
Szerintetek bőrdzsekibe vagy cordurába induljak el?
Kicserélhetjük
10:45 -11:00 között GP kuton vagyok!
Indulok.
Késő lefújni?Jövő hétvége?
Még nincs nálam az új betét (akkor ki is cseréltem volna ) de ha mindenáron melózni akarsz, egy fagyállócserét összedobhatunk a MOL-on úgy is jön a tél
8-ason megyek, átmegyek a városon, és akkor tuti megtalálom. Egy telszámot majd dobj smsben, mert összetörtem a a telóm és elveszett minden szám.
Kutya. ! Hozd el az új betéteket, kicseréljük benzinkúton Persze csak viccelek, de nem lenne nagy mutatvány az sem.
Jó reggelt!
Nálunk még elég vastag a felhőzet, de a nagy szélben vonul elfelé!
Sajnos ez a látvány elkedvtelenítette a plusz két embert, aki jött volna vele, úgy hogy egyedül megyek!
Úgy látszik a divatmotorosok cukorból vannak!
update : Élőkép, 8:50 -

a felhők felszakadoztak, az út felszáradt: kb. 19 fok van, az ég tiszta