Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi rosszarcú embert egy képen Megnéztem a képeket tényleg fasza lehetett. A helyi leányzókról is jó lesifotók készültek :)
Ha köllene nézz szét az angol e-bay-en. Átlátszót láttam fillérekért, ha találsz valamit, szólj és megoldjuk okosba
sziasztok.
Eladó zzr1100.1995-ös.
Peeter szerintem téged láttalak a ringnél a hulladék műsor végén, amikor elindultunk haza. Kb 14:40-kor.
Maradt még valami látnivaló?
Na, ma elhoztam a mocit a szervizből, végre gurulhatok...
Mentem is pár kört.

Misi most miért mondod..., ne tagadd hogy a Kawasakidat elcserélted 100 kunára meg erre...
Nem, tHUNder intézte nekem is.
Üdv mindenkinek, elvileg egyben megérkeztünk, képek már mennek fel a Google-re, 20 perc és lököm a linket a kíváncsiaknak .
Jó volt, qrva jó szerpentines részeken mentünk, rendőrökkel csak integetve találkoztunk, eső csak első éjjel, mocik kifogástalanul viselkedtek, még a Szuzik is . Aki nem volt sajnálhatja .
Ja-ja!
Utána felvittem a célegyenes feletti állványra. Ott lelkesen mérte a részidőket. Éppen kiét, motor szín alapján: fehérek előnyben.
7végén megjártuk Kecskemétet. M0-on bemértek 80 helyett 130-140-el. Még jó, hogy nincs elől rendszám.

tHUNder túráról tudtok vmit? Most vannak horvátban?
Te szerválsz újat Hongkongból?
Nálam lesz az élvédőd a nagy plexire, szólj rám ha kiértél !
Csörgess meg ha indulsz, én kint leszek !
Hát a végét talán!
Nem baj, egy misét megér, hát ha még lesz valami...
Akkor holnap kint találkozunk, ha még addig marad valaki.
Zízíár forevör!
12:00 Talmácsi Motoros Iskola
13:00 Talma a Hondával 15kör
Végül élménybeszámoló
...hát nemtom ... talán a legvégét elcsípheted.
Ok. Ott leszünk.
Én úgy hallottam, hogy 13 órakor fog a Talma menni. Meló után én is kinézek, de én csak fél 3 felé érek ki. Akkor szerintetek még lesz valami?
Kb. 10-35 - 10-40
Tök igazad van matrica témában, de egész másról van szó. Egy haver miatt megyünk arra.
MOL kutat megtaláljuk. Hánykor lesztek ott?
Szerintem pályán gyertek: az M0-Hungaroring szakaszra úgy is kell matricát venni... ( legalább is szerintem nem éri meg azt a plusz fél óra kerülőt az a 700 Ft-os spórolás a matricán )

A többiekkel a találkozó az M0 új szakaszán, a 37 -es km-nél található MOL kútnál lesz. ( ahogy az M5-ösről elindulsz az M3 felé, kb. 5 percre ott a kút. )
Hi! Elvileg van, de légyszi rakjál fel képet róla, hogy ugyanaz a típus-e.
Hopp egy pici változás. Régi 5-ösön megyünk a nullásig.
Találkozhatunk. Mi legkésőbb 10-kor indulunk el innen kecskemétről.
Tudsz valami jó helyet ahol bevárhatjuk egymást az M5-M0 csomónál? Kb 10:30-kor ott leszünk.