Üdv mindenkinek, elvileg egyben megérkeztünk, képek már mennek fel a Google-re, 20 perc és lököm a linket a kíváncsiaknak .
Jó volt, qrva jó szerpentines részeken mentünk, rendőrökkel csak integetve találkoztunk, eső csak első éjjel, mocik kifogástalanul viselkedtek, még a Szuzik is . Aki nem volt sajnálhatja .
Ja-ja!
Utána felvittem a célegyenes feletti állványra. Ott lelkesen mérte a részidőket. Éppen kiét, motor szín alapján: fehérek előnyben.
7végén megjártuk Kecskemétet. M0-on bemértek 80 helyett 130-140-el. Még jó, hogy nincs elől rendszám.
tHUNder túráról tudtok vmit? Most vannak horvátban?
Szerintem pályán gyertek: az M0-Hungaroring szakaszra úgy is kell matricát venni... ( legalább is szerintem nem éri meg azt a plusz fél óra kerülőt az a 700 Ft-os spórolás a matricán )
A többiekkel a találkozó az M0 új szakaszán, a 37 -es km-nél található MOL kútnál lesz. ( ahogy az M5-ösről elindulsz az M3 felé, kb. 5 percre ott a kút. )
Találkozhatunk. Mi legkésőbb 10-kor indulunk el innen kecskemétről.
Tudsz valami jó helyet ahol bevárhatjuk egymást az M5-M0 csomónál? Kb 10:30-kor ott leszünk.
Eladó zzr1100.1995-ös.
Maradt még valami látnivaló?
Mentem is pár kört.
Jó volt, qrva jó szerpentines részeken mentünk, rendőrökkel csak integetve találkoztunk, eső csak első éjjel, mocik kifogástalanul viselkedtek, még a Szuzik is . Aki nem volt sajnálhatja .
Utána felvittem a célegyenes feletti állványra. Ott lelkesen mérte a részidőket. Éppen kiét, motor szín alapján: fehérek előnyben.
7végén megjártuk Kecskemétet. M0-on bemértek 80 helyett 130-140-el. Még jó, hogy nincs elől rendszám.
tHUNder túráról tudtok vmit? Most vannak horvátban?
Nem baj, egy misét megér, hát ha még lesz valami...
Akkor holnap kint találkozunk, ha még addig marad valaki.
13:00 Talma a Hondával 15kör
Végül élménybeszámoló
...hát nemtom ... talán a legvégét elcsípheted.
MOL kutat megtaláljuk. Hánykor lesztek ott?
A többiekkel a találkozó az M0 új szakaszán, a 37 -es km-nél található MOL kútnál lesz. ( ahogy az M5-ösről elindulsz az M3 felé, kb. 5 percre ott a kút. )
Tudsz valami jó helyet ahol bevárhatjuk egymást az M5-M0 csomónál? Kb 10:30-kor ott leszünk.