Öten elférünk autókában...és esélyes h még egy autó csatlakozik.
Szóval vagy autóval elgurulunk ( kb. 20 perc ) vagy motorral ( élménydús az út arra is ) és ott az autóban átöltöztök.
A leg"kényelmesebb" pályán megyünk, h ne egy fullasztó roham legyen, hanem élmény. ( Én is kb. 50% -os erőnlétben vagyok csak egyelőre, szóval hard-pályát kihagyjuk most )
Amiről indítóztunk, az egy autó aksija volt kiszerelve, tehát kocsi a környéken nem volt, de amint lehúztuk a kábelt, vége volt a dalnak. Ezt az aksit nemtudom feltölteni, mert már sav sincs benne sok, az a csizmámon van/volt nagyrészt Remélem tudok egyet kölcsönkapni, de ebből úgyis új lesz.
sétálni fogunk? tavaly voltam a peredájzban és szép volt nem mondom, de kidöglöttem mint állat....igaz ebbe besegített a hajnal 3 kori lefekvés kevéssé szomjasan.... tehát akkor szombaton nem motorolunk hanem mászkálunk.....hogy megyünk el a sétahelyig?
Mégis csak motort kellett volna venni nem (bár a márkát már sikerült eltalálni)?
Viccet félretéve sajnálom, ezért szeretem, hogy a ZZR -ben (legalábbis ami nekem van) nincs túlbonyolítva semmi, nincs tele felesleges elektronikával és karbis.
Húú wazze, örök hálám a felajánlásért is Most már nem sürgős, szóval bőven jó a Tátra után, 23-ig vagyok Magyarországon után egy hétig lelépek. De össze tudjuk hozni, Spannifert embert meg pallót tudok szerezni helyben
Dőlés érzékelő csere után se működik....Biztosítékok cserélve, próbáltuk bebikázni is. indítózik meg minden de még egy halvány beröfögés sincs...
Írtam Áronnak tud-e trélerest/utánfutóst/nagy mikrobuszost, mert még felvitellel is olcsóbb játéknak igérkezik mint mint a vaslokvakban ahol 10 fölött a műszeres diagnosztika...
Mocsok mód sajnálom a Szelidi kihagyást, és igazából ez dühít, nem az hogy nem indul ez a dög
Az a benzin kicsit karcsú,vagy kurva jó fogyasztású motorral számoltad!
Szerintem úgy 10-11 rugó a benya,Pest-től,nekem meg jóval több!
Érdekel bennünket a dolog,a Heni ha el tudja intézni akkor vevők vagyunk rá!Csak Ramm-tól messze szállásoljatok.
Autópályadíj : 0 Ft
2x300 km benzin : 6000.- Ft
Szállás (2oo8 -as ár) : 6800.- Ft (4 vendégéjszaka)
Belépők : kb. 2000.-
Étkezés : igény szerint - komoly adag főétel, tavaly 1000.- Ft -ba került. Egy embernek több mint elég. ( 4 főétkezés = 8000.- )
Tehát napi két meleg étkezéssel, számolva kb. 12EFt / fő a két és fél napra, két éjszakai szállással.
( vagy mehetünk májuban is, olyankor szép havas a táj
Hogy lesz az indulás?
Pontosan mikor,és hol,mert Heni még pénteken dolgozna.
Persze ha úgy alakulna el tudja cserélni
Ja,nekünk elég egy egyágyas szoba is!
futár merre hol?
Szóval vagy autóval elgurulunk ( kb. 20 perc ) vagy motorral ( élménydús az út arra is ) és ott az autóban átöltöztök.
A leg"kényelmesebb" pályán megyünk, h ne egy fullasztó roham legyen, hanem élmény. ( Én is kb. 50% -os erőnlétben vagyok csak egyelőre, szóval hard-pályát kihagyjuk most )
Viccet félretéve sajnálom, ezért szeretem, hogy a ZZR -ben (legalábbis ami nekem van) nincs túlbonyolítva semmi, nincs tele felesleges elektronikával és karbis.
Remélem Áronék gyorsan orvosolják a problémádat.
Két hét múlva megyek le Hozzád, ha kell akkor futóval.
Írtam Áronnak tud-e trélerest/utánfutóst/nagy mikrobuszost, mert még felvitellel is olcsóbb játéknak igérkezik mint mint a vaslokvakban ahol 10 fölött a műszeres diagnosztika...
Mocsok mód sajnálom a Szelidi kihagyást, és igazából ez dühít, nem az hogy nem indul ez a dög
ZZR 1100-ra nem tud valaki indexbúrát? (91)
ZZR 1100-ra nem tud valaki első indexbúrát?
( igaz, nekem a kinti tempóval meg szokott állni 5L alatt, amivel csak 8-9000, de számoljunk kényelmesen )
Szerintem úgy 10-11 rugó a benya,Pest-től,nekem meg jóval több!
Érdekel bennünket a dolog,a Heni ha el tudja intézni akkor vevők vagyunk rá!Csak Ramm-tól messze szállásoljatok.
Magának nem kell odaáig bejönni, az autó miatt az új M0-on megyünk, ott is becsatlakozhattok ( M0 új szakasza, Alacska pihenőhely, kb. fél 4 kor )
Autópályadíj : 0 Ft
2x300 km benzin : 6000.- Ft
Szállás (2oo8 -as ár) : 6800.- Ft (4 vendégéjszaka)
Belépők : kb. 2000.-
Étkezés : igény szerint - komoly adag főétel, tavaly 1000.- Ft -ba került. Egy embernek több mint elég. ( 4 főétkezés = 8000.- )
Tehát napi két meleg étkezéssel, számolva kb. 12EFt / fő a két és fél napra, két éjszakai szállással.
( vagy mehetünk májuban is, olyankor szép havas a táj
Pontosan mikor,és hol,mert Heni még pénteken dolgozna.
Persze ha úgy alakulna el tudja cserélni
Ja,nekünk elég egy egyágyas szoba is!
Természetesen 1700/fő.