Köszi, de most jöttem be a motortól, kicseréltem, leszaladtam Paksra, s vettem egyet. Már kész is. DE a csavarok kivétele nagy szívás volt. Úgy bele voltak gyógyulva, s még ragasztva is, valami rózsaszín vacakkal, de aaz erő győzött(rá álltam, úgy indult csak meg)
De legalább kész van.
Azért meghegesztetem a régit, tartaléknak még jól jöhet.
320*240-es képméret kissé behatárolta a lehetőségeket....Szitanyomásra körberöhögnek, de transzferfólián méret azonosan hozni fogja a 80-as évek felbonátását, szóval igazi "authentik" lesz a téma Azé ha ügyködsz ezen, egy tiszteletbeli példányra befizetek, hátha Kutya vagy Travolta dedikálja
Küld el az enyépet is meghegesztettük. Valóban nem tiszta alú mert egy kicsit kihabuik és a felület lyukacsos lesz, de eddig még birta az enyém. Igaz nem ugrálok rajta
MOndjuk iváncsi vagyok mi lesz a motordesignom végleges kinézete. Az er-6n idomok szíre fújt doboz, és már agyalok a hátsó sárvédő színre fujatásán is....de nem akarom, hogy búcsús legyen a bringa
Nyugi, így is takarodott mindenki előlem tegnap Sikerült a HRinges bő 130 km -es túrát Óra'húsz alatt lefutni, az útközbeni pisi/kaja-szünetekkel együtt
Na wazze nagyon szívesen élnék a meghívással, de szombaton egyszerre Szelidi Tó és Tokaj csak rohanás lenne....Viszont a következőre, vagy disznóvágásra szívesen nevezek :
Most hogy láttam magam pályán kanyarodni kívülről A locsi fecsi meg hibázik
Pénteken beugrunk Áronhoz az Er-6n idomokkal, és még nincs megbeszélve vele hogy mikorra, de remélem a következő hétre elkészül. Itt kéne neked elhozni (anyagiak nem lesznek mert előre fizetek), és akkor 20.-án elhoznánk tőletek, mert gondolom Áronéknak is kell némi szünet
Neked bármit, tudod... egyébként Tokajból (és most vernek meg az Aszú pártiak) a Tokaji Fordítás ami mindent visz...életemben ne mittam még olyan jó édes bort
Egyébként mondtam már hogy a rokonság Tokaji? Véletlenül pont a jövő héten megyünk arrafelé, és a sok napos ünnep miatt lehet kérnék egy szívességet, ha 20.-n Dunaújvárosban lesztek még
Oszt legfelejebb megkóstol az asszony nem bóti aszút, esetleg furmint vagy hárslevelű jöhet még szóba
De legalább kész van.
Azért meghegesztetem a régit, tartaléknak még jól jöhet.