Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat erre nem gondoltam volna . Apropo, ket gep kozti sulykulombseg meg 20 kg lehet . Szerinted van kulombseg a vezethetosegeben? ( mar a kezelhetosegere gondolok es nem az eroviszonyokra!
Bazzd, büdös kurvák: drága kedves postás ne mtud szólni, hogy ne írjak 52-53 ezret a csomagra, mert akkor EL IS BUKJUK az 50 feletti részt ( + 2.700.- Forint ) ellenben ha 49.900.- ra biztosítom, ez a pótdíj nincs is...

fasza. Mondjuk így van Kb. árában, mintha külön-külön küldtem volna Nektek - de akkor is dühítő.
Az Ok, hogy nekik REÁLIS, de ebből a díjtáblázatból amit linkeltem ( és amiből nekik dolgozniuk kell ! ) nem az jön ki !
Biztosítás fillérre ugyanaz ( a köcsög biztosítók, még mindig a "Jawa" -s rendszeren vannak : 360 - 3600 köbcentiig ugyanannyi a díj

A súlyadója változik a kis/nagy ZiZinek: egy 93-as gépnél havonta 408 Ft különbözet a 400-as javára. Szóval megint nem tétel.
Kutya!
Azt mondják ez teljesen reális ár,és ne lepődjek meg rajta.
Koszi a kimerito valasz! Mondjuk ez a plusz nem jon vissza az adoba, biztositasban? Na jo,.. persze attol fugg mennyit messz . Ma megneztem kozelebbrol egy 600-ast egy kereskedesnel, igaz nem indult, de ra ultem . Hat igy eleg masszivnak tunik.Ennyi ev utan raulni megint motorra, foleg ekkorat meg nem is vezettem. Mar alig varom hogy kiprobaljak eggyet. Remelem elbirok vele
Köszi remélem ide néha bekukkant és meglátja, hogy keresem
'MI' - t keresd meg itt a fórumon - ő szintén nem kisnövésű, és 250-ese van !
THUNDER!
A hétvégén jó idő lesz, remélem...Strandolás valamerre?
Üdv!

ZZR 250 et szeretnék vásárolni.
Légyszíves írjatok pozitívumokat és negatívumokat róla,mert boncteremben és fórumokon nem sok mindent találtam.Alaktrészek kaphatók és mennyibe fáj?
185 cmes 76 kg os embernek nem kicsi motor?

Válaszokat előre köszönöm
köszi, felírtam
Akkor vasárnap 3 körül huligánkodnék és motorosbűnöznék felétek A részleteket megírom e-mailben
06-20-524-3412 a holnapi autó-telefon száma.

tízre már pesten lesz, hívhatod !
Feljelentem szándékos elmotorozásért, ha nem jön be azonnal egy pizzára !
Háááát Úgy néz ki vasárnap felmotorozok a páromhoz aki átmenetileg pösti lett három hétre. Aztán újváros útba esne visszafelé
Bowdent Rami barátom reggel lerepíti, szóval 7végén már fix itthon.

Jönnél?
Akkor azonnal szólj be a postára, itt a díjszabás:

prémium utánvét csomag díjai

( a nagy súly, és az 50EFT feletti érték miatt van pótdíj - de úgy is max. 3-4ezer )
Vasárnap is pesten leszel vagy akkor már otthon?
7.000.-

Nem létezik...eddig soha nem volt több 2.800.- nál ( 7000-ből én is levittem volna )
Hali itt a cucc.20/974-1680-on elérsz este 7 után és megbeszéljük hol és mikor tudod elvinni tőlem a cuccot.
Köszi Kutya a csomagot!Ma jött meg,de képzeld,7000 Ft-ért hozta ki a posta.Asszem este el is kezdem kicserélni a cuccokat.Meleg időt mindenkinek!
Nem: a 400-600-é ugyanaz: csak a modellekben van eltérés.

Küldd át az emilcímemre (adatlap) : név/cím/telefonszám, hogy tudjak csinálni egy vevőkódot, amire kedvezményesen ki tudja szállítani reggel ez ember !
Rendben, és köszi.
Délután, ha megjött a futárom, beírja ide az aktuális autó telefonszámát.

Holnap 11-kor már hívhatod, nála lesz a motyó, és megbeszélitek hogy hol/mikor.
ezek szerint az nem számít, hogy 400-as vagy nagyobb?