Heggelni? Itthon mindenre jó három anyag: Pillanat ragasztó sziloplaszt és szigetelő szallag. Ezzekkel összeraksz egy motort ami keveset futó nem dohányzó nőcié
Szóval reggelre eldőlt a motorom, besüllyed a föld alatta az esőtől, jó tudom, tehettem volna máshová, de ezt hagyjuk.
Szóval letört az a picsa fém tartó, amin a lábfék van, illetve a lábtartó.
Nem tudja valaki, hogy olcsón hol lehetne ilyet beszerezni, mert egy bontót felhívtam, Kakasdon, ott 12-őt mondtak rá. Most vettem a mocit, 1 hónapig volt szerelőnél, s 120-at hagytam ott, kicsit elegem van a ráköltésből. Ha nem találok 4 alatt, akkor asszem ennyi volt idénre.
Valaki tud valami okosat mondani, hogy hol próbálkozzak?
Szerintem inkább akkor érkeztél. Mi meg akkor hagytuk ott kutyáékat. Kb a Mol kút előtt találkoztunk. De az is lehet, hogy mást láttam. mind1
Én asszem kinézek a kecskeméti gokartra gyakorolni kicsit.
De mintha egybe lenne avval a kis szárnyal, de azt is mindgyá megnézem
Tudja: akinek a bóti 5puttonyos az egyetlen borfajta, annak egy testes, száraz vöröset akár rögtön a lefolyóba is öntheted...tökmindegy.
Szóval össze kell trombitálni pár jófajta barátot, akik ismerik ugyan az édes borokat, de saját jókedvükből a száraz vöröset isszák
de 600-asé, remélem az is jó. Ha igen, akkor megyek is érte.
Szerintetek?
30 euro szallitassal, ebay: 300331084976
Heggesztesd meg!
Mondjuk amióta a konyhában parkol a motor sose dől el....
Ha vonakodnak (szoktak! ) akkor mondd, hogy ugyanilyet hegesztettek már, és a tulaj ajánlotta őket.
Szóval reggelre eldőlt a motorom, besüllyed a föld alatta az esőtől, jó tudom, tehettem volna máshová, de ezt hagyjuk.
Szóval letört az a picsa fém tartó, amin a lábfék van, illetve a lábtartó.
Nem tudja valaki, hogy olcsón hol lehetne ilyet beszerezni, mert egy bontót felhívtam, Kakasdon, ott 12-őt mondtak rá. Most vettem a mocit, 1 hónapig volt szerelőnél, s 120-at hagytam ott, kicsit elegem van a ráköltésből. Ha nem találok 4 alatt, akkor asszem ennyi volt idénre.
Valaki tud valami okosat mondani, hogy hol próbálkozzak?
Végig tudtatok menni a tervezett útvonalon?
Várjuk a képeket.
De azért vellkám hóm, Zizzentek!
Én asszem kinézek a kecskeméti gokartra gyakorolni kicsit.
Bár én sajna nem láttam belőle sokat.
Na majd jövőre a balatonringen!