Oksi, köszi!
Bár lehet hogy a 6 utánból 6 elött lesz, mert még nem tudom, hogy meddig melózok. 2-kor felhívlak egyeztetni, csak akkor tedd meg nekem légyszi, hogy beviszed a munkahelyedre.
Mennyibe áll most az ára a font árfolyamot tekintve?
Ha előtte rácsörögsz, akkor mindenképp.
Én a 4kilóson vágtam bele gumibelsőt (igaz elsőre szar lett) de megoldotta eladás előtt ( 2-3 ezret mentem is vele) a problémát.
akkor a karbi szinkron alkalmával ezt is orvosolni kell... Ha esetleg Áronékhoz viszem ( asszem őket ajánlottad ) fel vannak készülve egy ilyen műtétre? Alkatrész szempontjából...
A 7.-e után mikor lesz még Kawa nap a ringen? Lehet azt már tudni?
Más:
Szakmai kérdés:
Tegnap megtisztítottam a paripát, azt vettem észre, hogy a lánckeréknél van egy kis holtjáték előre-hátra. Mivel még lámer vagyok, adódik a kérdés. Normális ez kéremszépen?
De ha ebay-ezni akarsz akkor regisztrálj (nem muszáj a németen, megteheted az angolon vagy amerikain is) és okvetlenül a paypal.com -on is (internetes fizetés közvetítő, nem kerül semmibe a vevőnek). Oda kell egy bank-, hitel-kártya vagy egy bank számla. Kicsit bonyolultnak néz ki de csak az elején . Sok jó cuccot lehet venni és a paypal meg garanciát is vállal a fizetésekre asszem 2000 dollárig.
93-tól 8 csavaros. Ha gondolod én megrendelem neked. Gyorsan jött Kutyáé is, egy hét, csak én nem vagyok jövő héten. De ha adsz egy tel számot megkérem szóljanak neked ha megjött és viheted is.
tetszik nekem ez a füstszinü de enyém az 8 csavaros ez is jo lenne rá? meg hogyan tudok én rendelni tudok regisztrálni ebay.de-re? huztam dolgozni szép napot
Ennek is van íve (még ha nem is látványos) , ha minimális hátszéllel mész, akkor még a magas kormánnyal is 160-ig szélcsend...
Ha szembeszél van, akkor 120-ig csend, utána hirtelen, 10 km/h-ként emelkedik a szélzaj és a szél ereje is: de messze nem annyira, mint a gyárival (még így sem, hogy kb 8-9 centivel magasabban vagyok ezzel a kormánnyel)
Jah: és érdemes rá élvédőt venni - én tegnap színtelenből vettem egy 70 centist (elég az egész plekóra) és csak egy ezres volt.
Jól mutat, nem sérül a plexi széle ha elér vmit, és nálam a vágás nyomait is szépen takarja.
Ha valakinek kell, még van egy szál (csak párban tudtam venni, 2 x 70 centi árulták, 2 rugóér' )
A plexit még meg kell rendelni, vagy van nálad raktáron?
Bár lehet hogy a 6 utánból 6 elött lesz, mert még nem tudom, hogy meddig melózok. 2-kor felhívlak egyeztetni, csak akkor tedd meg nekem légyszi, hogy beviszed a munkahelyedre.
Mennyibe áll most az ára a font árfolyamot tekintve?
Én a 4kilóson vágtam bele gumibelsőt (igaz elsőre szar lett) de megoldotta eladás előtt ( 2-3 ezret mentem is vele) a problémát.
legyen .
Köszi!
akkor a karbi szinkron alkalmával ezt is orvosolni kell... Ha esetleg Áronékhoz viszem ( asszem őket ajánlottad ) fel vannak készülve egy ilyen műtétre? Alkatrész szempontjából...
Típushiba, nem nagy ügy.
Melyik lánckerék?
Pedig én tisztára abban voltam, hogy igen!
Holnap, esti órákban zavarhatlak? 6 után... Elhoznám, és tiszta lappal kezdenénk.
A 7.-e után mikor lesz még Kawa nap a ringen? Lehet azt már tudni?
Más:
Szakmai kérdés:
Tegnap megtisztítottam a paripát, azt vettem észre, hogy a lánckeréknél van egy kis holtjáték előre-hátra. Mivel még lámer vagyok, adódik a kérdés. Normális ez kéremszépen?
Néhány kép az első közös fürdés után
Thunder, tudsz nekem segíteni az e-bay-es rendelésben?
Ha szembeszél van, akkor 120-ig csend, utána hirtelen, 10 km/h-ként emelkedik a szélzaj és a szél ereje is: de messze nem annyira, mint a gyárival (még így sem, hogy kb 8-9 centivel magasabban vagyok ezzel a kormánnyel)
Jah: és érdemes rá élvédőt venni - én tegnap színtelenből vettem egy 70 centist (elég az egész plekóra) és csak egy ezres volt.
Jól mutat, nem sérül a plexi széle ha elér vmit, és nálam a vágás nyomait is szépen takarja.
Ha valakinek kell, még van egy szál (csak párban tudtam venni, 2 x 70 centi árulták, 2 rugóér' )
Ez az a fajta plexi, ami neked is volt egyszer a motorodon, ami nagyon púpos volt?
Megnéztem Kutyáét, és az nem tűnt nagyon annak.