Hai for everybodry !
A segítségeteket szeretném kérni !
Zizzer 600-as '94-es évj. -hoz keresek feszszabályozót !
Van esetleg valakinek egy fölös darab ?
- Ramm.. (csakhogy legyen 1 motorkerékpár is ottan) pidza..most is
- Peeter +2 fő (pizza)
- kicsizolika (pizza)
- themey (pizza)
- tHUNder (pizza - hogy ne különcködjek )
Székesfehérváron találkozzunk a Seregélyesi úton (kivezető a 62 -es re) a kék-fehér GP kúton (Székesfehérvár vége táblától kb. 3-500m balra). Ez szerintem neked is jó lenne.
Indulás 11 -kor, de kb. 50 kilométer a táv, így a tempó nem igazán lesz kreszközeli (érkezés Dunaújvárosba 11.30.).
NOS, az időjárás megpróbált ijesztgetni minket - sikertelenül péntek reggel van, ahogy ígértem a mostani jelentések alapján döntünk a holnapi napról.
Nos a reggeli/délelőtti órákra elvonul az eső, a front mögött reggel 17 délre 21-23 fok , és változó felhőzet mellett, de teljesen száraz idő várható.
Kérek mindenkit, hogy MA beszéljék meg a találkozó helyeket / időpontokat (pl.fehérvár) és holnap várunk mindenkit !
Szóval Zizzentek : Gooooo , irány Szelid !
Szelidi - tó , szept. 5 , ZZR - szezonzáró :
Étkezés helyben - Pizza 0.3 négyzetméter pizza / 3 fő
8-as/62-esről : (fehérvár, 11 óra)
- Tibizzr
- &rash - Fehérváron hol? Nekem mondjuk a legegyszerűbb ha egyenesen megyek Dunaújvárosba
- RamAir
6-os/M6-os (OMV kút, fél 12)
- Bituman - Pizzzzaaaaa
- Kutya. - (pizza)
Pest/környéke Érd 11 óra:
- Peeter +2 fő (pizza)
- kicsizolika (pizza)
- themey (pizza)
Solt - Mol Kút - 12h:
-Coyot+Heni(pizza) most be fog indulni
+AYAmaha (pidza) így jó Kutty ?
+ Lacibá+né Suzuki
NOS, az időjárás megpróbált ijesztgetni minket - sikertelenül péntek reggel van, ahogy ígértem a mostani jelentések alapján döntünk a holnapi napról.
Nos a reggeli/délelőtti órákra elvonul az eső, a front mögött reggel 17 délre 21-23 fok , és változó felhőzet mellett, de teljesen száraz idő várható.
Kérek mindenkit, hogy MA beszéljék meg a találkozó helyeket / időpontokat (pl.fehérvár) és holnap várunk mindenkit !
Szóval Zizzentek : Gooooo , irány Szelid !
Szelidi - tó , szept. 5 , ZZR - szezonzáró :
Étkezés helyben - Pizza 0.3 négyzetméter pizza / 3 fő
8-as/62-esről : (fehérvár, 11 óra)
- Tibizzr
- &rash - Lehet nem egyedül, és akkor felszolgálók sem kellenek
- RamAir
6-os/M6-os (OMV kút, fél 12)
- Bituman - Pizzzzaaaaa
- Kutya. - (pizza)
Pest/környéke Érd 11 óra:
- Peeter +2 fő (pizza)
- kicsizolika (pizza)
- themey (pizza)
Solt - Mol Kút - 12h:
-Coyot+Heni(pizza) most be fog indulni
+AYAmaha (pidza) így jó Kutty ?
+ Lacibá+né Suzuki
köszi a választ, erre gondoltam én is, csak gondolom jobb megkérdezni mert nem az én mocim csak vasárnap lehet megveszem, meg amúgy igen , kell neki egy karbi szinkron. Nekem legutóbb motoron akkor volt rossz az alapjárat amikor már igényelte a felújítást, csak ez most más szitu. mégegyszer köszönöm a választ
Olajcsepergés: tömítéshiba. Ugrálós alapjárat: karbiszinkron mikor volt? Amúgy nekem is ugrál, ha azt érted alatta, hogy hidegen feljebb kell csavarni, ha bemelegszik, akkor meg mehet lejjebb. Én belőttem a meleghez, és szívató rajt van amíg el nem indulok
hali, azt szeretném kérdezni h milyen probléma lehet egy kawasaki zzr 400-asnál ha a bal oldal dekliből nagyon ritkán cseppen az olaj, meg ugrál az alapjárat. Válaszokat köszönöm.
Nekem még egy hét mire ideér. Elvileg Showa, de ezredesbe való, csak 90 fokkal el kell forgatni a fesz szabályzót hozzá, ami csak csavarozás hál istennek
A segítségeteket szeretném kérni !
Zizzer 600-as '94-es évj. -hoz keresek feszszabályozót !
Van esetleg valakinek egy fölös darab ?