Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem TISZTÁN alu, valami ötvözet...itt a fősuli oktató magnézium-alu...meg valami harmadik keverékére tipelt miközben varrta.
ár lehet, hogy mégis olyan!
De mintha egybe lenne avval a kis szárnyal, de azt is mindgyá megnézem
Még nem volt rá megfelelő 'társaság'

Tudja: akinek a bóti 5puttonyos az egyetlen borfajta, annak egy testes, száraz vöröset akár rögtön a lefolyóba is öntheted...tökmindegy.

Szóval össze kell trombitálni pár jófajta barátot, akik ismerik ugyan az édes borokat, de saját jókedvükből a száraz vöröset isszák
én az enyémet gyermekorvosként fogom eladni
hóóóóó van?
Kép oké?
Heggelni? Itthon mindenre jó három anyag: Pillanat ragasztó sziloplaszt és szigetelő szallag. Ezzekkel összeraksz egy motort ami keveset futó nem dohányzó nőcié
kimegyek és lefényképezem, pill
6kilósé sztem jó. de kérdezd meg tőlük nyugidtan.
nem ilyen
ja nem. acélt könnyebb hegelni nem? vagy kussoljak és szégyelljem magam, amiért nem figyeltem anyagismereten?
Elvileg találtam egyet, 4000-ért pakson
de 600-asé, remélem az is jó. Ha igen, akkor megyek is érte.
Szerintetek?
az nem alu?
Ez?:
30 euro szallitassal, ebay: 300331084976

Heggesztesd meg!
Bort-e ivott-e?

Mondjuk amióta a konyhában parkol a motor sose dől el....
A kakasdi bontós Baranya átbaszós vidék
Ha az alu lenne
egy jó aluhegesztő...
A fősuli műhelyében meg tudják hegeszteni
Ha vonakodnak (szoktak! ) akkor mondd, hogy ugyanilyet hegesztettek már, és a tulaj ajánlotta őket.
Ez van, és a tököm tele...

Szóval reggelre eldőlt a motorom, besüllyed a föld alatta az esőtől, jó tudom, tehettem volna máshová, de ezt hagyjuk.
Szóval letört az a picsa fém tartó, amin a lábfék van, illetve a lábtartó.
Nem tudja valaki, hogy olcsón hol lehetne ilyet beszerezni, mert egy bontót felhívtam, Kakasdon, ott 12-őt mondtak rá. Most vettem a mocit, 1 hónapig volt szerelőnél, s 120-at hagytam ott, kicsit elegem van a ráköltésből. Ha nem találok 4 alatt, akkor asszem ennyi volt idénre.
Valaki tud valami okosat mondani, hogy hol próbálkozzak?
Ja, hogy már fent van...
Üdv. és szép volt!
Végig tudtatok menni a tervezett útvonalon?

Várjuk a képeket.
Hát sajnáljuk is
De azért vellkám hóm, Zizzentek!
Szerintem inkább akkor érkeztél. Mi meg akkor hagytuk ott kutyáékat. Kb a Mol kút előtt találkoztunk. De az is lehet, hogy mást láttam. mind1
Én asszem kinézek a kecskeméti gokartra gyakorolni kicsit.
Az könnyen lehet mert akkor indultunk el Kutyával.
Bár én sajna nem láttam belőle sokat.
Na majd jövőre a balatonringen!