Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de most jöttem be a motortól, kicseréltem, leszaladtam Paksra, s vettem egyet. Már kész is. DE a csavarok kivétele nagy szívás volt. Úgy bele voltak gyógyulva, s még ragasztva is, valami rózsaszín vacakkal, de aaz erő győzött(rá álltam, úgy indult csak meg)

De legalább kész van.

Azért meghegesztetem a régit, tartaléknak még jól jöhet.
320*240-es képméret kissé behatárolta a lehetőségeket....Szitanyomásra körberöhögnek, de transzferfólián méret azonosan hozni fogja a 80-as évek felbonátását, szóval igazi "authentik" lesz a téma Azé ha ügyködsz ezen, egy tiszteletbeli példányra befizetek, hátha Kutya vagy Travolta dedikálja
ha van olyan balek aki ingyé bevállalja jó lősz, köszi!
Akkor inkább itt. Az ingyen dolog általában olyanok, amennyit fizetsz értük
egyértelműen megmondom, hogy háde háde! most akkor melyik vagy Te: noreplay.pizza.hu, rendeles.teletal.hu vagy vagrig.habib.com a kanalas viagrával?
Itt A Tokaj Csomagban? Nem gondoltál erre Vagy Tokajban. Bár Kutya hozzád közelebb van Lehet ö hamarabb megcsinálná
Hát a freemailedben wazze,...Nem küldhettem úgy, hogy ráfestetem egy döglött halra
Küld el az enyépet is meghegesztettük. Valóban nem tiszta alú mert egy kicsit kihabuik és a felület lyukacsos lesz, de eddig még birta az enyém. Igaz nem ugrálok rajta
monnyad má meg hóóóó a kéééép?
Mikó?
Hali Jön valaki Tokajba? Ott leszek igaz paripa nélkül
Hajjaj

MOndjuk iváncsi vagyok mi lesz a motordesignom végleges kinézete. Az er-6n idomok szíre fújt doboz, és már agyalok a hátsó sárvédő színre fujatásán is....de nem akarom, hogy búcsús legyen a bringa
Nyugi, így is takarodott mindenki előlem tegnap Sikerült a HRinges bő 130 km -es túrát Óra'húsz alatt lefutni, az útközbeni pisi/kaja-szünetekkel együtt
Ha már van villogó a mocin, lehet egy rejtett sziréna se ártana....és a pályán kiürülne előtted a sáv

Nem gondolkoztál még ámerikai rendőrségi festésben? Nagyot ütne
váááá... megjött a gumááááám !

Elöl 120-60, Diablo Strada, hátul 150-70 PilotRoad2 : a gumis felejtsen el a következő 15ezer Km-re
Na wazze nagyon szívesen élnék a meghívással, de szombaton egyszerre Szelidi Tó és Tokaj csak rohanás lenne....Viszont a következőre, vagy disznóvágásra szívesen nevezek :

Most hogy láttam magam pályán kanyarodni kívülről A locsi fecsi meg hibázik
Semmi gáz - sőt vmikor jövő héten (sztem 19 én) megyek is Pécsre
Chateau Pajzos

Pénteken beugrunk Áronhoz az Er-6n idomokkal, és még nincs megbeszélve vele hogy mikorra, de remélem a következő hétre elkészül. Itt kéne neked elhozni (anyagiak nem lesznek mert előre fizetek), és akkor 20.-án elhoznánk tőletek, mert gondolom Áronéknak is kell némi szünet
15 -én.
Melyik hétvégén? Szombaton valakinek már hárslevelűt kell kóstolnia
Neked bármit, tudod... egyébként Tokajból (és most vernek meg az Aszú pártiak) a Tokaji Fordítás ami mindent visz...életemben ne mittam még olyan jó édes bort
Tényleg: hétvégén nincs csatlakozni "tiszteletbeli tagként" a Szelidi LFP partyhoz ?
ahha. na ezé kell jó alu heggerő, aki ezt tudja én lábtartómat is megheggelték régebben, meg még a deknit is, nem panaszkodtak rája...
Húú. ..

Egyébként mondtam már hogy a rokonság Tokaji? Véletlenül pont a jövő héten megyünk arrafelé, és a sok napos ünnep miatt lehet kérnék egy szívességet, ha 20.-n Dunaújvárosban lesztek még

Oszt legfelejebb megkóstol az asszony nem bóti aszút, esetleg furmint vagy hárslevelű jöhet még szóba
nem, nem olyan, ha a képen megnézed, ennek allul is van egy tartó résza, s az is eltört.